آدم به فعاليه من تا حالا ديده بوديد ؟

H-assan

Well-Known Member
Mohi Design گفت:
خوشم مياد شما هم غير از انتقاد كاري بلد نيستيد !!!
در ضمن آقاي پوريا آن لاين ... اينجا جاي پرسيدن دختري يا پسر نيست ! ((شما كه خيلي مقررات رو بلديد )) در ضمن من با كسي كل ننداختم. فقط خواستم بگم كه هي نگيد فعال نيستيد ...

بابا انقدر اذيتت همشهري ما نكنيد چه خبر همه بهش گير مي ديد نگاه كنيد اين مديرها منظورم(مجيد و مسيح ) هستن نگاه چقدر خوب تحويل گرفتن درسته كه نبايد اين موضوع رو مطرح مي كرد حالا كه كرده بي خودي شما ديگه بحث نكنيد / موهي جان شما هم نبايد موضوع رو مطرح مي كردي البته هركسي مي تونه يك نظري داشته باشه ولي شما در كل باعث شديد كه هم خودتون پست هاي بي دليل بكنيد هم بقيه در پاسخ به شما و اين حرف من بر مي گرد به حرف يكي از بچه ها كه مي گفت آدم 30000 پست داشته باشه ولي 10 مقاله نداشه باشه اين حرف كاملا درسته

درس اخلاق (فصل اول درس دوم):
:wink:
در ضما بچه ها اگر يك روز كار من اشتباه بود كه نبايد با لحن تند بگيد آسان كارت اشتباه بود يكم نرم يكم با نوازش .... نه بگي تو چرا اشتباه كردي مگر تو 700 پست نداري پس نبايد اشتباه كني نه اين جوري هم من ناراحت مي شم هم اعصاب شما خورد مي شه چون من در جواب شما ممكنه يك چيز بگم كه شما ناراحت بشي از همه مهمتر جو ورزشكاري سايت خراب مي شه

H-assan

Well-Known Member
راستي اين دوستمون خودش رو معرفي كرده قبلا

ها پيداش كردم
Mohi Design گفت:
محي الدين اسممه ...
فاميلم به هيچكس ربط نداره :دي ...
15 سالمه ... بچه شيرازم :دي...
باحالم...باحالم...باحالم ...
ديگه چيزي مونده ؟

Masih

Well-Known Member
دوستان لطفا اين بحث رو ديگه ادامه نديد.

موفق باشيد.
مسيح.

H-assan

Well-Known Member
از لوگوت مشخص چقدر بچه مثبتي راستي اين عكس شكيرا هست

Salar

Active Member
Mohi Design گفت:
حالا كه اينطور شد بهتون نشون ميدم كه كي فعال نيس . از اين به بعد فقط بريد انجمن طراحي صفحات وب (اصول طراحي) رو ببينيد

موفق باشی Mohi جان...امیدوارم که استفاده کنیم... :wink:

anti-life

Active Member
اول ميبينم كه براي مار ماهي عزيزمون يه رغيب پيدا شده .......در ضمن موهي ديزاين ميبينم كه تو هم داري به جمع ما :دي ها ميپيوندي ...... ولي ميگم سعي كن بگردي و چيزهاي جديد ياد بگيري .....هم ياد بگير هم ياد بده .......

ولي من بر عكس ياد ميدم ولي آخرش منحرف ميشه ...چرا ؟ ( والا خودمم توش موندم )

فقط ميتونم بگم كه خيلي خوشحالم كه از زبون بين المجيدي كه من ساختم داري استفاده ميكني :خربزه غلامي

انشالله ديگه نگي تاپيك چند تا داري انشالله دفعه بعد ميگي ببينيد من مدير شدم ....... منم كه بايد بگم ببينيد دوباره ساسپند شدم :گردالي

خوب بگذريم از شوخي اقا موفق باشي انشالله از من كه نه از دوستان چيزايي مفيد و آموزنده ياد بگيري ...در ضمن اگه ديدي من جايي تاپيك دادم نخونش چون تاپيك هاي من +18 هستش :يه چشم

بحث رو هم ادامه نميدم .... چون خوشم نميياد اينجا هم قفل شه پس باي تا بعد

kiyanosh

Member
با سلام
نسبت به من كه خيلي فعالي . كلي خجالت كشيدم .
راستش ممكنه به فعاليت شما آدم پيدا بشه ولي با اين اعتماد به نفس محاله!!
ضمنا اگه خاصي اين تاپيك را حساب كني دو تا حساب كن . چون همين جوري كلي استقبال شد. و يك تجربه هم شد اضافه به تجربه هات
من كه از تاپيك شما خيلي خوشم اومد ولي بهتره رو خوش آمدن من حساب نكني چون من هميشه از چيزهاي خوشم مياد كه اكثريت خوششون نمي ياد.

تجربه من مي گه يك روزي يكي از سايت دار هاي معتبر مي شي . ياد باشه اگه شدي و ما زنده بوديم تحويل بگيري

جدیدترین ارسال ها

بالا