H-assan
Well-Known Member
Mohi Design گفت:خوشم مياد شما هم غير از انتقاد كاري بلد نيستيد !!!
در ضمن آقاي پوريا آن لاين ... اينجا جاي پرسيدن دختري يا پسر نيست ! ((شما كه خيلي مقررات رو بلديد )) در ضمن من با كسي كل ننداختم. فقط خواستم بگم كه هي نگيد فعال نيستيد ...
بابا انقدر اذيتت همشهري ما نكنيد چه خبر همه بهش گير مي ديد نگاه كنيد اين مديرها منظورم(مجيد و مسيح ) هستن نگاه چقدر خوب تحويل گرفتن درسته كه نبايد اين موضوع رو مطرح مي كرد حالا كه كرده بي خودي شما ديگه بحث نكنيد / موهي جان شما هم نبايد موضوع رو مطرح مي كردي البته هركسي مي تونه يك نظري داشته باشه ولي شما در كل باعث شديد كه هم خودتون پست هاي بي دليل بكنيد هم بقيه در پاسخ به شما و اين حرف من بر مي گرد به حرف يكي از بچه ها كه مي گفت آدم 30000 پست داشته باشه ولي 10 مقاله نداشه باشه اين حرف كاملا درسته
درس اخلاق (فصل اول درس دوم):

در ضما بچه ها اگر يك روز كار من اشتباه بود كه نبايد با لحن تند بگيد آسان كارت اشتباه بود يكم نرم يكم با نوازش .... نه بگي تو چرا اشتباه كردي مگر تو 700 پست نداري پس نبايد اشتباه كني نه اين جوري هم من ناراحت مي شم هم اعصاب شما خورد مي شه چون من در جواب شما ممكنه يك چيز بگم كه شما ناراحت بشي از همه مهمتر جو ورزشكاري سايت خراب مي شه