آدرس دهی نشانی سایت و ریشه سایت

amirepsilon

Active Member
سلام
در تنظیمات بعضی cms ها دو فیلد برای آدرس هست
من توضیحات مربوط به این رو رو میارم :

نشانی اینترنتی سایت
نشانی اینترنتی سایت شما. اسم فایل (مثلاً index.html) را ننویسید. مثلاً http://www.example.com/weblog/ ?

ریشه سایت
مسیری که فایل های ایندکس منتشر می شوند. یک مسیر مطلق (که با شروع می شود) بهتر است، ولی شما می توانید از یک مسیر وابسته به پوشه مووبل تایپ نیز استفاده کنید. مثلاً /home/melody/public_html/blog ?

میخواستم بدونم چرا دو تا ؟
مگه اولی کافی نیست ؟
شاید برای استفاده htaccess !!!
لطفا توضیح بدید
ممنون

Webber

Well-Known Member
سلام
تا جايي كه مي دونم مسير اول براي مصارف عمومي مثل لينك دادن به صفحه و عكس ها استفاده ميشه.ولي وقتي مي خواهيد يك فايل مثل config.php رو با require وارد صفحه كنيد،مسير اول جوال نمي دهد و بايد از مسير دوم استفاده كنيد.

D.A.V.O.O.D

Member
بله ، webber درست می گه ...
به htaacess که هیچ ربطی نداره ، اما سیستم هایی مثل mt که ترکیب cgi و php هستن برای اینکه بتوانن فایل های مورد نظرشون را بدون هیچ مشکلی require یا include کنن از آدرس دقیقشون استفاده می کنند و آدرس اولم که برای لینک دهی به css و عکس و .. برای سیستم های Seo بدرد می خوره ...

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
ولی به نظر من اگه همه آدرس ها رو به صورت relative بدن هیچ مشکلی پیش نمیاد و نیازی به آدرس دادن از روت نیست

D.A.V.O.O.D

Member
ولی به نظر من اگه همه آدرس ها رو به صورت relative بدن هیچ مشکلی پیش نمیاد و نیازی به آدرس دادن از روت نیست

منم با ShahKey.Com موافقم ، ولی نمی دونم چه حسابیه هر چی سیستم خوب و گردن کلفته از این شیوه استفاده کرده ، حتما یه مزیتی داره که ما نمی دونیم دیگه ...

justpersian

Member
منم با ShahKey.Com موافقم ، ولی نمی دونم چه حسابیه هر چی سیستم خوب و گردن کلفته از این شیوه استفاده کرده ، حتما یه مزیتی داره که ما نمی دونیم دیگه ...

اما به نظر من این روش بعضی مواقع کار ساز نیست !
اگر cms مورد نظر از htaccess استفاده کنه ممکنه مشکلی پیش بیاد
با این کدها بدون اینکه از کاربر هم آدرسی درخواست بشه میشه اینکار کرد
PHP:
echo $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].$_SERVER['HTTP_HOST'];
فکر کنم وردپرس هم از این روش استفاده می کنه و از کاربر آدرس نمی خواد !

amirepsilon

Active Member
سلام
ممنون

ولی با وجود این که من از htaccess هم استفاده میکنم
لطفا بگید کجاها از کدوم یکی از آدرس ها باید استفاده کرد ؟
ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا