سلام
من تاره،كار بابرنامه مولتي مديابيلدرشروع كردم البته منابع مختلفي ازجمله تو اين انجمن مطالعه كردم ولي توادرس دهي نتيجه نگرفتم
من ميخوام سه پروژه حاوي
درمورد اول ودوم مشكل ادرس دهي دارم بنحوي كه وقتي روي لينك نرم افزار كليك ميشه شروع به نصب،وبراي فيلم شروع به پخش كنه مشروط براينكه تو سيستم هاي ديگه هم قابل اجرا باشه
درمورد سوم:راستش نميدونم چجوري بايد شروع كنم فقط ميدونم كه ميخوام تويك صفحه تعدادي عكس باشه كه بصورت دستي واسلايدشو براي كاربرنمايش داده بشه
موردچهارم:من ميخوام فونتf_yekanدرپروژه نصب بشه تو اموزشها آمده بود كه درقسمت اكشن انتخاب installfontودرقسمتpathادرس زير
نوشته شود
كه درمجموع ميشود
ولي با اين آدرس درسيستم ديگه نمايش داده نميشه
دوستان در اين موارد راهنمايي كنند ممنون ميشم
من تاره،كار بابرنامه مولتي مديابيلدرشروع كردم البته منابع مختلفي ازجمله تو اين انجمن مطالعه كردم ولي توادرس دهي نتيجه نگرفتم
من ميخوام سه پروژه حاوي
- پروژه نرم افزار
- پروژه حاوي فيلم
- پروژه البوم عكس
- نصب فونت(اين ديگه پروژه نيست)
درمورد اول ودوم مشكل ادرس دهي دارم بنحوي كه وقتي روي لينك نرم افزار كليك ميشه شروع به نصب،وبراي فيلم شروع به پخش كنه مشروط براينكه تو سيستم هاي ديگه هم قابل اجرا باشه
درمورد سوم:راستش نميدونم چجوري بايد شروع كنم فقط ميدونم كه ميخوام تويك صفحه تعدادي عكس باشه كه بصورت دستي واسلايدشو براي كاربرنمايش داده بشه
موردچهارم:من ميخوام فونتf_yekanدرپروژه نصب بشه تو اموزشها آمده بود كه درقسمت اكشن انتخاب installfontودرقسمتpathادرس زير
نوشته شود
کد:
[COLOR=#800000]<SrcDir>\my programs\font\f_yekan.ttf[/COLOR]
کد:
[COLOR=#a52a2a]InstallFont("<SrcDir>\my programs\font\f_yekan.ttf")[/COLOR]
دوستان در اين موارد راهنمايي كنند ممنون ميشم

و با یه جستجو ساده هم کلی مثال پیدا خواهید کرد که پیشنهاد من اینه که با اصول که آشنا شدید خودتون یه ایده جدید بسازید و اینجا هم آپلود کنید.