با سلام خدمت استاد بزرگ r_min361 (حرفه ای)
قبل از هر چیز باید یکی از خاطراتم رو براتون بگم (در مورد نرم افزار فلش)
یادمه وقتی من هم تو خونه تازه فلش یاد گرفته بودم فکر می کردم توی این دنیای بزرگ تنها کسی که فلش کار می کنه منم و من بهترین فلش کار دنیا هستم اما ...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان فقط كارهاي هم رو به رخ همديگه ميكشن با اين كارا به جايي نمي رسيد
دوست عزیز avang 2005 من فقط پیرو صحبت r_min361 (حرفه ای)
دوست دارم کاراتونو ببینم........!!!!!!!!!
لینک دادم.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
راستش بعد از کلی کلنجار رفتن با خودم دلمو به دریا زدم و چند تا از نمونه کارهامون رو گذاشتم تا ایشون ببینه شاید ما هم تونستیم مورد توجه تشویق ایشون قرار بگیریم و نسبت به کارهایی که تا کنون انجام دادیم نا امید نشیم. من بعد از دیدن کارهای استودیو سیمیا به شدت از کارهایی که تابحال با فلش انجام دادم ناامید شدم. چون کارهاشون اینقدر حرفه ای هست که فکر نکنم توی ایران و چه بسا حتی در خارج ار کشور عزیزمون , تیم فلش کاری توان رقابت با این تیم حرفه ای رو داشته باشه.( ناگفته نمونه من بعد از دیدین نمونه کارهای شما به مدت 1 هفته در بیمارستان بستری شده بودم چون دیگه دوره ما آماتورها تموم شده و ما در ایران با تیمی به اسمه استودیو سیمیا روبرو هستیم که به نظر من حرف اول رو در ایران و ... می زنه.)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در ضمن ...اگه خدا TemplateMonster رو نمی آفرید ...لیمو و بقیه چیکار می کردن؟؟؟؟؟ طراحی هاتون رو که دیدم متوجه شدم که سبکش برای حداقل 7 سال دیگه است....
موفق باشید !!!!!!!
استاد بزرگ آقای r_min361 (حرفه ای) , راستش نسبت به این پستتون یک مقدار , کم لطفی کردید .خوشحال می شم یکی از نمونه کارهای ما همراه با نمونه ای که فرمودید در templatemonster معرفی کنید تا دست ما برای همه رو شود. در غیر اینصورت لطفا تهمت نزنید.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نمی دونم چقدر با این افراد آشنا هستید
UnknownUser
CMAX
fafa^max
یک کم تحقیق در مورد این افراد جواب سوال شما رو میده :
اینو خدمت محترمتون عرض کنم که ... نه همه فلش کارا...بلکه فقط فلش کارای حرفه ای (البته اگه باشه )
در ضمن هفته های بعدی سری به اینجا بزنید...چون می خوام کاریو معرفی کنم که ...(بدونن که هیچ تیمی بالاتر از تیم سیمیا نیست) چه از لحاظ برنامه نویسی وچه امکانات و ایده و........
فکر کنم یک کم بگردی فلش کار حرفه ای پیدا کنی
ولی پیدا کردن یک تیم اون هم بالاتر از شما محاله (تصورش هم سخته)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کلام آخر
به همه فلش کارهای این مرز و بوم پیشنهاد می کنم سایتهایی که طراحی می کنن طبق استانداردهای استودیو سیمیا باشه چون دقیقا بر طبق خطوط ایران ( dial-up ) طراحی شده و به سرعت بارگذاری می شن (فقط یه صبح تا ظهر)
راستی این نمونه کار آخری رو که می گی خبلی ذهنمو مشغول کرده می ترسم این نمونه کارهای شما ما رو به کشتن بده خواهشن فکر ما آماتور ها هم باش