آخر نمونه کار ( از هر لحاظ )

HamidSHS

Active Member
واي
واقعا آخرش بود
=-=-=-
البته به پاي طراحي وبلاگ من نميرسه
icon10.gif

موفق باشي
ياعلي

r_min361

New Member
استودیو سیمیا (طراح این سایتها) از فلش کارای حرفه ای دعوت به همکاری می کنه...
لطفا با ایمیل [email protected] در تماس باشید :)

r_min361

New Member
فقط فلش کارای..........

اینو خدمت محترمتون عرض کنم که ... نه همه فلش کارا...بلکه فقط فلش کارای حرفه ای (البته اگه باشه ) :neutral:

alionline1366

Active Member
دوست من سایتهای شما رو چند وقت پیش دیده بودم شما کار خواصی با فلش نکردید همون چیزایی هست که همه کار میکنن فقط یکم کامل تر و در بعضی جاها از چند فریم فیلم استفاده کردید تکنیک خواصی کار نکردید فقط روی گرافیک کارها کار شده که این کارها رو یکم متمایز کرده

r_min361

New Member
دوست دارم کاراتونو ببینم........!!!!!!!!!

اگه کار خاصی با فلش نکردیم و همون چیزایی هست که همه کار میکنن.....پس چرا همچین نمونه هایی نیست...
از کارای ایرانی معرفی کنید...شاید من ندیدم...:neutral:
در ضمن هفته های بعدی سری به اینجا بزنید...چون می خوام کاریو معرفی کنم که ...(بدونن که هیچ تیمی بالاتر از تیم سیمیا نیست) چه از لحاظ برنامه نویسی وچه امکانات و ایده و........ :eek:

alionline1366

Active Member
دوست من چون هیچ کس حاظر نیست با این پولی که مثلا شما برای طراحی سایت بهرام رادان گرفتید انقدر وقت بزاره یک کار توپ انجام دادن پول خوب هم میخواد شما پول خوب بده کارهایی تحویل خواهی گرفت که خارجی ها هم نکرده باشند

YTERROR

Active Member
اگه کار خاصی با فلش نکردیم و همون چیزایی هست که همه کار میکنن.....پس چرا همچین نمونه هایی نیست...

دوست عزیز کارهای شما برای 4 سال و 5 سال پیش خوب بودن ولی نه در دوره حال که اکشن اسکریپت تغییر کرده از 4 سال پیش و ورژن های Adobe اومده و .....

امرزو دیگه چند تا افکت و گرافیک برای یک سایت فول فلش از 100 فقط 10 درصد ارزش داره بلکه در حال حاضر همه رو به سایتهای فول فلش فول داینامیک آوردن و کارهای شما تا جایی که من دیدم جز چند تا افکت و گرافیک خوب در برنامه نویسی نداشته

بهتره یکم در گوگل با سایتهای فول فلش ایرانی بیشتر آشنا بشین یا در همین فروم چند تا تایپیک که معرفی سایتهای فول فلش هست رو جستجو کنید

موفق و پیروز باشید

alionline1366

Active Member
فوق العاده حرفه ای کار شده لیمو سافت خیلی حال کردم کارتونو دیدم هم سایت خودتون هم نمونه ها حداقل از این سیمیا خیلی بهتره

آخرین ویرایش:

r_min361

New Member
خیلی دوست دارم بدونم ....وقتی کار جدیدمونو معرفی می کنم چه حالی میشید.واقعا همچین حرفهایی رو دوباره تکرار می کنید یا نه...... موفق باشید :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا