Peyman-Pop
Active Member
یک نکته رو کاربران یاهو مسنجر باید همیشه به اون دقت کنند و اون اینکه همیشه از آخرین ورژن یاهو مسنجر استفاده کنن، خیلی از کاربران این موضوع براشون اهمیت نداره و برای همین مشکلاتی از قبیل هنگ کردن یاهو و یا بسته شدن خودکار یاهو مسنجر و .... دارن .
بیشتر شما الان از ورژن 6.0.0.1643 استفاده میکنید که خیلی وقته یاهو اونرو کنار گذاشته.
همیشه به عدد های آخر ورژن یاهو توجه کنید و فقط به عدد اول اون کار نداشته باشید چرا که خیلی مشکلات کاربران یاهو از همینجا ناشی میشه .
در زیر میتونید آخرین ورژن رو بهمراه کرک اون دانلود کنید. این آخرین ورژن یاهو مسنجر فعلی هست که این ورژن رو یاهو جدیدن منتشر کرده و من هم دیروز اونرو کرک کردم که کرک این ورژن در حال حاضر در هیچ سایتی نیست.
با استفاده از این کرک میتونید با چندین آیدی همزمان وارد یاهو مسنجر بشید.
Yahoo! Messenger 6.0.0.1710
Patch for Y!M 6.0.0.1710
موفق باشید .
پیمان
بیشتر شما الان از ورژن 6.0.0.1643 استفاده میکنید که خیلی وقته یاهو اونرو کنار گذاشته.
همیشه به عدد های آخر ورژن یاهو توجه کنید و فقط به عدد اول اون کار نداشته باشید چرا که خیلی مشکلات کاربران یاهو از همینجا ناشی میشه .
در زیر میتونید آخرین ورژن رو بهمراه کرک اون دانلود کنید. این آخرین ورژن یاهو مسنجر فعلی هست که این ورژن رو یاهو جدیدن منتشر کرده و من هم دیروز اونرو کرک کردم که کرک این ورژن در حال حاضر در هیچ سایتی نیست.
با استفاده از این کرک میتونید با چندین آیدی همزمان وارد یاهو مسنجر بشید.
Yahoo! Messenger 6.0.0.1710
Patch for Y!M 6.0.0.1710
موفق باشید .
پیمان