NabiKAZ گفت:سلام سبزينه جان
عكسهات خيلی با كيفيت و جالب بودند . دست شما درد نكنه . راستی اين عكسها رو با چه دوربينی گرفتيد ؟
پ.ن: تو رو خدا عكس ششم رو ببينيد از من چه عكسی انداخته .. مرد گنده داره با لپ تاپ كار ميكنه ، بعد اونجوری فجيع موز ميخوره ! ای موز نخورده ، حيف اون لپ تاپت !!!!)
چاكريم !
نبی
hasaniha گفت:عكسها خيلی قشنگ بود ولی!
يه سوال از بچه هايی كه تو اين برنامه بودند: اين آشغالهايی كه تو عكس 9 معلومه رو آخرش چی كرديد؟ آوردين يا همينطوری .....
masqxz2 گفت:عالی و بی نقص بود مثل وبسايتت.(با اينكه تاخيرش زياد بود)
mahyar_nel گفت:ايول سبزينه ...
اخرشی
hasaniha گفت:عكسها خيلی قشنگ بود ولی
يه سوال از بچه هايی كه تو اين برنامه بودند: اين آشغالهايی كه تو عكس 9 معلومه رو آخرش چی كرديد؟ آوردين يا همينطوری .....
اين حرف شما يعني يكي از بچه هاي مجيدآنلاين خونه اش اونجا بوده يا منظورت اينه كه يكي از اعضا با گوشفنداش اومده بوده ميتينگ؟منم دفعه ديگه گاوامو ميارمsabzineh گفت:اتفاقا ما وقتی ميخواستيم از اونجا بيايم تا اونجا كه ميشد سعی كرديم آشغالها رو جمع كنيم و بچه ها كمك كردن. البته من كاری نكردم. دوستان زحمت كشيدن. موقع رفتن يكی از كسايی كه تو اونجا زنگی ميكرد و اومده بود گوسفنداشو اونجا ميچروند برگش بهم گفت "آقا گروه شما خيلی خوب و عالی بود ... تميز و مرتب، من تا حالا گروهی مثل شما نديدم."
خود بچه ها ميدونن كيو ميگم. البته اون موقع همه برگشته بودن و من داشتم پاچه هامو ميزدم بالا كه برم تو آب.
نه خير دقيقش اينه که گاوها با با ما اومده بودند.abtin_khosravi گفت:hasaniha گفت:عكسها خيلی قشنگ بود ولی
اين حرف شما يعني يكي از بچه هاي مجيدآنلاين خونه اش اونجا بوده يا منظورت اينه كه يكي از اعضا با گوشفنداش اومده بوده ميتينگ؟منم دفعه ديگه گاوامو ميارمsabzineh گفت:اتفاقا ما وقتی ميخواستيم از اونجا بيايم تا اونجا كه ميشد سعی كرديم آشغالها رو جمع كنيم و بچه ها كمك كردن. البته من كاری نكردم. دوستان زحمت كشيدن. موقع رفتن يكی از كسايی كه تو اونجا زنگی ميكرد و اومده بود گوسفنداشو اونجا ميچروند برگش بهم گفت "آقا گروه شما خيلی خوب و عالی بود ... تميز و مرتب، من تا حالا گروهی مثل شما نديدم."
خود بچه ها ميدونن كيو ميگم. البته اون موقع همه برگشته بودن و من داشتم پاچه هامو ميزدم بالا كه برم تو آب.![]()
NabiKAZ گفت:parpar گفت:مرسي !
من فكر ميكنم عكساي شما از همه بهتر بودن !!
خيلي خوب بود !
دست شما درد نكنه !
حالا ديگه اينجوريه ؟!![]()
باشه ! بزار سري دوم عكسهام رو بزارم ... اون وقت معلوم ميشه عكساي كي بهتره![]()
نبي
Sabzine گفت:ممنون. اين هارو با ۷۱۷ سونی گرفتم. تقصير خودته وقتی رفتيم اونجا همش داشتی كارمپيوتر بازی ميكردی![]()
abtin_khosravi گفت:مورد قبول درگاه باري تعالي باشه انشالله.كسي ازين ميتينگتون فيلم با صدا نداره؟بابا دق كرديم ماكه!
parpar گفت:NabiKAZ گفت:parpar گفت:مرسي !
من فكر ميكنم عكساي شما از همه بهتر بودن !!
خيلي خوب بود !
دست شما درد نكنه !
حالا ديگه اينجوريه ؟!![]()
باشه ! بزار سري دوم عكسهام رو بزارم ... اون وقت معلوم ميشه عكساي كي بهتره![]()
نبي
نه !!!!!!!اين چه حرفيه !
عكساي شما هم خوب بود اما خوب خداييش عكساي سبزينه از همه تا حالا جالب تر بوده !!
منتظر سري دوم عكساي شما هم هستيم !!
NabiKAZ گفت:Sabzine گفت:ممنون. اين هارو با ۷۱۷ سونی گرفتم. تقصير خودته وقتی رفتيم اونجا همش داشتی كارمپيوتر بازی ميكردی![]()
ميشد حدس زد !
آخه فقط سونيه كه ميتونه يه همچين معجزه اي بكنه !!! ميشه بگي مدلش تو چه رده ايه يعني بالاترش هم هست يا... و اينكه قيمتش چنده . ممنون .
ضمنا اگر اين اپ تاپ من نبود . ملت چجوري سي دي هاشون رو تست ميكردن . چجوري ملت موقع نهار MP3 گوش ميكردن ! و چجوري ميشد كه من 40 مگا بايت عكس و فيلم بگيرم و اينجا تقديمتون كنم !!!
ولي خداييش وسط تنگه چند تا ضربه ناجور خورد و كيفش هم كامل خيس شده بود ، وقتي رسيديم ديدم دريچه جاي باتريش و سي دي رامش از جا در اومده و قوس برداشته كه به زحمت جاش انداختم .. شانس اوردم نشكسيت![]()
چاكريم
نبي 8)
Sabzine گفت:717 هست و مدل بالاتر از اون 828 هست.