آبجکت فرای رندر رو از کجا دانلود کنم

.:BehzAd:.

Active Member
به همه من یه سزی آبجکت فرای رو میخوام مثل دار و درخت ماشین آدم و هر چی که براش هست کسی آگه چیزی میدمنه لطف کنه بگه.

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
fry render یه نوع موتور رندره

منظورتو از این نمیفهمم که یه سری مدل میخوای مدل رو توی مکس یا مایا و ... میبری و با متریالای فرای رندر میگیری

فرای رندر که خودش برنامه ی مدلسازی نیست که مدل داشته باشه

شاید من منظورتو بد فهمیدم واضحتر بگو

Active Member
fry render یه نوع موتور رندره

منظورتو از این نمیفهمم که یه سری مدل میخوای مدل رو توی مکس یا مایا و ... میبری و با متریالای فرای رندر میگیری

فرای رندر که خودش برنامه ی مدلسازی نیست که مدل داشته باشه

شاید من منظورتو بد فهمیدم واضحتر بگو

میدونم که برنامه مدلسازی نیست مجید جان منظورم آبجکت آماده که متریال فرای داره مثل وی ری که 100 تا آرچ مدل براش اومده البته تو volهای آخر مکسول و فرای هم اضافه شده مثلا همین ولوم 99 که اومده برا چندین موتور آبجکت رو اضافه کردن نمیدونم الان منظورم رو متوجه شدی؟

attachment.php

مدل آماده ای که متریال فرای داره و فقط میزاریش تو صحنه و رندر میگیری بابا مثل تمام مدل های بزای وی ری استفاده میکنیم از درخت گرفته تا ماشین و آدم و باقی آبجکت هاش....افتاد[انگشت هام رو هم رو پایین گرفتم و اینو گفتم مثل حشمت فردوس]

پیوست ها

• 123.JPG
    123.JPG
    87.2 کیلوبایت · بازدیدها: 101
آخرین ویرایش:

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
من منظورتو درست فهمیدم ولی سوال تو اشتباهه

ما وقتی یه مدلی رو دانلود میکنیم که متریالش وی ریه نمیگیم که این مدل ماله وی ریه میگیم

افتاد :green:

Active Member
من گفتم مدل فرای یعنی مدلی که متریال فرای داره داداش

اون افتاد هم منظوری نداشتم یه وقت ناراحت نشی از دستمون یه چند روزی هست تیکه کلامم شده و بعد همه توضیحاتم میگمش.

Active Member
مرسی ssevil جان اینی که میگی تو ولمو های جدیدش هست.من میخوام بدونم لونه ای چیزی نداره که برم اونجا و هر چی که بخوام رو دانلود کنم.

Active Member
رفتم و تمام آرچ مدل هامو نگاه کردم تو چند تاش یه چیزای بود من آرچ مدلی که دارم بیشترش فقط آبجکت های مربوط به وی ری و منتال رو داره و لی میدونم که تو خیلی از ولوم هاش هست که من ندارم هر کی میدونه تو کدوم هاش هست فقط اسم ولوم رو بگه باقیش با خودم.

آخرین ویرایش:
سلام بهزاد جان
تنها کسی که میتونه کمک کنه فرشید هست یه ندا بهش بده میدونم که فرشید خیلی با فرای رندر کار کرده .

Active Member
سلام داوود جان آره میدونم فرشید استاد فرای هست و تو این ضمینه با تجربه هست. بهش سپردم

nightlord

Well-Known Member
خوب یه سرچ کردم . آرچمدل ولهایی که مینویسم همه fry دارن:

Archmodel : 58-61-63-64-65-66-67-68-69-70-72-73-74

که از تو اینا فقط 58 و 66 فکر کنم دارو درختن و به درد میخورن . که خیلی هم طبیعی نیستن مخصوصا vol 58 خوب بهتر از هیچیه .

حالا کسی لینکی از vol58 به صورت کامل داره؟ چون من قبلا vol58 رو دانلود کردم ولی فقط مدلهای vray توش بود چون با حجم پایین دانلود کرده بودم .

*farshid*

کاربر VIP
دوستان متاسفانه فرای بین یوزر ها جا نیوفتاده ... منتظر آرکمدلهای بیشتر نباشید ...در واقع پروژه فرایرندر یه پروژه نسبتا شکست خوردس (به خاطر مشکلاتی که داره)
رندمکنترل هم بیشتر رو آریون کار میکنه و خبری از نسخه جدید برای فرای نیست ...

Active Member
من تو کل آرچ مدل های که دارم دو سه تاش فولدر فرای رو دارن و باقی وی ری و منتال هست تگه لینکی از ولوم های که فرای دارن پیدا کردی ناد بده من خودم میگردم چیزی پیدا کذدم بهت خبر میدم

در مورد فرای هم بگم چرا یه پروژه شکست خوردس منم دو سه جا دیده بودم که برای مکس 2012 هم پلاگینش میاد هر دو موتور این شرکت خوبه من خودم به شخصه بیشتر با فرای حال کردم تا با آریون

آخرین ویرایش:

Active Member
به آدرس زیر مراجه کن.
www.fryrender.com

بعد از عضویت میتونی متریال های از پیش ساخته شده رو دانلود کنی.

بیشتر از دو هفته اس که هر کاری میکنم نمیتونم تو این سایت عضو شم اون صفحهمیاد پرش میکنم ولی بدونه این که پیغامی بده دوباره اون صفحه میاد و انگار برای اولین باره که باز میشه و اصلا پر نشده نمیدونم چیکار کنم و چطوری تو این سایت عضو شم این مراحل

اینم فرم که پرش کردم

attachment.php

اینم بعده اینکه register رو میزنم میاد انگار تازه بازش کردی

attachment.php

پیوست ها

• fry.JPG
    fry.JPG
    104.5 کیلوبایت · بازدیدها: 42
  • fry 2.JPG
    fry 2.JPG
    102.6 کیلوبایت · بازدیدها: 41

جدیدترین ارسال ها