÷خش فیلم avi در فایل دایرکتور

homa_salimi

New Member
اگر در یک فایل دایرکتور یک فیلم avi داشته باشم چه کا کنم که ابتدا فیلم avi بطور کامل پخش شود وبعد ادامه فیلم دایرکتور پخش شود.

mojtaba1339

Active Member
با سلام. عید شما مبارک
باید بگم از اینکه می بینم یه خانم هم در انجمن هست واقعا تعجب می کنم ، داشتم کم کم به این نتیجه می رسیدم که دایرکتور رو فقط برای مردها ساخته اند . بگذریم : در پاسخ شما باید بگم شما می تونید چند راه را استفاده کنید ، اول اینکه مقدار زمان فیلم رو حساب کنید و روی exit frame دستوری از کتابخانه بگذارید که اسمش هست "loop for x second " و به اندازه مقدار زمان فیلم اونو معطل کنید البته این راه زیاد استاندارد نیست چون اگه یه کم سرعت لود شدن فیلم کم و یا زیاد بشه اونوقت زمان تغییر می کنه . راه دیگه این هست که در انتهای فیلم یه cuepoint ایجاد کنید که البته باید بگم خودم هنوز امتحان نکرده ام تا از صحتش مطمئن شوم.
یه راه دیگه هم با لینگو انجام میشه که اگه دستورش رو پیدا کردم براتون می فرستم.

خداحافظ

با این کدی که در زیر نوشتم میشه
من فیلم AVI را د رsprite یک قرار دادم
اول باید بدانی که مقدار ثانیه فیلم چقدر است بعد به جای 12000 که من در زیر قرار داده ام و برابر با 12 ثانیه است قرار بدی همین

[LTR]
on exitFrame
if sprite(1).currentTime <= 12000 then
go the frame
else
sprite(1).visible = false
go the frame+1
sprite(1).visible = true
end if
[/LTR]​

آخرین ویرایش:

einollahia

Well-Known Member
یه راهش اینه که در فریم آخر sprite فیلم یک دستور go the frame بدید که فریم ها در اون متوقف بشوند بعد از اون
یه دستور شرطی بدید که وقتی movietime of sprite فیلم به حد خودش رسید برنامه به فریم جلویی بره

مقدار Movietime برابر تعداد ثانیه در سرعت نمایش برنامه شما

جدیدترین ارسال ها

بالا