کار عملی جمع کردن کیس کامپیوتر ، فیلم

saalek110

Well-Known Member
کار عملی جمع کردن کیس کامپیوتر ، فیلم

تاپیک اول ما این بود:

نکات عملی مونتاژ قطعات کیس کامپیوتر

برای اینکه ، یک تقسیم بندی بوجود بیاید ، این تاپیک را ایجاد کردم.

saalek110

Well-Known Member
بنام خدا

راهنمای ۴ پست بعدی:

پست بعدی ، بستن قطعات با توضیح است.. سه پست بعدش ، سه فیلم کوتاه تر ، بستن قطعات بدون توضیح است. فیلم پست بعد ، بعد آموزشی مهمی دارد. ولی سه فیلم پستهای بعدش برای دیدن مین بوردها و کیس ها و چیزهای دیگرش در شکل ها و مدلهای متنوع دیگر مفید است. مثلا کارت گرافیک یکیشون ۵۰۹۰ است.

اونایی که با مین بوردها و کیسهای قدیمی و کارت گرافیکهای قدیمی آشنایی دارن ، مثل من ،در مدلهای جدید ، زیاد چیزی نغییر نکرده...فقط ssd به شکل کارت می شینه روی مین برد و بجای فن cpu هم خنک کننده مایع اومده....باقی چیزها ، مثل همون قدیمی هاست. رم همون طوری نصب میشه مثل قدیمی ها، کارت گرافیک هم همون طوری نصب میشه ولی برق جدا هم می خواد. چسب سیلیکون هنوز هم هست.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
youtu.be/4Frt2rCzjbY?si=I_bCRl4ndnWeBLX8

فیلم آموزشی با کلام ، ۴۵ دقیقه با گفتگوی فارسی....

بعضی نکات آموزشی:
یک ، طرز قرار دادن cpu سر جای خودش و اون فلش گوشه cpu را دقیق نشون داده.....
دو ، ایر کولر را خوب شرح داده Air cooler....به جای فن ، روی cpu قرار می گیره و احتمالا از فن بهتره.
سه ، طرز جا زدن Ram را خوب گفت
چهار ، ssd ها را توضیح داد.
پنج ، کابل ساتا را نشون داد و گفت چطوری جا بزنیم یا بکشیم.
شش ، پاور را نشون داد که چند تا جای سیم داره برای مثلا مادربود ، برای cpu و غیره.
تا اینجا تقریبا وسط فیلم بود.یعنی دقیقه بیست و دو....

قسمت دوم فیلم...فیلم دو تکه نیست ، برای این دو قسمت توضیح دادم که اگر بحث خاصی را خواستید ، راحت تر پیدا کنید.

یک ، فیش های برق قطعات مختلف را توضیح داد.
دو ، کابلهای کیس را به کجای مین بورد وصل می کنیم.مال مثلا usb کیس یا دکمه پاور و ریست کیس
از دقیقه ۳۷ ...انتقال کل مجموعه به داخل کیس شروع میشه، تست را روی جعبه یکی از قطعات گرفت. Cpu اش گرافیک هم میداد ...

سالک: فکر کنم همه چی را توضیح داد.فیلم مفیدی بود.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
youtu.be/HuFVi3q0XBA?si=-RXDQ_zBYsEOAzHy

سالک: فیلم بالا ۱۱ دقیقه است ، بدون توضیح ، بستن قطعات روی مین بورد و کیس...
این فیلم ، مفید از این جهت که قطعات را ببینیم و با شکلشان و طرز جا زدنشان آشنا شویم.

من دیدم cpu اش رایزن است..رویش خنک کننده مایع انگار بست..
دو تا چیز اول فیلم روی مین بورد قرار داد ، شاید ssd ها بودند و رویش محافظی که جزو خود مین بورد را قرار داد...

کارت گرافیکش ، رادئون از گیگابایت بود...دو تا پیچ از بغل رویش بسته شد. یعنی دو تا از آهن ها را خارج کرد و کارت گرافیک رفت اونجا نشست ولی یک اسلات اتصال داشت که فکر کنم رفت داخل مین بورد..برقش را هم درست ندیدم در فیلم وصل کرد یا نه.

رم ، مثل همون قدیم ها بود نصب کردنش ، دو تا دستی را باز می کنیم ، رم را فشار می دهیم داخل.
سالک: درسته که من گفتم متخصص سخت افزار نیستم ولی کارهای ساده کیس را که دیدم یا انجام دادم.

پاور ، پاورهای قدیمی سیم هایش مثل هشت پا می زد بیرون، پاور این فرد روی پاور جای فیش داشت تا سیم ها را وارد کنیم ، ازاین جهت جدید بود.

saalek110

Well-Known Member
youtu.be/wKTaRFxy6lU?si=72nZBy0c0HKXruoh

در فیلم پست قبل ، بعضی چیزها را خوب ندیدیم ، مثلا خمیر مالیدن روی cpu ...در این فیلم می بینیم...هر دو فیلم cpu اش رایزن است و خنک کننده مایع

در مورد ssd هایش ، شاید با پست قبلی یک مقدار فرق داشت....

کارت گرافیکش Rtx ۵۰۹۰ است.

اکثر چیزها با کیس پست قبل یکی است.

مفیده فیلم را ببینید ، فیلم قبلی یک مقدار معقول تر بود و کیس این پست گویا گران تر و کمی نامعمول تر بود قطعاتش...البته من قطعات جدید را زیاد ندیدم ، نباید نظر بدهم.

جدیدترین ارسال ها

بالا