کار عملی جمع کردن کیس کامپیوتر ، فیلم
کار عملی جمع کردن کیس کامپیوتر ، فیلم تاپیک اول ما این بود: نکات عملی مونتاژ قطعات کیس کامپیوتر...
forum.majidonline.com
تاپیک بالا جدیدتره ، قبلی این بود:
نکات عملی مونتاژ قطعات کیس کامپیوتر
نکات عملی مونتاژ قطعات کیس کامپیوتر لینک تاپیک اصلی و ریشه: جمع کردن یک کامپیوتر و اسمبل کردن ، کل سخت افزار...
forum.majidonline.com
دومی شاید فیلمش بیشتر باشه ، ولی دو تاپیک برای کار عملی است. اولی مثلا مقدماتی تر باشه و دومی تکمیلی تر ، ولی فکر نکنم تفکیک واقعی داشته باشه.
سالک: مهارت عملی ، می دونید لازمه اگر می خواهید خودتان کیس را سوار کنید...شایدم بشه قطعات را خودتان بخرید و یک نفر را بیاورید قطعات را ببندد یا ببرید بدهید جایی برایتان ببندد...
یک تجربه من:
یادمه یک مین بورد و یک cpu اینتل همین جوری از یک مغازه خریدم ، آوردم خونه ، بعدش با قطعات کیس قبلی بردم یک مغازه محل مان دادم آقایی بست برام...
تجربه دیگر من:
یک بار هم یک فامیلمان قطعات را خرید اورد ریخت توی خونه من...گفتم من که بلد نیستم ، رفت دوستش را آورد خانه ام و کل قطعات را بست و کیس سرپا شد.
تجربه دیگر من:
رفتم یک مغازه محل ، گفتم یک کیس برام جمع کن ، گفتم cpu اینتل باشد ولی اون می گفت amd خوبه ، سال ۲۰۱۱ یعنی ۱۳۹۱ بود حدودا . من گفتم اینتل ببند...کارت گرافیک هم گفت خودم یکی دارم اونو برات می بندم ، گفنم باشه..اون سال من زیاد از قطعات سردر نمی آوردم ، دلار ۱۲۰۰ بود حدودا و با یک میلیون الی یک و نیم میلیون یک کیس جمع کردم ، که هنوزم که ۱۴۰۵ است دارمش. البته خوابیده بود و من با گوشی و تبلت بیشتر کار کردم این ۱۴ سال را. آره اون سال اصلا نمی دونستم مین بورد چیپ ست و چی و چی داره ....فقط می گفتم cpu اینتل باشه. که اینکه چی باشه هم بحثی نکردم زیاد ، یک i3 برام بست. یک مقدار هم کشید روی قیمت قطعات...بابت چی توضیح نداد...منم بحث نکردم...یعنی اون بار من اطلاعاتی نداشتم به اون صورت و اونم مقداری کشید روی قیمت قطعات ، چقدر کشید روی قیمت قطعات ، وقیق نمی دونم.
تجربه دیگر:
مین بورد و cpu قدیمی یی که بعد ارتقای کیس مونده بود را بردم دادم یک مغازه ، و اون با افزودن قطعاتی یک کیس مدا پایین جمع کرد و کامپیوترهای خونه دو تا شد...البته فکر کنم گرون حساب کرد دستمزد و قطعات اضافه را. و بعدش هم اون کیس زیاد به کار نیامد چون خیلی کار کرده ک مستهلک بود. فکر کنم انداختمش دور بعدا.
سالک: در تجربیات بالا می بینید که اسمبل کردن را دیگران برام انجام دادند همیشه ،
ولی کارهای جزیی مثل افزودن یا برداشتن هارد ، نصب کارت های مختلف....یادمه یک بار کیس خریدم ، کارت صدا پولم نرسید..بعد مدنی رفتم کارت صدا خریدم و خودم بستم...
مقایسه دو تجربه: در تجربیات بالا ، یک مورد کل خرید قطعات و جمه کردن را به کسی سپردم و اونم کلی کشید روی قیمت قطعات ...و یک بار مین بورد و cpu را خودم از یک مغازه خریدم و بعد با دادن دستمزد دادم یک مغازه محل برام بست...
مسلما روش دوم خیلی بهتره...چون کلی ازت نمی خورن...
یعنی تو با قطعات تئوری آشنا باش و برو خودت بخر، جمع کردن عملی را بده به یک فرد برایت انجام بده.....پس اگر اینجا با قطعات به شل تئوری آشنا بشی جلوی کلی سو استفاده را می گیری و نیازی نیست با سیم بستن و جا زدن و روی cpu سیلیکون مالیدن آشنا بشوی...
پس ، شاید انتخاب عاقلانه یا انتخاب افراد با درگیری و مشغله بالا همینه که فقط تئوری و آشنایی با قطعات را بلد باشن و جمع کردن عملی را بدهند به یک فرد...منم شاید همین کارو کنم ، یعنی قطعات بخرم بدهم یکی برام ببنده...ولی باید ح است باشه قطعات را عوض نکنه و فرد شلخته ای هم نباشه...
شاید خودت خمیر سیلیکون زدن را یاد بگیری و جا زدن و سیم کشی را یاد بگیری...عاقلانه تر باشه....و این جوری کامل بهت بچسبه و بدونی قطعاتت دست کسی نیافتاده عوض کنه یا خرابش کنه....
من به جای شما نمی تونم تصمیم بگیرم ، حالات مختلف تجربیات خودم را گفتم تا برای شما هم تداعی بشه چه راهی باید بروید...شاید یک نفر ، یک فرد مورد اعتماد در میان دوست و فامیلش داشته باشه ، بدهد اون بخرد و انجام بدهد....شناخت تئوری ، شاید با چند ساعت مطالعه حل بشه و نیاز نباشه خرید قطعات را هم به کسی بسپاری...کار عملی که شاید وقت گیرتره را بسپری به یک نفر.....
من خودم سیلیکون هم به پشت cpu زدم ، چون یک بار فن cpu را عوض کردم....نه فکر کنم پشت فن خودش خمیر سیلیکون داشت یا همراه فن بود من مالیدم به پشت cpu ....وقیق یادم نیست ، چند سال پیش بود...می خواستم صدای فن cpu کم بشه که کامل بی صدا شد..اون سال فکر کنم ۵۰ تا ۷۰ هزار تومن شد اون فن...از بازار رضا فکر کنم گرفتم..یک مغازه بود کلا جنسش فن بود.
جا زدن قطعات و سیم برقشون را هم وصل کردن هم که کار ساده ای است....ولی بگم من خودم تابحال کل جمع کردن یک کیس را انجام ندادم و شایدم بازم بدهم یک مغازه برام جمع کند،...ولی یک مقدار وسواسم بیشتر شده...چون قطعات گرونه ، آدم میگه خوب دو روز وقت بزارم ، صحبت صدها میلیون است...قدیم دلار هزار تومن بود ، سر راه گوشی و تبلت می خریدیم می اوردیم خونه یا برای قطعات کامپیوتر تصمیم می گرفتیم. اون موقع ارزون بود.
خلاصه: سالک: من تجربیات خودم را گفتم و گفتم خرید قطعات را هم بسپاری به مغازه دار یهو دیدی کلی کشید روی قیمتها و شاید جنس بد هم برات ببنده....پس بهتره کل کار را به کسی نسپاریم و اطلاعاتمان را ببریم بالا ، حداقلش اینه بدونی چه مین بوررها و cpu هایی و کارت گرافیک هایی ، الان مرسوم است و قیمتش چنده ، حالا یا خودت بروی بگیری یا اگر اون فرد خرید بدونی چنده و زیاد برات حساب نکنه...قیمت رم و ssd یادگرفتنش ساده تره، چون فکر کنم تنوع کمتره و قیمتش هم پایین تره و کمتر مهمه..کیس و پاور هم مهمه. پاور ضعیف ببنده می تونه صدمه بزنه به قطعاتت ، پس نظارت کن....لیست قطعاتی که خریدی را بعد جمع کردن کیس چک کن ببین چیز دیگه برایت نبسته باشه...اینکه برود مین بورد همون مدل کهنه پیدا کنه بیاورد ببندد ، یا cpu یا کارت گرافیک ....نمی دونم چقدر محتمل است ، خودتان فکر کنید. من تعدای تجربه جمع کردن کیس داشتم که تجربیاتم را گفتم..من بازاری سخت افزار نیستم و سخت افزار ببند هم نیستم یعنی اسمبل کننده نیستم. من کارم با نرم افزار بوده ، بیشتر برنامه نویسی و بعدا بازی سازی و بعدا سایت سازی و چند سال اخیر الکترونیک. اینکه دو سه سال احیر الکترونیک کار کردم ، دستم را در کار یدی و دستی ، روان تر کرده ، شاید به همین دلیل دارم راجع به اینکه خودم هنه کارها را بکنم فکر می کنم ....البته فعلا هیچ کیس جدیدی در کار نیست و کیس های قبلی و قدیمی من را هم کسان دیگر جمع کردند...شاید اصلا کیس جدید جمع نکنم و شاید قطعات بخرم بدهم کسی جمع کند یا لیست بدهم بگم ای قطعات را از بازار برام بخر بیاور ، برام کیس را جمع کن ، به همین مغازه های محل...یا خودم بروم داخل تهران دونه دونه قطعات مثلا مین بورد و cpu و کارت گرافیک را مثلا از نمایندگی یا فروشگاه معتبرتر بخرم....
پس فعلا اصلا شایدکیس جدیدی برای من وجود نداشته باشه ، یا اینکه یهو ب یک مغازه دار بگم این قطهعات را برام بخر بیاور جمع کن یا بروم داخل شهر ، دونه دونه بخرم... یک سری سایت هم هست قطعاتی را خزیده اند کنار خم گذاشتن ، شما کل اون مجموعه قطعات را می خری ، یا به کسی می دهی ببنده یا همون سایت برات می بنده...ولی من نمی دونم اونها چکاره اند ، شاید آشغال جمع می کنند به قیمت بالا می فروشن به ملت....من تجربه تجاری در سخت افزار ندارم ، فقط داریم با هم گپ می زنیم تا حالات مختلف و خطراتش را بفهمیم...بهترین حالت شاید این باشه تا می تونی اطلاعات ات را زیاد کنی و بعد وارد خرید بشوی..و وسط خرید قطعات هم بازدنبال جمع کردن اطلاعات باشی...