»» اگه جای من بودین ؛ چیکار میکردین!

mohammadjafar

New Member
سلام به همه دوستان گلم
راستش می خوام یه کارت ویزیت برای یه خدمات کامپیوتری که تحقیق اینترنتی و زیراکس و ...| البته تایپ و رایت و تعمیرات و... هم هست| انجام میده طراحی کنم(عمراً) :lol:
می خواستم ببینم اگه شما جای من بودید چی کار میکردین . از چه تصاویری ؛ آبجکت هایی ، رنگبندی ، فونت و ... استفاده می کردین؟
اگه ممکنه هم تئوری توضیح بدین و هم اینکه اون تصاویر و آبجکت هایی که توش استفاده میکردین بزارین . مرسی
نمیدونم آبجکت میگم درسته یا نه ولی منظورم ابزارآلات مثل دستگاه زیراکس ، لپ تاپ و نمیدونم کیس و ... هستش .
فقط این بنده بمیره کمــــــــــــــــک!!!! :sad:

آخرین ویرایش:

Legend

Member
فقط این بنده بمیره کمــــــــــــــــک!!!!
اولا دور از جانتون ...

دوما با این اوصاف که مشا می گید من فکر می کنم با یک برشور کامل هم نمیشه جاشون داد ...
در هر حال به نظر من خیلی خلاصه
عکس یک کامپوتر زیبا که عمومیت داشته باشه ... و همه آبجکت ها رو دنبال کنه ...
چون مطالب هم زیاد هست خیلی ریز و خلاصه زیرش بنویسید و چیزی که از همه مهمتر هست لوگو ..
خیلی طرح ها میشه زد ...
خیلی فکر ها سلیقه مشتری چیه ؟

mohammadjafar

New Member
اولا دور از جانتون ...

دوما با این اوصاف که مشا می گید من فکر می کنم با یک برشور کامل هم نمیشه جاشون داد ...
در هر حال به نظر من خیلی خلاصه
عکس یک کامپوتر زیبا که عمومیت داشته باشه ... و همه آبجکت ها رو دنبال کنه ...
چون مطالب هم زیاد هست خیلی ریز و خلاصه زیرش بنویسید و چیزی که از همه مهمتر هست لوگو ..
خیلی طرح ها میشه زد ...
خیلی فکر ها سلیقه مشتری چیه ؟

دوست خوبم واقعاً مرسی از شما :rose:
فضاسازی زیبایی با نظرتون پیدا کردم . در مورد تصاویری که می خوام استفاده کنم باید بگم که یه تصویر رو رو اولویت قرار میدم فکر کنم بهتره ، اونجوری شلوغ میشه.
راستش چیزی ندارم که بگم ولی اگه هنوز هم |همه دوستان| می تونید کمکم کنین چه از لحاظ تبادل اطلاعت و یا تصویر خوشحال میشم. ایشااله طراحی کردم میزارم نظر بدین (((( البته قبل از اینکه بره واسه چاپ)))) :oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا