°°° digital coloring WIP °°°

ققنوس

Member
نه بابا حذفش نکن تو اگه از چشم یکی خوشت نیاد میری درش میاری؟
grinning-smiley-047.gif
من یکم فکر کردم روش (شک دارم خودم)
1541.gif
ببین اون گنجیشکه دتایل اسکچش کمه واسه همین رنگ معمولی با یه چند تا نور موضعی خرابش میکنه ولی تو اون یکی پرنده چون دتایل زیاده خیلی هم خوب در میاد .
1680.gif
یعنی خلاصتا این که یکم باید رنگهاو نورهای اون اسموث باشه و زیاد به چشم نیاد. بزار من خودمم رو اون کار کنم
3216.gif

ققنوس

Member
اون دست چپم رو یه کارش کن شبیه شیزوفرنیها شده !
گل هم این رنگ خوبه ها :-؟ یه آبی هم بزار بینیم اون چی میشه. میگم اون پرنده بزرگه چه ناز و ادائی میره براش
grinning-smiley-047.gif

hossein_adobecs

New Member
میدونی بد نیست ولی موهای ایرانیها کمی قهوه ایش تیره تره - چرااز گرادینت برای رنگ بالهای پرنده استفاده نمیکنی ؟

Masih

Well-Known Member
اینم نسخه جدید با موهای مشکی.نمی دونم چرا خودم موهاش رو وقتی روشن بود بیشتر دوست داشتم

البته من تمام پستها رو نخوندم ولی...

این بحث که زیبایی یک چیز ذاتیه یا یک چیز سلیقه ای همیشه بین هنرمندان و فلاسفه مطرح بوده. یعنی این سوال بوده که آیا میشه برای یک موضوع اصولی برای زیبا بودن یا نبودن مطرح کرد یا همه چیز بستگی به سلیقه فرد داره؟ البته این سوال تقریبا هنوز هم بی جواب مونده ولی موضوعی که خودم بهش اعتقاد دارم اینه که نظم همواره باعث زیبایی میشه (بعضی از بی نظمی ها هم دارای نظم درونی هستن). چیزی که به زیبایی کمک میکنه اینه که بدونیم طرحی رو که داریم روش کار میکنیم دقیقا چیه؟!

طرحی که در اینجا داریم یک مینیاتوره و مینیاتور یه سابقه تاریخی داره که کسی که میخواد کاری روی یک طرح مینیاتور انجام بده (حالا هر کاری) باید این سابقه رو بدونه. یک نمونه اش اینه که مینیاتور بیشتر مربوط به مظامین عرفانی یا مذهبی بوده (و هست). این مفاهیم؛ بیشتر ساخته شرقی های هستند تا غربی ها پس عناصر موجود در نقاشی مینیاتور هم به فراخور موضوع باید شرقی باشن (من خودم به شخصه مینیاتور با آبجکتهای غربی تا حالا ندیدم!). شرقی ها (که اینجا بیشتر ایرانیها هستن) دارای موهای مشکی یا قهوه ای روشن هستن. پس این دلیل خوبیه واسه اینکه رنگ مو رو پیدا کنیم. حالا اگر این نقاشی متعلق به جنوب شرق آسیا (و مخصوصا ژاپن یا چین) بود, رنگهای روشن و شاد باید چند برابر میشد. در حالیکه تمدنهای غرب آسیا به رنگهای تیره تر علاقه دارند.

اما علت اینکه تیرگی موها توی این تصویر چندان خوب درنیومده به خاطر احساسیه که به بیننده القا میکنه. کشیدگی ابروها, خط چشم, دور لبها, ابروان کشیده و... یعنی تمام عناصر چهره تیره هستند و کشیدگی که در اونها وجود داره (به اقتضای نوع نقاشی) باعث میشه که به بیننده احساس خوبی در مورد نقاشی دست نده. حداقل برای خود من این احساس بوجود اومد که زن نقاشی شده چهره خبیث (یا به نوعی شیطان صفت) داره!

امیدوارم اگر چیزی رو اشتباه گفتم اساتید به بزرگی خودشون ببخشن! :)

Masih

Well-Known Member
اینم یادم رفت بگم که با وجود تمام حرفهایی که زدم به نظرم رنگ آمیزی موی طرح دوم بهتر انجام شده. ایجاد سایه روشنهای روی لباس هم کار رو از اون حالت خشک و فلت درآورده.

کار قشنگی شده. خسته هم نباشی!

Mandana

Active Member
لول

این تاپیک مال چند وقت پیشه؟
بهر حال.میخوام تمومش کنم ^.^

اینم آپ دیت جدید:
آسمون هنوز کاملن جای کار داره.محتمله که رنگ پرنده ی بزرگ عوض بشه.فقط نمی دونم رنگ گلها رو عوض کنم یا رنگ پرنده؟یکیش بالاخره باید زرد_نارنجی باشه.خودم رنگ گلها رو خیلی دوست دارم.اما هنور خیلی دیتیل داره که باید روش کار بشه

نظرات شما، هندل کار ماست :lol:

پیوست ها

• Color Replacement Tool.jpg
    Color Replacement Tool.jpg
    273.5 کیلوبایت · بازدیدها: 44

RoSHaN@R

New Member
با اجازه اساتيد

طرح آخري بسيار خوب كار شده:wink:، اما به نظرم اينقدر كه در مورد رنگ مو حساسيت نشون داديد و روي پرنده پاييني قابل تحسينه ولي بهتره كار روي پرنده بالايي رو با دقت بيشتري انجام بديد. گمونم رنگش رو عوض كنيد بهتر باشه مثلا سبز _ آبي يه چيزي تو اين مايه ها و اونوقت بكگراند كار. رنگش تلفيقي از رنگ هاي آبي و بنفش و ... شايد اينطوري زيبا تر جلوه كنه :)
موفق باشي http://www.33smiley.com/smiley3/emoticons2/862.gif

آخرین ویرایش:

galagoola

Active Member
در کل که حرف نداره کارت
مو مشکی هم قشنگتره
اون پرنده بالایی یه جوریه اما نمی دونم چه جوریه
گلها هم نارنجی بهتره بنظرم
دسته چپش هم یه گوگول ایراد داره
به قوله شهرام هم یکم جلا نیاز داره
البته خوب هنوز کامل هم نشده کار
فک کنم با کاره بعدی بری تیم ملی
121fs725372.gif

فلن بای بای

LordEfazati

Member
wow
چه کردی ! عالیه ...

و خدا دایال آپ را آفرید ... حدود نیم ساعت تا الن صبر کردم تا تونستم کل کارات رو ببینم ... انصافا تک تکشون قشنگن

توی کار آخر این رگه های سفید توی موهاش خیلی تاثیر گذارن ، این کنارهای لباسش ( همین که برگشته ... اینجا بهش می گن آستر ؟؟؟ ) خیلی قشنگ شده

به نظرم دستش هم قشنگه ولی این رنگهای سفیدش خیلی تنده انگار از جنس پلاستیکه ... اگه کمی از شدته سفیدیش کم کنی به نظرم بهتر هم میشه !

در مورد اون پرنده ی بالا هم به نظرم باید چندیدن پرنده با استایل رنگی ببنی ... اونوقت بهتر می تونی طرحت رو تکمیل کنی ...
من یه سرچ کردم 3 تا شبیه پیدا کردم

http://www.kaires.kendal.org/~~~Red Bird-web.jpg
http://baileysbliss.blogs.com/journal/files/red_bird.jpg
http://www.cloob.com/public/public/user_data/album_photo/164/490565-b.jpg

امیدوارم به کارت بیان
اگه چیزه دیگری هم دیدم حتما می ذارم
موفق باشید !

Mandana

Active Member
اومممم
فکر کنم رنگ دلخواهم رو برای پرنده ی کوچیک پیدا کردم.بعدن میشینم باز روش کار می کنم
خیلی ممنونم محمد جان ^.^
اینم آپدیت جدید از این
دیتیل برای گلها و برگها و اینها.بتر شد آیا؟

یه اسنپ هم از ویو نزدیک گلها گذاشتم ^.^

پیوست ها

• Crop.jpg
    Crop.jpg
    131.9 کیلوبایت · بازدیدها: 14
  • Dodge Tool.jpg
    Dodge Tool.jpg
    282.6 کیلوبایت · بازدیدها: 26

mahoo painter

مدیر انجمن گرافیک وکتور
اومممم
فکر کنم رنگ دلخواهم رو برای پرنده ی کوچیک پیدا کردم.بعدن میشینم باز روش کار می کنم
خیلی ممنونم محمد جان ^.^
اینم آپدیت جدید از این
دیتیل برای گلها و برگها و اینها.بتر شد آیا؟

یه اسنپ هم از ویو نزدیک گلها گذاشتم ^.^

سلام
mayi.gif

d0336heuetludc97vl61.gif

ادم یاد کارهای مینیاتور استاد فرشچیان میفته
surprisedf.gif

رنگ امیزی لباس خانومی خیلی قشنگه شده
shy2.gif

رفلکت گلها نسبت به کل کار زیاده یه حالت شیشه ای پیدا کرده
hmm.gif

پرنده ابی رو زرد کمرنگ با نوک نارنجی بکن ببین چطور میشه
در این مورد روی نظرم خیلی پافشاری نمیکنم
چون از رنگ امیزی مینیاتور خیلی سرشته ندارم

نظر قبلیم که موفق به ثبتش نشدم
EMOASletmeoutHL.gif

این کار به این اندازه کامل نبود الان خیلی خشنگ شده تبریک میگم
bv.gif

rose.gif

NAKOOT

Well-Known Member
هووووووم ...
حالا شد ... خیلی عالی شدش، تازه داره خودش رو جلوه می ده، مخصوصا گلها ...
bears6.gif

زیر سینه پرنده هم پر اضافه کن، اینجوری یدست همچین قشنگ نیست ...

Mandana

Active Member
پرنده ابی رو زرد کمرنگ با نوک نارنجی بکن ببین چطور میشه
در این مورد روی نظرم خیلی پافشاری نمیکنم
چون از رنگ امیزی مینیاتور خیلی سرشته ندارم

ناز ناز ^.^
این رنگ آبی رو برای این گذاشتم که فقط رنگی داشته باشه. و الا کلن رنگش رو پاک کردم تا از اول رنگ کنم ^.^
چشم.زرد رو هم امتحان می کنم.اما آخه پرنده بزرگه هم زرده :cry:

هووووووم ...
حالا شد ... خیلی عالی شدش، تازه داره خودش رو جلوه می ده، مخصوصا گلها ...
زیر سینه پرنده هم پر اضافه کن، اینجوری یدست همچین قشنگ نیست ...

"."
میسی ^.^
پرنده ی کوچیک رو کلهم هنوز شروع نکردم.فقط رنگ بیس رو زدم .هنوز کلی کار دارم باهاش
bears6.gif

چشم.نمی دونم کی باز آپدیتش کنم.ولی حتمن نظراتتونو روش انجام میدم دوست جانهای مهربون.راستش دپرس شده بودم دیدم کسی نظر نداد، گفتم حتمن ارزش ادامه دادن نداره :cry:
موفق باشید ^.-

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
ماني عالي شده!

واقعا قشنگ رنگش كردي. من كه خيلي ازش خوشم اومد.

ادامه ش بديا! حيفه بخدا!

موفق باشي.

جدیدترین ارسال ها

بالا