هر 6 تاش شیک شده
موفقیت .. !!
6 تا؟
.تازه شم به می تقدیمش کردی میخوام پز بدم بذارم توی امضام راضی باشی![]()
خجالت نمیکشی کار تقدیم من نمیکنی ؟
کارای قشنگی شدن جواد جان. در مورد کارت ویزیت که قبلا نظرم رو بهت گفتم. کارت قشنگی شده با وجود اینکه من خودم شخصا از
کارتهای خلوت بیشتر خوشم میاد. چون ما الان توی مانیتور داریم این کارت رو میبینیم. بعد از چاپ شما یه طرح در اندازه ی 8*5 سانت داری
که خیلی از این جزئیات عملا توی اون طرح کوچیک دیده نمیشن.
کارت ویزیت کلا 2 تا وظیفه داره. جذب مخاطب و بعد اطلاع رسانی. که این 2 مورد میتونه توی یه کارت ساده تر بهتر به چشم بیاد.
در مورد 2 تا کار دیگه هم باید بگم که قشنگ شدن. مخصوصا کار اولی. کار دومی هم خوبه ولی خوب یجورایی تکلیف مشخص نیست!
استفاده از یک طرح مینیاتور برای نشون دادن امام زمان ، استفاده از طرحهای کارتونی برای آویزهای جشن ، استفاده از یک آدم رئال
اون پایین و ... یجورایی طرح رو از حالت منسجم بیرون آورده.
ولی بنظرم اون طرح اولی خیلی خوبه. اون رو با اجازه میذارم تاپ گالری.
موفق باشی.
جواد جان در مورد این مطالبی که گفتی هیچ شکی ندارم. کار به اندازه ی کافی گویا هست.ممنون بابت تاپ فرمانده جان.
اما در مورد طرح دوم، خدمتت عرض شد که موضوع این کار من و چشم به راهی بود، و من از اون ادم پایین به عنوان فردی که چشم به راهه استفاده کردم و اگه نبود کار لنگ بود. در مورد اون آویزای بالا ، اینارو من به صورت وکتور درست کردم که نمادی از امام زمان و جشن زمانی ایشون میان رو نشون بدم و خود شکل آدم هم خود حضرت مهدی هست...