« خوشنویسی یک جمله ی زیبا »

V.A.M.P.I.R.E

Active Member
دورد خدمت همه دوستان...
از اونجایی که دیدم از خوشنویسی قبلی (شعر تنهایی من) خیلی استقبال شد و دوستان لطف بی حد خودشون رو ثابت کردند، گفتم یک خوشنویسی دیگه هم قرار بدم...
بازم امیدوارم خوشتون بیاد... :rose:

64002988953083806515.jpg

MOSTAFA

کاربر فعال
مثل کار قبلیت خیلی زیباست، میشه یکم درباره ی زمینه ی کار که کار کردی روش توضیح بدی؟ منظورم اینه که روی کاغذ خاصی خطاطی کردی و یا حاشیه رو بعدا اضافه کردی، چون خیلی از زمینه ی کار خوشم اومد... :دی
موفق باشی

GsGraphic

Well-Known Member
تبريك ميگم داريوش جان واقعا خوش خطي
خيلي خوب مينويسي.ولي سعي كن همون خطي رو
كه روي كاغذ نوشتي اسكن كني و بزاريش چون خط
اصلي با همون حال هواي خط كرسي و جنس مركب كه پياده شده
روي كاغذ لذت بخش تره.( البته اين نظر شخصيه منه)
ممنون:rose:

V.A.M.P.I.R.E

Active Member
:tavajoh:
دوستان اجازه بدید یه نکته ی مهمی رو براتون بازگو کنم...
این خوشنویسی رو من طراحی کردم... یعنی هنر نهفته در این کار اینه که من اینو با فتوشاپ + نرم افزار های خوشنویسی طراحی کردم...
البته خط خودم خیلی خوبه اما اینایی که گذاشتم خطاطی نکردم، بلکه طراحی کردم... و به این خاطر اینجا گذاشتم که زیباییش به حدیه که هیچکس نتونست تشخیص بده این کار طراحی شده ست و همه فکر کردند خطاطیه...
البته قصد فریب دادن نداشتم و امیدوار هیچ عزیزی از دستم ناراحت نشه... :rose:
به نظر من خطاطی و خوشنویسی هنریه که آدم از دیدنش هم لذت میبره... یک بار یک استاد خوشنویسی به من گفت همیشه مشق های خوشنویسی نوشتی نیست؛ مشق های دیداری هم خیلی مهمه... من از اون روز طبق گفته ی اون استاد عزیز سعی کردم به مشق های دیداری هم بپردازم... و تصمیم گرفتم با ترکیب نکاتی که از خوشنویسی میدونم با گرافیک کارای زیبایی خلق کنم (البته نظر شخصی خودمه؛ شاید به نظر دیگران کار قشنگی نباشه)...
به هر حال هدف من از این کار این بود که به قدری این کار رو به خطاطی واقعی نزدیک کنم که امکان تشخیصش از یه خوشنویسی طراحی شده نباشه... و خوشحالم که توانایی این کارو داشتم...
بازم از لطف همه ی دوستان هنر دوست و عزیز سپاسگزارم... :rose:

سعي كن همون خطي رو
كه روي كاغذ نوشتي اسكن كني و بزاريش چون خط
اصلي با همون حال هواي خط كرسي و جنس مركب كه پياده شده
روي كاغذ لذت بخش تره.( البته اين نظر شخصيه منه)
برای نظر شخصی شما کاملا احترام قائلم عزیز... چشم، یه طرح هم به این شکل براتون میذارم... :paint:

آخرین ویرایش:

nima_dsnr

کاربر VIP
آها خوب این هم هنره البته
ولی خوب من هرچی دقت کردم مشکل فنی توی خط ندیدم
در حد خیلی حرفه ای نوشته شده بود.
به این خاطر کنجکاو شدم.
موفق باشی

Arsham

اینو میخوریم گول نخوریم ♠
میتونم بدونم دقیقا کدوم قسمتش رو طراحی کردی؟
ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا