«««««فــــــــــــــــــو ری»»»»» comobox یا list - کمک برای لینک دادن از فلش به بیرون

شروع موضوع توسط amir_kashan20 ‏2 ژوئن 2010 در انجمن برنامه فلش Flash

  1. amir_kashan20

    amir_kashan20 Member

    ارسال‌ها:
    97
    تشکر شده:
    8
    امتیاز دستاورد:
    6
    سلام و خسته نباشید.:wink:
    یه فایل فلش دارم که توش می خوام یه list یا comobox بزارم که توش یه سری اطلاعات وارد شده.
    حالا میخوام اینارو لینک بدم. یعنی هر کدوم به یه جایی لینک داده بشه.
    از یه طرف دیگه متنی که توی اینا نوشتم فارسیه اما توی فلش اشتباه نشون میده و می خوام فونت رو عوض کنم.
    -------------------------------------------------------------------------
    خوب اگه کسی بتونه این فایل رو باسم درستش کنه ممنون میشم.
    یه عکسم دارم که قراره با کلیک کردن روی هر گوشش آیتم های توی لیست عوض شه. اینو میشه با عوض کردن scene درست کرد اما می خوام بدونم راه دیگه ای هم داره
    --------------------------
    فعلا اون اولیه مهمتر از همه است
    فوریه:cry:
    ممنون میشم دوستان :rose:
     

    پیوست ها:

    • test.rar
      اندازه فایل:
      کیلوبایت 307.6
      نمایش ها:
      71
    نوشته شده توسط amir_kashan20 در ‏2 ژوئن 2010
  2. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    در لیت باکس با متد :
    PHP:
    myListBox.addItem(label:"Pos01",data:1)
    آیتمها به اون اضافه می شن و یعنی در مثال بالا ، به لیست باکس با اسم instance name به نام myListBox آیتم شماره 1 با مقدار value 1 و عنوان Pos01 اضافه می شه . باید کاربر مه مقداری رو تعیین کنه و بعد یه دکمه در صحنه باشه که با کلیک روی روی ، مقدار value گزینه انتخابی ، در یه متغیر مناسب قرار بگیره و بعد اون اتفاق خاص با شرطهای مناسب value ها اتفاق بیفته .
    دقیقا یادم نیست ولی فک کنم value گزینه انتخاب شده رو به روش زیر در می یاوردیم :
    myListBox.selectedItem.data
    در مورد value اون گزینه انتخاب شده
    یا
    myListBox.selectedItem.label
    در مورد لیبل اون گزینه انتخاب شده .
    یعنی حتی شما می تونین اونو trace کنین . بعد با اون شرط ها و در تابع listener ، به نسبت اون label یا data اون کارتون انجام می شه .
    بای...
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏3 ژوئن 2010
    amir_kashan20 و Mr. LonelY از این پست تشکر کرده اند.
  3. amir_kashan20

    amir_kashan20 Member

    ارسال‌ها:
    97
    تشکر شده:
    8
    امتیاز دستاورد:
    6
    ممنون هادی جان
    نتونستم کاری کنم
    کسی میتونه آمادشو بزاره؟
     
    نوشته شده توسط amir_kashan20 در ‏4 ژوئن 2010
  4. Mr. LonelY

    Mr. LonelY کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    876
    تشکر شده:
    1,207
    امتیاز دستاورد:
    93
    واست ی نمونه درست کردم
    با cs5 بازش کن
     

    پیوست ها:

    • ListBox.rar
      اندازه فایل:
      کیلوبایت 547.7
      نمایش ها:
      182
    نوشته شده توسط Mr. LonelY در ‏4 ژوئن 2010
    sdm، amir_kashan20 و ++Hadi++ از این ارسال تشکر کرده اند.
  5. amir_kashan20

    amir_kashan20 Member

    ارسال‌ها:
    97
    تشکر شده:
    8
    امتیاز دستاورد:
    6
    cs 3 میتونی بزاری؟
     
    نوشته شده توسط amir_kashan20 در ‏5 ژوئن 2010
  6. Mr. LonelY

    Mr. LonelY کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    876
    تشکر شده:
    1,207
    امتیاز دستاورد:
    93
    نه، ولی اگه cs4 بخوای میتونم!
     
    نوشته شده توسط Mr. LonelY در ‏5 ژوئن 2010
    amir_kashan20 از این پست تشکر کرده است.
  7. amir_kashan20

    amir_kashan20 Member

    ارسال‌ها:
    97
    تشکر شده:
    8
    امتیاز دستاورد:
    6
    cs3 میخوام. فارسی هم قراره توش باشه:shock:
    کســـــــــــــــــی نیست؟؟؟:cry:
     
    نوشته شده توسط amir_kashan20 در ‏6 ژوئن 2010
  8. amir_kashan20

    amir_kashan20 Member

    ارسال‌ها:
    97
    تشکر شده:
    8
    امتیاز دستاورد:
    6
    آقا هادی با اجازت اگه میتونی کمک بقیه هم همینجور
    این فایل کار آقا هادیه ممنون ازش. میشه باجای لیست باکس ازش استفاده کرد
    اما میخوام بدونم چه جوری میشه عنوان رو لینک داد. همون عنوان آبی رو
    ممنونم کسی میتونه آمادشو بزاره
    :rose:
     

    پیوست ها:

    نوشته شده توسط amir_kashan20 در ‏6 ژوئن 2010
  9. Mr. LonelY

    Mr. LonelY کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    876
    تشکر شده:
    1,207
    امتیاز دستاورد:
    93
    ی لیست درست میکنی و اسمشو میزاری "myListBox"
    کد های زیر رو تو فریم اول مینویسی، همین!

    PHP:

    var loader:URLLoader = new URLLoader();

    myListBox.addItem({label:"Google",data:"http://www.google.com"})
    myListBox.addItem({label:"Yahoo",data:"http://www.Yahoo.com"})
    myListBox.addItem({label:"FaceBook",data:"http://www.Facebook.com"})
    myListBox.addItem({label:"MajidOnline Forum",data:"http://www.Forum.MajidOnline.com"})
    myListBox.addEventListener(Event.CHANGE, fun1)
    function fun1(e:Event):void{
     loader.load(new URLRequest(myListBox.selectedItem.data));
    }
     
    راجعبه فارسی نویسیش هم ک ی سرچ کوچولو کنی کنی نمونه و ... گیرت میاد، از همین نمونه ی هادی هم میتونی استفاده کنی

    درباره نمونه ی هادی هم میتونی ببینی دکمه ی "Full Story" رو چ جوری ساخته و از همون روش دکمه مورد نظرتو بسازی

    ی تکونی ب خودتم بدی بد نیست!!! :mad:
     
    نوشته شده توسط Mr. LonelY در ‏6 ژوئن 2010
    ++Hadi++ و amir_kashan20 از این پست تشکر کرده اند.

به اشتراک بگذارید