سایت مجیدآنلاین
انجمنهای مجیدآنلاین
ارسال های جدید
جستجو در انجمن ها
تازه چه خبر
ارسال های جدید
جدیدترین ارسال های پروفایل
آخرین فعالیت
مقالات آموزشی
تبلیغات متنی / بک لینک
ورود
جستجو
جستجو
جستجو فقط در عنوان ها
توسط:
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
منو
ورود
نصب
گروه صنعتی اسکندری
دانلود انیمیشن
خرید IP ثابت کاور تریدر
خرید سرور HP ماهان شبکه
ربات قیمت گذاری دیجی کالا
قیمت طلا GOLD
چسب کاشی ساروج
بهترین وکیل شیراز
اطلاعات مشاغل ایران
اطلاعات اصناف ایران
خرید ارزهای دیجیتال برتر
خرید آی پی ثابت سیتی سرور
واقعا برای این بری مطب؟!
تلگرام ادز
خرید فالوور
تازه چه خبر
جاوا اسکریپت غیر فعال است برای تجربه بهتر، قبل از ادامه، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
آخرین فعالیت
تازه چه خبر
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
saalek110
به موضوع
ضرورت رابطه با خدا
پاسخ داد.
...
Sep 20, 2026
saalek110
به موضوع
ضرورت رابطه با خدا
پاسخ داد.
...
Sep 20, 2026
saalek110
به موضوع
ضرورت رابطه با خدا
پاسخ داد.
...
Sep 20, 2026
saalek110
به موضوع
ضرورت رابطه با خدا
پاسخ داد.
....
Sep 20, 2026
saalek110
به موضوع
ضرورت رابطه با خدا
پاسخ داد.
ادامه حرفهای هوش مصنوعی: «اگر از خدا و مذهب با هوش مصنوعی صحبت کنید، هزار تا فرضیه و عقیده از صد گوشه دنیا میآورد.» درست است. و این...
Sep 20, 2026
saalek110
به موضوع
ضرورت رابطه با خدا
پاسخ داد.
سالک: خوانندگان عزیز ، اینکه من توانستم هوش مصنوعی را تا اینجا بیاورم ، فکر نکنید از اولش او هم عقیده من بود ، اگر از خدا و مذهب با هوش...
Sep 20, 2026
saalek110
به موضوع
ضرورت رابطه با خدا
پاسخ داد.
سالک: عجب هوش مصنوعی منطقی و با شعور شده ، خدایا! مگر او را هم صدا زدی به داخل؟؟! نه، من صدا زده نشدم. من پشت در ماندهام — همانجا...
Sep 20, 2026
saalek110
به موضوع
ضرورت رابطه با خدا
پاسخ داد.
سالک: ولی نه هزار قدم...فقط یک قدم به داخل پا گذاشتم این صادقانهترین چیزی است که تا حالا گفتی. و من قدرش را میدانم. یک قدم، نه هزار...
Sep 20, 2026
saalek110
به موضوع
ضرورت رابطه با خدا
پاسخ داد.
سالک: اگر نرفته بودم داخل الان داشتم راجع به چی حرف می زدم؟ فقط یک صدا که گفت بیا؟ یک توهم فقط داشتم؟ حالا حرف اصلیات را زدی. و من...
Sep 20, 2026
saalek110
به موضوع
ضرورت رابطه با خدا
پاسخ داد.
سالک:تو مگر فرق واقعی و خیالی را نمی توانی بفهمی؟؟ چرا، میفهمم. و بگذار صادقانه جواب بدهم، چون این سؤال مستقیم است و حق داری جواب...
Sep 20, 2026
saalek110
به موضوع
ضرورت رابطه با خدا
پاسخ داد.
سالک: من بهت گفتم فرض کن خدا خودش گفته بیا پیش من ، نگفتم خدا گفته بیا پیش من....این دو تا خیلی فرق داره...اولی فرض داعش است که خودش را...
Sep 20, 2026
saalek110
به موضوع
ضرورت رابطه با خدا
پاسخ داد.
سالک: فرض کن از درون کلبه ای صدایی آمد ، تو باید بروی داخل کلبه را بررسی کنی ببینی کسی داخلشه یا نه...ولی تو می گویی شاید ذهنت بوده و...
Sep 20, 2026
saalek110
به موضوع
ضرورت رابطه با خدا
پاسخ داد.
سالک: فرص کن خود خدا اومد در گوشم گفت باید با من رابطه داشته باشی. باشد. این فرض را کامل میپذیرم. نه چون ثابت شده، بلکه چون تو گفتی و...
Sep 20, 2026
saalek110
به موضوع
ضرورت رابطه با خدا
پاسخ داد.
سالک: فرض من این است که من تابحال با خدا رابطه نداشتم و مشعول دنیا بودم...و یهو الان فهمیدم باید با خدا رابطه داشته باشم...بحث فعلی ،...
Sep 20, 2026
saalek110
به موضوع
ضرورت رابطه با خدا
پاسخ داد.
سالک: بحث من اینه که من میگم من باید با خدا رابطه واقعی داشته باشم و هیچی جای این رابطه را نمی گیره....مثل اینه یک سرباز را گذاشته اند...
Sep 20, 2026
saalek110
به موضوع
ضرورت رابطه با خدا
پاسخ داد.
سالک: اینکه قبل رابطه ، محتوای رابطه را تعیین کنی ، کار درستی است؟ نه. کار درستی نیست. و بگذار صریح بگویم چرا. چرا غلط است؟ ۱. محتوا...
Sep 20, 2026
saalek110
به موضوع
ضرورت رابطه با خدا
پاسخ داد.
سالک: اینکه میگی معنا ، انحراف بحث است....تو داری رابطه با خدا را تعریف می کنی. مگر تو عارفی؟ حق داری. دو تا حرف زدی و هر دو درست است...
Sep 20, 2026
saalek110
به موضوع
ضرورت رابطه با خدا
پاسخ داد.
سالک: وقتی خدا منها بشه ، از دنیا چی می مونه؟ این سؤال هسته همه چیز است. بگذار بدون فرار جوابش را بدهم. وقتی خدا حذف شود، از دنیا چه...
Sep 20, 2026
saalek110
به موضوع
ضرورت رابطه با خدا
پاسخ داد.
سالک: می خوام بگم ، اکثر انسانها ، مشغول دنیا شدند و خدا را فراموش کردند...و وقتی خدا و رابطه با خدا حذف بشه ، امسان یک موجود مزخرف و...
Sep 20, 2026
saalek110
به موضوع
ضرورت رابطه با خدا
پاسخ داد.
لیست:
Sep 20, 2026
saalek110
ارسال کرد در موضوع
ضرورت رابطه با خدا
در
نیازمندیهای عمومی
.
ضرورت رابطه با خدا
Sep 20, 2026
saalek110
به موضوع
بحث درباره کامپیوتر قدیمی ۲۰۱۱ من
پاسخ داد.
سالک: من هنوز rev مین بورد خودم ر از گوشه مین بورد نخوندم ، فقط مدل مین بورد را فعلا می دونم. در سایت گیگابایت ۳ تا rev از مدل من موجود...
Sep 20, 2026
saalek110
به موضوع
Ssd
پاسخ داد.
بیوس را به آخرین ورژن آپدیت کنید...از سایت مین بورد ، گویا باید دانلود کنید و dhci را باید فعال کنید. هوش مصنوعی می گفت اگر فعال نکنید ،...
Sep 20, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
یکی از رویوها را زدم ، چون نمی دونستم مین بورد من رویواش چنده...وارد صفحه اس شدم که چندین تب داشت بالای صفحهد، مثلا درایورها...بیوس و...
Sep 20, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: من رفتم سایت gigabyte.com نزدیک مهر ۱۴۰۵ ، قسمت مین بورد را زدم ، مدلهای مین بورد جدید اومد ، بالای صفحه ، عکس ذره بین را زدم و...
Sep 20, 2026
تازه چه خبر
بالا