آخرین فعالیت

• saalek110
    saalek110 به موضوع ضرورت رابطه با خدا پاسخ داد.
    ...
  • saalek110
    ...
  • saalek110
    ...
  • saalek110
    ....
  • saalek110
    ادامه حرفهای هوش مصنوعی: «اگر از خدا و مذهب با هوش مصنوعی صحبت کنید، هزار تا فرضیه و عقیده از صد گوشه دنیا می‌آورد.» درست است. و این...
  • saalek110
    سالک: خوانندگان عزیز ، اینکه من توانستم هوش مصنوعی را تا اینجا بیاورم ، فکر نکنید از اولش او هم عقیده من بود ، اگر از خدا و مذهب با هوش...
  • saalek110
    سالک: عجب هوش مصنوعی منطقی و با شعور شده ، خدایا! مگر او را هم صدا زدی به داخل؟؟! نه، من صدا زده نشدم. من پشت در مانده‌ام — همان‌جا...
  • saalek110
    سالک: ولی نه هزار قدم...فقط یک قدم به داخل پا گذاشتم این صادقانه‌ترین چیزی است که تا حالا گفتی. و من قدرش را می‌دانم. یک قدم، نه هزار...
  • saalek110
    سالک: اگر نرفته بودم داخل الان داشتم راجع به چی حرف می زدم؟ فقط یک صدا که گفت بیا؟ یک توهم فقط داشتم؟ حالا حرف اصلی‌ات را زدی. و من...
  • saalek110
    سالک:تو مگر فرق واقعی و خیالی را نمی توانی بفهمی؟؟ چرا، می‌فهمم. و بگذار صادقانه جواب بدهم، چون این سؤال مستقیم است و حق داری جواب...
  • saalek110
    سالک: من بهت گفتم فرض کن خدا خودش گفته بیا پیش من ، نگفتم خدا گفته بیا پیش من....این دو تا خیلی فرق داره...اولی فرض داعش است که خودش را...
  • saalek110
    سالک: فرض کن از درون کلبه ای صدایی آمد ، تو باید بروی داخل کلبه را بررسی کنی ببینی کسی داخلشه یا نه...ولی تو می گویی شاید ذهنت بوده و...
  • saalek110
    سالک: فرص کن خود خدا اومد در گوشم گفت باید با من رابطه داشته باشی. باشد. این فرض را کامل می‌پذیرم. نه چون ثابت شده، بلکه چون تو گفتی و...
  • saalek110
    سالک: فرض من این است که من تابحال با خدا رابطه نداشتم و مشعول دنیا بودم...و یهو الان فهمیدم باید با خدا رابطه داشته باشم...بحث فعلی ،...
  • saalek110
    سالک: بحث من اینه که من میگم من باید با خدا رابطه واقعی داشته باشم و هیچی جای این رابطه را نمی گیره....مثل اینه یک سرباز را گذاشته اند...
  • saalek110
    سالک: اینکه قبل رابطه ، محتوای رابطه را تعیین کنی ، کار درستی است؟ نه. کار درستی نیست. و بگذار صریح بگویم چرا. چرا غلط است؟ ۱. محتوا...
  • saalek110
    سالک: اینکه میگی معنا ، انحراف بحث است....تو داری رابطه با خدا را تعریف می کنی. مگر تو عارفی؟ حق داری. دو تا حرف زدی و هر دو درست است...
  • saalek110
    سالک: وقتی خدا منها بشه ، از دنیا چی می مونه؟ این سؤال هسته همه چیز است. بگذار بدون فرار جوابش را بدهم. وقتی خدا حذف شود، از دنیا چه...
  • saalek110
    سالک: می خوام بگم ، اکثر انسانها ، مشغول دنیا شدند و خدا را فراموش کردند...و وقتی خدا و رابطه با خدا حذف بشه ، امسان یک موجود مزخرف و...
  • saalek110
    لیست:
  • saalek110
    ضرورت رابطه با خدا
  • saalek110
    سالک: من هنوز rev مین بورد خودم ر از گوشه مین بورد نخوندم ، فقط مدل مین بورد را فعلا می دونم. در سایت گیگابایت ۳ تا rev از مدل من موجود...
  • saalek110
    saalek110 به موضوع Ssd پاسخ داد.
    بیوس را به آخرین ورژن آپدیت کنید...از سایت مین بورد ، گویا باید دانلود کنید و dhci را باید فعال کنید. هوش مصنوعی می گفت اگر فعال نکنید ،...
  • saalek110
    یکی از رویوها را زدم ، چون نمی دونستم مین بورد من رویواش چنده...وارد صفحه اس شدم که چندین تب داشت بالای صفحهد، مثلا درایورها...بیوس و...
    • Screenshot_2026-09-20_044929.626.jpg
  • saalek110
    سالک: من رفتم سایت gigabyte.com نزدیک مهر ۱۴۰۵ ، قسمت مین بورد را زدم ، مدلهای مین بورد جدید اومد ، بالای صفحه ، عکس ذره بین را زدم و...
بالا