سایت مجیدآنلاین
انجمنهای مجیدآنلاین
ارسال های جدید
جستجو در انجمن ها
تازه چه خبر
ارسال های جدید
جدیدترین ارسال های پروفایل
آخرین فعالیت
مقالات آموزشی
تبلیغات متنی / بک لینک
ورود
جستجو
جستجو
جستجو فقط در عنوان ها
توسط:
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
منو
ورود
نصب
گروه صنعتی اسکندری
دانلود انیمیشن
خرید IP ثابت کاور تریدر
خرید سرور HP ماهان شبکه
ربات قیمت گذاری دیجی کالا
قیمت طلا GOLD
چسب کاشی ساروج
بهترین وکیل شیراز
اطلاعات مشاغل ایران
اطلاعات اصناف ایران
خرید ارزهای دیجیتال برتر
خرید آی پی ثابت سیتی سرور
واقعا برای این بری مطب؟!
تلگرام ادز
خرید فالوور
تازه چه خبر
جاوا اسکریپت غیر فعال است برای تجربه بهتر، قبل از ادامه، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
آخرین فعالیت
تازه چه خبر
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
saalek110
به موضوع
بحث درباره کامپیوتر قدیمی ۲۰۱۱ من
پاسخ داد.
من مدل می بورد خودم را می دونم GA-p61a-D3 می خوام برم سایت گیگابایت مشخصات مین بوردم را بخونم، سایتش آدرسش چیه؟ آدرس رسمی وبسایت...
Sep 20, 2026
saalek110
به موضوع
بحث درباره کامپیوتر قدیمی ۲۰۱۱ من
پاسخ داد.
youtu.be/2o-p5Wq6MoQ?si=exlyH_QGWRAUT2EH فیلم فوق که انگلیسی صحبت می کند ، یک مین بورد تقریبا هم دوره مین بورد من داره و گیگابایت هم...
Sep 20, 2026
saalek110
به موضوع
Ssd
پاسخ داد.
ارتقای یک کیس ۲۰۱۱ با SSD قطعاً بهترین و محسوسترین کاریه که میتونی براش انجام بدی. بذار قدم به قدم پیش بریم تا مطمئن بشیم انتخاب درستی...
Sep 19, 2026
saalek110
به موضوع
کار عملی جمع کردن کیس کامپیوتر ، فیلم
پاسخ داد.
youtu.be/soUn1sJFMp4?si=2LYRuoJi37n04Do- فیلم اسمبل کیس ، سیستم جدید بدون توضیح ، فقط مشاهده حدود ۱۳ دقیقه... خنک کننده مایع برای...
Sep 19, 2026
saalek110
به موضوع
کامپیوترهای اسمبل شده و آماده
پاسخ داد.
Deepseek: با خرید قطعات بهصورت تکی، شما کنترل کامل روی همه چیز دارید و دیگر هیچ جای شک و شبههای باقی نمیماند. ✅ مزایای خرید تکی...
Sep 19, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: هوش مصنوعی میگه معلوم نیست چی براتون بستن ، شاید دست دوم باشه... میگه شماره سریال روی کارتون ها را با سریال روی قطعه ها مقایسه...
Sep 19, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
https://exo.ir/product/%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%DA%AF%DB%8C%D9%85%DB%8C%D9%86%DA%AF-9 سالک: کارت...
Sep 19, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
https://exo.ir/product/%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%DA%AF%DB%8C%D9%85%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%A7%DA%AF%D8%B2%D9%88-%DA%A9%DB%8C%D9%86%DA...
Sep 19, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
https://www.digikala.com/product/dkp-20817027/%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B1-%D8%AF%D8%B3%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D9%BE-%D9%8...
Sep 19, 2026
saalek110
به موضوع
سیستم با رم ddr4 که ارزون تره و کارت گرافیک ۳۰۶۰ که ارزونه نسبتا
پاسخ داد.
سالک: پست قبل درس عبرتی بود برای کسانی که نیازهایشان را توجه نمی کنند و دنبال بیشترین هستند. جمله کلیدی: نیازت رو بشناس، بعد بخر...
Sep 19, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: خوب باشه ۶۲۰ میلیون میدم برای رم...به جایش یونیتی و ue5 کلی حال می کنن «۶۲۰ میلیون میدم برای رم، یونیتی و UE5 حال کنن» — این...
Sep 19, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: پستهای آخر برای یک خیلی پولدار بود که دیدیم چقدر باید پول خرج کنه...ولی تاپیک از اولش برای سیستم اقتصادی و کم خرج کردن بود...چون...
Sep 19, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: حالا اگر بخوام فول کنم رم را چقدر آب می خوره؟ اگه بخوای رم X870 رو فول کنی (یعنی ۲۵۶ گیگابایت)، هزینهش واقعاً سنگین میشه. چون رم...
Sep 19, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: ۸X870 چقدر رم می خوره؟ مادربردهای X870 معمولاً از حداکثر ۲۵۶ گیگابایت رم DDR5 پشتیبانی میکنند . این ظرفیت روی ۴ اسلات رم توزیع...
Sep 19, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: من کلا دوست ندارم هر روز مین برد بیچاره را دربیارم و عوض کنم ، حوصله اش را ندارم دقیقاً، همین حس «حوصلهی عوض کردن مادربرد رو...
Sep 19, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: خب اگر خیلی پولدار باشم cpu خیلی قوی بخوام داشته باشم ، فکر کنم اصلا باید بروم سوکت آخر بله، اگر هدفت رسیدن به قدرتمندترین CPU...
Sep 19, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: حالا اگر خیلی پولدار باشم چی؟ بازم از ddr4 استفاده کنم؟ اگر «خیلی پولدار» باشی، جواب برعکس میشه: DDR5 رو رها نکن، برو سراغش. چون...
Sep 19, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: بیین من طرفدار بازی سازی ام تا بازی کردن...پس cpu و رم برام مهمه دقیقاً، همین جملهت کل بحث رو خلاصه میکنه: «من طرفدار...
Sep 19, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: حالا اگر من خیلی پولدار باشم ، دیوانگی است رم ddr5 که سریعتره را رها کنم بروم سراغ رم ddr4 ، درسته؟ اگر پولدار باشی و بخوای از...
Sep 19, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: آره ، شاید پردازنده i9 برام زیادی باشه...... بله، دقیقاً. i9 برای کار تو زیادی و بیمورده. بذار یه نگاه واقعبینانه بندازیم...
Sep 19, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: من مین بوردی خواستم که پردازنده i9 را پشتیبانی کنه...البته من نمیدونم که cpu های i7 و i9 قدرتشون و کارشون چیه..... هوش مصنوعی در...
Sep 19, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: اگر کسی بخواد cpu خیلی قوی تری استفاده کنه ، مین برد مادربرد ASUS PRIME Z790-P DDR4 را داریم..... Deepseek: ASUS PRIME Z790-P...
Sep 19, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: بهشون بگو چه بازیهایی را با چه کیفیتی این سیستم اجرا مس کنه و ا لش قسمت تدودی این سیستم را هم بگو...لیست قطعات با قیمت. سیستم...
Sep 18, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
Deepseek به حرفهای پست قبلی ، جواب داد: دقیقاً، جمعبندی خیلی خوبی کردی. خلاصه منطق انتخاب قطعات: برای بازی: · کارت گرافیک...
Sep 18, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: من گفتم با یونیتی می خوام بازی بسازم..هوش مصنوعی برای همین اسم یونیتی را چند بار آورده... شما باید ببینی می خواهی چکار کنی با...
Sep 18, 2026
تازه چه خبر
بالا