سایت مجیدآنلاین
انجمنهای مجیدآنلاین
ارسال های جدید
جستجو در انجمن ها
تازه چه خبر
ارسال های جدید
جدیدترین ارسال های پروفایل
آخرین فعالیت
مقالات آموزشی
تبلیغات متنی / بک لینک
ورود
جستجو
جستجو
جستجو فقط در عنوان ها
توسط:
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
منو
ورود
نصب
گروه صنعتی اسکندری
دانلود انیمیشن
خرید IP ثابت کاور تریدر
خرید سرور HP ماهان شبکه
ربات قیمت گذاری دیجی کالا
قیمت طلا GOLD
چسب کاشی ساروج
بهترین وکیل شیراز
اطلاعات مشاغل ایران
اطلاعات اصناف ایران
خرید ارزهای دیجیتال برتر
خرید آی پی ثابت سیتی سرور
واقعا برای این بری مطب؟!
تلگرام ادز
خرید فالوور
تازه چه خبر
جاوا اسکریپت غیر فعال است برای تجربه بهتر، قبل از ادامه، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
آخرین فعالیت
تازه چه خبر
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
saalek110
به موضوع
کارت گرافیک
پاسخ داد.
سالک: سری ۴۰۰۰ چی پس ، چرا پریدیم به ۵۰۵۰ سوال خیلی خوبی است! دلیل اصلی، سردرگمی بازار و واقعیتهای قیمتی در ایران است که باعث میشود...
Sep 7, 2026
saalek110
به موضوع
کارت گرافیک
پاسخ داد.
سالک: از ۳۰۵۰ گویا باید رد بشیم ، ایستگاه بعدی کیه؟ بعد از رد شدن از RTX 3050، ایستگاه بعدی منطقی در بازار ایران، کارتهای RTX 5050 و...
Sep 7, 2026
saalek110
به موضوع
کارت گرافیک
پاسخ داد.
سالک: من متخصص سخت افزار یا بازار نیستم ، مبتدی ام ، ولی نگاهی که به ترب انداختم در شهریور ۱۴۰۵ ، کارت گرافیک ۳۰۵۰ ، قیمتش ۴۰ تا ۸۰...
Sep 7, 2026
saalek110
به موضوع
کارت گرافیک
پاسخ داد.
سالک: پس ۳۰۵۰ را میشه گفت شروع کارت گرافیک های جدید انویدیا دقیقاً! RTX 3050 را میشود «آستانه ورود» یا «پله اول» نسل جدید کارتهای...
Sep 7, 2026
saalek110
به موضوع
کارت گرافیک
پاسخ داد.
سالک: مقایسه آموزنده ای بود...قیمت حدود ۲۰۰ میلیون فرق داره بین دو کیس فوق...صد در برابر ۳۰۰ میلیون درسته، تفاوت قیمتی که اشاره کردید...
Sep 7, 2026
saalek110
به موضوع
کارت گرافیک
پاسخ داد.
سالک: یک کیس آماده را نشان هوش مصنوعی Deepseek می دهم ، یک کیس قبلا نشون داده بودم که کارت گرافیک Rx 580 داشت...هوش مصنوعی این دو کارت...
Sep 7, 2026
saalek110
به موضوع
۵۰۸۰ قیمتش ۴۰۰ میلیون تومن است و ۵۰۷۰ دویست تومن....تقریبا دو برابر...امکانات ۵۰۸۰ در مقایسه با ۵۰۷۰ چقدر فرق داره؟
پاسخ داد.
سالک: قیمت ۴۰۷۰ بالای ۱۷۰ میلیون بود...و اکثرا حوالی ۲۰۰ میلیون پس چرا ۴۰۷۰ بگیرم ۵۰۷۰ می گیرم سالک: ممکنه من قیمتها را درست ندیدم ، پس...
Sep 7, 2026
saalek110
به موضوع
۵۰۸۰ قیمتش ۴۰۰ میلیون تومن است و ۵۰۷۰ دویست تومن....تقریبا دو برابر...امکانات ۵۰۸۰ در مقایسه با ۵۰۷۰ چقدر فرق داره؟
پاسخ داد.
سالک: سری ۴۰۰۰ چی؟ سالک: قیمتهای پست زیر ممکنه خیلی دور از واقعیت باشه ، باد خودتان از سایتها چک کنید. سوال خیلی خوبیه! چون الان که...
Sep 7, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: یعنی اگر سیستم فاخر است بروم سمت ۵۰۸۰ و اگر کمی اقتصادی است بروم سمت ۵۰۷۰ و دویست تومن پی انداز کنم. درسته؟ دقیقاً! خودت خیلی...
Sep 7, 2026
saalek110
به موضوع
کارت گرافیک
پاسخ داد.
۵۰۸۰ قیمتش ۴۰۰ میلیون تومن است و ۵۰۷۰ دویست تومن....تقریبا دو برابر...امکانات ۵۰۸۰ در مقایسه با ۵۰۷۰ چقدر فرق داره؟...
Sep 7, 2026
saalek110
به موضوع
جمع کردن یک کامپیوتر و اسمبل کردن ، کل سخت افزار
پاسخ داد.
۵۰۸۰ قیمتش ۴۰۰ میلیون تومن است و ۵۰۷۰ دویست تومن....تقریبا دو برابر...امکانات ۵۰۸۰ در مقایسه با ۵۰۷۰ چقدر فرق داره؟...
Sep 7, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سوال خیلی خوب و دقیقیه. وقتی قیمت دو برابره، باید ببینیم آیا ارزش واقعی هم دو برابره یا نه. مقایسه RTX 5070 و RTX 5080 مشخصات پایه...
Sep 7, 2026
saalek110
ارسال کرد در موضوع
در
سخت افزار
.
۵۰۸۰ قیمتش ۴۰۰ میلیون تومن است و ۵۰۷۰ دویست تومن....تقریبا دو برابر...امکانات ۵۰۸۰ در مقایسه با ۵۰۷۰ چقدر فرق داره؟ سالک: قیمت ۱۵...
Sep 7, 2026
saalek110
به موضوع
آموزش لغات زبان آلمانی
پاسخ داد.
سالک: اگر با زبان آلمانی هیچ آشنایی ندارید ، شاید بهتر باشه یک سری لغات رایج را بروید یاد بگیرید تا در متن های این تاپیک راحت تر باشید.
Sep 7, 2026
saalek110
به موضوع
آموزش لغات زبان آلمانی
پاسخ داد.
سالک: محتویات خبر زیر تایید یا تکذیب نمیشه ، فقط برای تمرین لغاتش است. راجع به ایران مطلب می آورم تا نزدیکی به متن بیشتر باشه. از نرم...
Sep 7, 2026
saalek110
به موضوع
آموزش لغات زبان روسی
پاسخ داد.
https://play.google.com/store/apps/details?id=io.meduza.meduza Meduza سالک: مدوزا ، هوش مصنوعی Deepseek اصرار داره اینو نصب کنم ، لابد...
Sep 6, 2026
saalek110
به موضوع
آموزش لغات زبان روسی
پاسخ داد.
در صفحه اول ، لینک نرم افزارها را می زنم.
Sep 6, 2026
saalek110
به موضوع
آموزش لغات زبان روسی
پاسخ داد.
امیدوارم پیشرفت خوبی داشته باشیم.
Sep 6, 2026
saalek110
به موضوع
آموزش لغات زبان روسی
پاسخ داد.
در این تاپیک می خواهیم لغت زبان روسی کار کنیم. با خوندن اخبار.
Sep 6, 2026
saalek110
به موضوع
آموزش لغات زبان روسی
پاسخ داد.
سالک: زبان روسی ، به نظر من زیباست.
Sep 6, 2026
saalek110
به موضوع
آموزش لغات زبان روسی
پاسخ داد.
آموزش لغات زبان فرانسوی...
Sep 6, 2026
saalek110
به موضوع
آموزش لغات زبان روسی
پاسخ داد.
لیست:
Sep 6, 2026
saalek110
ارسال کرد در موضوع
آموزش لغات زبان روسی
در
نیازمندیهای عمومی
.
آموزش لغات زبان روسی سالک: من خودم در خوندن الفبای روسی روان نیستم. ولی شاید باید از یک جایی شروع کرد تا آشنا بشیم. من زبان اردو را...
Sep 6, 2026
saalek110
به موضوع
آموزش لغات زبان فرانسوی
پاسخ داد.
آموزش فرانسوی هم بعد آموزش زبان اردو ، بازدیدش به دو هزار رسید.
Sep 6, 2026
saalek110
به موضوع
آموزش لغات زبان آلمانی
پاسخ داد.
پست بیستم و انتهای صفحه اول.
Sep 6, 2026
تازه چه خبر
بالا