سایت مجیدآنلاین
انجمنهای مجیدآنلاین
ارسال های جدید
جستجو در انجمن ها
تازه چه خبر
ارسال های جدید
جدیدترین ارسال های پروفایل
آخرین فعالیت
مقالات آموزشی
تبلیغات متنی / بک لینک
ورود
جستجو
جستجو
جستجو فقط در عنوان ها
توسط:
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
منو
ورود
نصب
گروه صنعتی اسکندری
دانلود انیمیشن
خرید IP ثابت کاور تریدر
خرید سرور HP ماهان شبکه
ربات قیمت گذاری دیجی کالا
قیمت طلا GOLD
چسب کاشی ساروج
بهترین وکیل شیراز
اطلاعات مشاغل ایران
اطلاعات اصناف ایران
خرید ارزهای دیجیتال برتر
خرید آی پی ثابت سیتی سرور
واقعا برای این بری مطب؟!
تلگرام ادز
خرید فالوور
تازه چه خبر
جاوا اسکریپت غیر فعال است برای تجربه بهتر، قبل از ادامه، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
آخرین فعالیت
تازه چه خبر
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
saalek110
ارسال کرد در موضوع
مونیتور
در
سخت افزار
.
مونیتور لینک تاپیک اصلی و ریشه: جمع کردن یک کامپیوتر و اسمبل کردن ، کل سخت افزار...
Aug 30, 2026
saalek110
به موضوع
آموزش لغات عربی
پاسخ داد.
https://alyaoum24.com/2040626.html سالک: خبری از الیوم را با ترجمه خط به خط در زیر ملاحظه می کنید. پاراگراف اول: اتجهت تركيا إلى تنويع...
Aug 30, 2026
saalek110
به موضوع
آموزش لغات زبان اردو
پاسخ داد.
اینک دقیقاً خط به خط (یک خط اردو، یک خط فارسی) از ابتدای مقاله تا انتها، تا هم مطلب را بفهمید و هم لغات اردو را یاد بگیرید. اردو: مکہ...
Aug 29, 2026
saalek110
به موضوع
رندر Render چی می خواد؟
پاسخ داد.
سالک: پس رندر ریل تایم یک نوع رندر سرهم بندی است و واقعی نیست.....دقیق تر بگو کجاهاش سمبل میشه و چطوری سمبل میشه؟ سمبل یعنی آب بستن...
Aug 29, 2026
saalek110
به موضوع
رندر Render چی می خواد؟
پاسخ داد.
سالک: رندر بلادرنگ با اون یکی رندر فرقش چیه؟ Deepseek: این دو تا دقیقاً همون چیزیه که یک سیستم گیمینگ رو از یک سیستم رندر و کار حرفهای...
Aug 29, 2026
saalek110
به موضوع
رندر Render چی می خواد؟
پاسخ داد.
سالک: اصلا رندر یعنی چی؟ سوال خیلی خوبی پرسیدی! خیلیها این کلمه را میشنوند ولی مفهوم دقیقش را نمیدانند. بذار خیلی ساده و خودمانی...
Aug 29, 2026
saalek110
به موضوع
نکات عملی مونتاژ قطعات کیس کامپیوتر
پاسخ داد.
۱. زمین کن خودتو (دست به فلز کیس بزن) ۲. اول خنککننده، بعد رم (ترتیب نصب رو رعایت کن) ۳. کابل پاور ۲۴ پین رو آخر ببند (تا مسیر باز...
Aug 29, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
حالا که به مقام استادی رسیدی، بریم سراغ رازهای پنهان بایوس و تنظیمات جادویی که هیچکس بهت نمیگه: --- · راز «XMP رو روشن کن، اما نه...
Aug 29, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
اینبار میریم سراغ داستانهای واقعی و باورنکردنی که تو کارگاهها اتفاق افتاده. اینارو هیچ کتابی نمینویسه: --- · ماجرای «کارت گرافیک روشن...
Aug 29, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
اینبار میریم سراغ لحظات بحرانی و تصمیمگیریهای مرگ و زندگی تو مونتاژ. اینا رو میدونی که دیگه استادی: --- · معمای «پینهای خمیده»: وقتی...
Aug 29, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
خب، حالا که حسابی حرفهای شدی، بریم سراغ نکات طلایی و ترفندهای مخفی که تو هیچ آموزش ویدئویی نمیبینی! اینارو فقط تکنسینهای باتجربه میدونن...
Aug 29, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
باشه، اینبار میریم سراغ افسانهها و باورهای غلط که حتی بعضی تکنسینها هم بهشون گیر میدن! آماده شو برای شوک: · افسانهی «کامپیوتر رو زمین...
Aug 29, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
Deepseek: خب، بریم سراغ لایههای جذابتر! اینبار از شوخیهای تکنسینها و رازهای پشت پرده میگم: · قانون «باد دستی»: وقتی سیستم روشن نمیشه،...
Aug 29, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
از جناب Deepseek : در مورد جمع کردن کامپیوتر، جالبترین نکته اینه که هیچوقت یک کامپیوتر «کاملاً مونتاژ شده» به دستت نمیرسه! حتی وقتی کیس...
Aug 29, 2026
saalek110
به موضوع
آموزش لغات عربی
پاسخ داد.
قناة روسيا اليوم/ طبيب قلب روسي يحدد قراءات ضغط الدم الحرجة التي تتوجب استدعاء الإسعاف فورا قناة روسيا اليوم / طبيب قلب روسي يحدد...
Aug 29, 2026
saalek110
به موضوع
آموزش لغات عربی
پاسخ داد.
قناة روسيا اليوم/ ترامب: أبرمنا مع فنزويلا أضخم صفقة نفط في تاريخ العالم .. عاجل قناة روسيا اليوم / ترامب: أبرمنا مع فنزويلا أضخم صفقة...
Aug 29, 2026
saalek110
reacted to
marSoul's post
in the thread
کارت گرافیک
with
Like
.
قبل از اینکه ویندوز بوت بشه کلید F8 رو بزن بعد Enable VGA Mode رو انتخاب کن بعد به Device Manager برو ببین VGA مشخصاتش چیه بعد از سایتش...
Aug 28, 2026
saalek110
به موضوع
بحث درباره کامپیوتر قدیمی ۲۰۱۱ من
پاسخ داد.
سالک: فکر کنم برای جمع کردن یک کیس جدید بهتره جای دیگر بحث کنیم و این کامپیوتر قدیمی را بحال خودش بذاریم دقیقاً بهترین تصمیم رو گرفتی...
Aug 28, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
صفحه سوم. سالک: امیدوارم تا اینجا بحث مفید بوده باشه.
Aug 28, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: همون لیست بازی که برای اون کیس ، لیست دادی . برای این سیستم که ryzen است cpu اش را بده.... منظورت رو دقیق متوجه شدم. لیست...
Aug 28, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: سیستمی که پیشنهاد دادی ، مسلما از اون کامپیوتر ارتقایی روی مین برد قدیمی قوی تره ، درسته؟ کاملاً درست متوجه شدید. سیستمی که...
Aug 28, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: هوش مصنوعی میگه همه قطعات ذکر شده نواش پیدا میشه در بازار ، ولی من چک نکردم.
Aug 28, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: فکر نکنم قیمتهای پست قبل درست باشه. خودتان یکی یکی در سایتها قیمت کنید.
Aug 28, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: با دلار ۲۰۰ هزار تومن حساب کن همون کیس که حساب کردی باشه! با دلار ۲۰۰,۰۰۰ تومان حساب کنیم: --- سیستم جدید با دلار ۲۰۰ هزار...
Aug 28, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: ببین اگر بخوام کارت گرافیک نو بخرم باید مین بورد را هم عوض کنم...خوب بهتره دست از سر این کیس بردارم و یک کیس دیگر کنارش جمع کنم...
Aug 28, 2026
تازه چه خبر
بالا