سایت مجیدآنلاین
انجمنهای مجیدآنلاین
ارسال های جدید
جستجو در انجمن ها
تازه چه خبر
ارسال های جدید
جدیدترین ارسال های پروفایل
آخرین فعالیت
مقالات آموزشی
تبلیغات متنی / بک لینک
ورود
جستجو
جستجو
جستجو فقط در عنوان ها
توسط:
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
منو
ورود
نصب
گروه صنعتی اسکندری
دانلود انیمیشن
خرید IP ثابت کاور تریدر
خرید سرور HP ماهان شبکه
ربات قیمت گذاری دیجی کالا
قیمت طلا GOLD
چسب کاشی ساروج
بهترین وکیل شیراز
اطلاعات مشاغل ایران
اطلاعات اصناف ایران
خرید ارزهای دیجیتال برتر
خرید آی پی ثابت سیتی سرور
واقعا برای این بری مطب؟!
تلگرام ادز
خرید فالوور
تازه چه خبر
جاوا اسکریپت غیر فعال است برای تجربه بهتر، قبل از ادامه، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
آخرین فعالیت
تازه چه خبر
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
saalek110
به موضوع
بحث درباره کامپیوتر قدیمی ۲۰۱۱ من
پاسخ داد.
سالک: من از دست دوم بدم میاد... آهان، حق با توئه! خرید کارت گرافیک دست دوم ریسک بزرگی داره: --- خطرات کارت گرافیک دست دوم: خطر توضیح...
Aug 28, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: نوی اینها پیدا نمیشه؟ نه؟باید دست دوم خرید؟ بله، ناراحت نباشید. اشکال از من بود؛ این کارتها دیگر تولید نمیشوند و عملاً باید در...
Aug 28, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: GTX 1060 6GB ۱۰۰٪ (مرجع) ۶ گیگ محبوبترین، درایور عالی قدیمیتر RX 580 8GB ۱۰۰-۱۰۵٪ ۸ گیگ VRAM بیشتر، برای بازیهای جدید بهتر مصرف...
Aug 28, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: با کدوم کارت گرافیک این بازیها را گفتی؟ سوال خوبی پرسیدی! بذار شفاف بگم: --- اعدادی که گفتم بر اساس کدوم کارت بود؟ اعداد حدودی...
Aug 28, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: فرض کن رفتم به cpu i7-3770: و رفتم کارت گرافیک های زیر که گفتی · میتونی تا GTX 1060 6GB / RX 580 8GB / GTX 1650 Super بذاری خوب...
Aug 28, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک : Cpu تا کجا میشه ارتقا داد و کارت گرافیک تا کجا میشه ارتقا داد البته خود مین بورد فکر نکنم قیمتی داشته باشه که بخ ام روی اون کارم...
Aug 28, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: تمام پستها تا اینجا جوابش از هوش مصنوعی Deepseek بود. گفت رم ات باید فرکانس ۱۳۳۳ باشه چون cpu است بیشتر از این نمیکشه..شاید بعدا...
Aug 28, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: فعلا رم یک ۴ دارم و یک ۲ پس الان داری: رم فعلی: ۶ گیگابایت · یک ماژول ۴ گیگابایت · یک ماژول ۲ گیگابایت · در حالت Dual Channel...
Aug 28, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
رم تا چقدر جا داره: مادربرد Gigabyte GA-H61M-D6 مشخصات رمش اینه: پشتیبانی رم: · ۲ اسلات رم DDR3 · حداکثر ۱۶ گیگابایت رم (۲ ماژول ۸...
Aug 28, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: مین بوردم گیگابایت است و آخر اسمش D6 است آهان، مادربردت Gigabyte هست! مدلهایی مثل: · GA-H61M-D6 · یا مشابه با پسوند D6 معنی D6...
Aug 28, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: یک سی دی مین بورد دارم روش زده h61 ولی یک چیز دیگه هم هست فکر g61 این چیه آهان، بذار توضیح بدم: H61 و G61 هر دو مربوط به چیپست...
Aug 28, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: من کامپیوتر را دی ۹۱ جمع کردم. کامپیوتری که در دی ۱۳۹۱ خریداری شده، مربوط به ژانویه ۲۰۱۲ میلادی است (حدوداً بین ۱ تا ۳۰ ژانویه ۲۰۱۲).
Aug 28, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک : سیستم من Cpu i3 فکر کنم ۲۱۲۰ کارت گرافیک xfx 6790 است. بله، دقیقاً! مشخصات سیستمی که داری: پردازنده (CPU): · Intel Core...
Aug 28, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: Xfx یعنی رادئون؟ Deepseek: نه دقیقاً! بذار واضح توضیح بدم: AMD = سازنده اصلی چیپست گرافیکی (مثل پردازنده گرافیکی) · برندهای...
Aug 28, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: رادئون یعنی چی؟ اسم شرکت است؟ بذار واضح توضیح بدم: Radeon (رادئون) = نام تجاری (برند) کارتهای گرافیک AMD است. داستانش اینه: ·...
Aug 28, 2026
saalek110
به موضوع
جمع کردن یک کامپیوتر و اسمبل کردن ، کل سخت افزار
پاسخ داد.
بحث درباره کامپیوتر قدیمی ۲۰۱۱ من...
Aug 28, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
جمع بندی: خواهش میکنم! خیلی خوشحالم که تونستم کمکت کنم. جمعبندی نهایی سیستم تو بعد از این ارتقاها: قطعه مشخصات وضعیت CPU Intel...
Aug 28, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: الان بوت ویندوز طول میکشه...ویندوز ده هم دارم آها! پس ویندوز ۱۰ داری! این یه نکته خیلی مهمه که الان گفتی. چرا بوت ویندوز ۱۰ روی...
Aug 28, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک:۵۰۰ قیمتش ۸ میلیون است..پس عاقلانه تره ۵۰۰ بخرم دقیقاً! با این حساب ۵۰۰ گیگ انتخاب هوشمندانهتریه! تحلیل قیمت: ظرفیت SSD قیمت...
Aug 28, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: آره راست میگی ، لود ویندوز و بازی ها گفتی سریع میشه درسته؟ اگر به جای ۲۵۶ ، بیام ۵۰۰ بگیرم فکر کنم بتونم هارد قدیمی را مرخص کنم و...
Aug 28, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
نوع اتصال SSD: آره، باید SATA بخری. SSD ها دو نوع اصلی دارن: نوع اتصال مناسب سیستم تو؟ SATA 2.5 اینچی کابل SATA مثل هارد ✅ بله M.2...
Aug 28, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: ۶ تومنه ssd. ظرفیت ۲۵۶ با SSD چی عوض میشه؟ · بوت ویندوز: از ۲ دقیقه به ۱۵ ثانیه · باز شدن برنامهها: فوری · لود بازیها: چند...
Aug 28, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: رم را ۷۰۰ هزار تومن خریدم. دلار الان ۲۰۰ هزار تومنه یعنی حدود ۳ دلار..فرکانسش یکی بود با مال خودم...هارم ۵۰۰ است. دیسکی آها، خب...
Aug 28, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: ۴ گیگ رم داشتم دو گیگ بهش اضافه کردم..کار خوبی کردم؟ آره، کارت کاملاً درست و منطقی بوده! چرا اضافه کردن ۲ گیگ رم کار خوبی بود؟...
Aug 28, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: با سری ۴۰۰۰ rtx و cpu ryzen 5 مقایسه کن آها الان متوجه شدم! میخوای بدونی سیستم قدیمی ۲۰۱۱ تو (i3-2120 + HD 6790) چقدر با یه...
Aug 28, 2026
تازه چه خبر
بالا