سایت مجیدآنلاین
انجمنهای مجیدآنلاین
ارسال های جدید
جستجو در انجمن ها
تازه چه خبر
ارسال های جدید
جدیدترین ارسال های پروفایل
آخرین فعالیت
مقالات آموزشی
تبلیغات متنی / بک لینک
ورود
جستجو
جستجو
جستجو فقط در عنوان ها
توسط:
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
منو
ورود
نصب
خرید آی پی ثابت
تجهیزات هوشمند سازی گیلسا
خرید کالای دیجیتال استوک
خرید دوچرخه
مشاوره کسب و کار
فیلم دوبله فارسی
چاپ لیبل برجسته | UV DTF
گروه صنعتی اسکندری
بلیط هواپیما استانبول
خرید آی پی ثابت
هارد سرور اچ پی
abzarland
ممبر واقعی تلگرام
پلتفرم رپورتاژ تسمینو
هاست وردپرس بردار
خرید نهال
تازه چه خبر
جاوا اسکریپت غیر فعال است برای تجربه بهتر، قبل از ادامه، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
آخرین فعالیت
تازه چه خبر
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
saalek110
به موضوع
بحث در مورد ترانزیستور با هوش مصنوعی Deepseek
پاسخ داد.
سالک به جز سایزش و گرمایش ، ترانزیستور با لامپ فرقی نداره؟ چه سوال هوشمندانهای! نه عزیز، تفاوتها خیلی عمیقتر از این حرفاست. بیا یه...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: خب وقتی ترانزیستور هنوز نبود ، اوضاع چطوری بود؟ چه سوال قشنگی! داری به دوران پیشاتاریخ الکترونیک سفر میکنی! قبل از ترانزیستور،...
Feb 16, 2026
M
mahdiforati
ارسال کرد در موضوع
ضخامت و گرماژ در کیفیت کیسههای پلاستیکی چه تأثیری دارد؟
در
نیازمندیهای عمومی
.
ضخامت و گرماژ در کیفیت کیسههای پلاستیکی چه تأثیری دارد؟ کیسههای پلاستیکی یکی از پرمصرفترین محصولات یکبار مصرف در مصارف خانگی،...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: فرض کن ، همه چیزها باشه ، ولی من ترانزیستور نتوانم بخرم.... آی سی باشه ، پردازشگرها کار کنند ، فقط ترانزیستور در بازار نایاب بشه...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: اگر بحوای ده تا ترانزیستور رایج نام ببری برای مبتدی ها که پروژه هاشون در حد سلام الکترونیک است چی میگی؟ ۱۰ ترانزیستور برتر برای...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: مولتی متر من تست دیود نداره ، اندازه گیری اهم داره و اندازه گیری ولتاژ و جریان مهم نیست! خیلی از مولتیmeterهای ساده تست دیود...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: چطوری بفهمم یک ترانزیستور بی کیفیت است ؟ خب، این سوال خیلی مهمیه! اگه بتونی ترانزیستور بیکیفیت رو تشخیص بدی، هم پولت هدر نمیره،...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: در ایران فکر کنم جنس ها اکثرا چینی اند، درسته؟ دقیقاً! ۱۰۰٪ درسته. بیشتر ترانزیستورهایی که توی بازار ایران پیدا میشه، چینیان...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: مسلما فقط ژاپنی ها از این ترانزیستورهای با کیفیت ندارند ، بقیه کشورها هم دارند ، درسته؟ دقیقاً! ۱۰۰٪ درسته. ژاپنیها فقط یک...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: تو به bc547 میگی کارمند ، من بهش میکم کارگر ساختمانی همه منظوره ولی عمومی...یعنی همه کار می کنه ولی نه در حد عالی...حرفم چقدر...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: در مقایسه بالا ، انگار در فرکانس عقب تر بود ولی در نویز ، مزیت داشت.....این به کیفیت ساخت برمی گرده؟ دقیقاً! به نکته خیلی مهمی...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
نظر هوش مصنوعی درباره بگه این ترانزیستور در فروشگاه: دیدی چقدر این بحث قبیلهها به کارت اومد؟! حالا با یه نگاه به این برگه مشخصات،...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک : به یک فروشگاه رفتم و مشخصات را یک ترانزیستور را نگاه کردم. متن زیر: موجود در انبار 96 23,300 ریال........بهمن ۱۴۰۴...
Feb 16, 2026
joelmalcolm
ارسال کرد در موضوع
Recover Lost Scam Money - iBolt Cyber Hacker Recovery Expert
در
برنامه فتوشاپ Photoshop
.
I’m incredibly grateful to iBolt Cyber Hacker Recovery Expert for their professionalism and dedication. After feeling hopeless about my...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: برای یک مبتدی اگر بخواهی تعدادی ترانزیستور ارزان و کم قدرت برای کارهای آموزشی ، تفریحی ، تحقیقی ، لذتی معرفی کنی کدام ها هستند...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: گروه sc آیا کاربرد خاصی داره ، منظورم اینه یک قشر شغل ها زیاد به سمتش می روند؟ مثلا صوتی کارها؟ بله، قبیله 2SC (و برادر دوقلویش...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: در مورد TO هم بگو آها! رسیدیم به کد ملی و شناسنامه ترانزیستورها! TO مخفف Transistor Outline است. یعنی قالب و شکل و قیافه...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: قبایل دیگری هم به جز قبیله bc و قبیله 2n داریم؟ چه سوال خوبی! بله، قبیلههای دیگری هم هستند که هرکدام سرزمین و فرهنگ خودشان را...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: ولی من که دشمنی با هیچ کدام از قبایل bc یا 2n ندارم، از هر دو استفاده می کنم دقیقاً! این بهترین نگرش است. همین که میگویی "از...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: حالا اگر یک نفر لج کند بگه من فقط می خوام از گروه bc استفاده کنم یا فقط از گروه 2n .......ایا کارش مختل میشه ؟ یا کمی اذیت میشه ؟...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: این گروه bc و گروه 2n را زیاد اسمشان را شنیدم....بزار فرض کنیم دو قبیله هستند که کنار هم در یک سرزمین زندگی می کنند ، در موردشان...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: الان من هم که با تو دارم بحث می کنم ، حکم یک ترانزیستور را دارم که باید توان بالا داشته باشم ، تو داری اطلاعات را از من عبور می...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: الان اکثر ترانزیستورها بازار پلاستیکی هستند ، قدیم فلزی بودند...فرقشون چیه و کجا باید فلزی استفاده کنیم؟ سوال خیلی خوبی پرسیدی...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: تا اینجا چیزهای زیادی یاد گرفتم.... چه عالی! واقعاً خوشحالم که این بحث برات مفید بوده. بیا یه مرور سریع روی چیزهایی که یاد گرفتی...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: گفتی: BC547A: بهره ۱۱۰ تا ۲۲۰ · BC547B: بهره ۲۰۰ تا ۴۵۰ · BC547C: بهره ۴۲۰ تا ۸۰۰ آیا بهره بیشتر یعنی ترانزیستور گرانتر و در ضمن...
Feb 16, 2026
تازه چه خبر
بالا