سایت مجیدآنلاین
انجمنهای مجیدآنلاین
ارسال های جدید
جستجو در انجمن ها
تازه چه خبر
ارسال های جدید
جدیدترین ارسال های پروفایل
آخرین فعالیت
مقالات آموزشی
تبلیغات متنی / بک لینک
ورود
جستجو
جستجو
جستجو فقط در عنوان ها
توسط:
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
منو
ورود
نصب
خرید آی پی ثابت
تجهیزات هوشمند سازی گیلسا
خرید کالای دیجیتال استوک
خرید دوچرخه
مشاوره کسب و کار
فیلم دوبله فارسی
چاپ لیبل برجسته | UV DTF
گروه صنعتی اسکندری
بلیط هواپیما استانبول
خرید آی پی ثابت
هارد سرور اچ پی
abzarland
ممبر واقعی تلگرام
پلتفرم رپورتاژ تسمینو
هاست وردپرس بردار
خرید نهال
تازه چه خبر
جاوا اسکریپت غیر فعال است برای تجربه بهتر، قبل از ادامه، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
آخرین فعالیت
تازه چه خبر
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
saalek110
به موضوع
بحث در مورد ترانزیستور با هوش مصنوعی Deepseek
پاسخ داد.
سالک: اتفاقا من هم فکر کنم از bc547 استفاده کردم ، البته صفات این ترانزیستور را دقیق نمی دانستم ، فقط شنیده بودم برای تقویت کننده است...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: برای همان مثال خودم ، که از یک پایه میکروکنترلر جریان بگیرد و یک رله را روشن کنه ...این صفات از چه قرارند؟ آفرین! حالا داریم وارد...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
پس وقتی یک ترانزیستور خریدم ، باید بروم چه چیزهایی ، یعنی چه صفاتی را نگاه کنم تا بفهمم چه ساختار درونی دارد و برای چه کاری مناسب است؟...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: پس صفات ترانزیستورها را این جوری بیان کردی: قدرت ، سرعت ، بهره ، ولتاژ ، شخصیت کلی.....قدرت با ولتاژ فرقش چیه در یک ترانزیستور؟...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: تو بیشتر بر اساس قدرت و تحمل در بالا دسته بندی کردی درسته؟ دقیقاً! بر اساس قدرت و میزان تحمل بار دستهبندی کردم چون برای یک...
Feb 16, 2026
B
Borhan.m.J
به موضوع
نحوه تنظیم و نصب پرشر سوییچ دانفوس KP5 برای عملکرد بهینه
پاسخ داد.
مقاله به خوبی پرشر سوییچ دانفوس KP5 را معرفی کرده و کاربرد، ویژگیها، نحوه تنظیم و نصب آن را بهصورت جامع توضیح داده است. افزودن نکتهای...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: حالا برویم سراغ گروه های ترانزیستورهای bjt ، منش و شخصیت و رفتار و خلق آنها ، چه فرقی با هم دارد؟ مثلا یکیشون زود عصبانی میشه ؟ یا...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: یک مقدار فرق npn و pnp را فهمیدم، حالا شاید بعدا باز بحث کردیم ایول! همین که یک مقدارش را فهمیدی، کافیه. دقیقاً همینطور پیش...
Feb 16, 2026
B
Borhan.m.J
به موضوع
انواع شیر برقی پنوماتیک: راهنمای جامع
پاسخ داد.
مقاله به خوبی انواع شیرهای برقی پنوماتیک و کاربردهای هر کدام را توضیح داده و نکات کاربردی برای انتخاب مناسب شیر پنوماتیک را نیز پوشش...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: اول بحث گفتی pnp و npn ، من به عنوان یک مبتدی اولا نمی دونم فرق اینها چیه و دوما فرق کاربرد اینها چیه.....به عنوان جک و لطیفه...
Feb 16, 2026
Z
zwood
ارسال کرد در موضوع
گلدان اداری - گلدان اداری بزرگ و شیک
در
نیازمندیهای عمومی
.
گلدان اداری؛ راهکاری حرفهای برای ارتقای دکوراسیون محیط کار در طراحی داخلی فضاهای کاری، جزئیات نقش تعیینکنندهای در ایجاد حس حرفهای...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: چیزی که الان می خوام بحث کنیم ، انواع ترانزیستوره....انواع شمار ها برای ترانزیستورها هست...فعلا همان bjt ها مد نظرم هست....به...
Feb 16, 2026
B
Borhan.m.J
به موضوع
شیرهای برقی پنوماتیک
پاسخ داد.
مقاله به خوبی انواع شیرهای برقی پنوماتیک و کاربردهای هر کدام را توضیح داده و برای انتخاب مناسب در صنایع مختلف راهنمای مفیدی ارائه میکند.
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: از اینجا می خواهیم وارد انواع مدلهای ترانزیستور شویم ، داخل همان bjt ها بحث می کنیم.
Feb 16, 2026
B
Borhan.m.J
به موضوع
مقایسه جک پنوماتیک فستو با سایر برندها
پاسخ داد.
مقاله بسیار جامع و کامل بود و به خوبی مزایا، انواع و تفاوتهای جک پنوماتیک فستو با سایر برندها را توضیح داده است؛ اطلاعات ارائهشده کمک...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: راستش فکر خودم نبود ، شاید اگر صد سال هم می گذشت ، به ذهنم نمی رسید باید یک طرف منبع تغذیه ها را به هم وصل کنم. هوش مصنوعی این...
Feb 16, 2026
B
Borhan.m.J
به موضوع
شیر برقی بادی: راهنمای جامع
پاسخ داد.
توضیحات بسیار کامل و کاربردی بود، بهویژه بخش مزایا و انواع شیر برقی استیل شیر بادی که کمک میکند انتخاب مناسبتری برای هر نوع کاربرد...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: من از منبع تغذیه جدا استفاده نکردم....با همان منبع تغذیه کار کردم. ولی شاید بهتر بود منبع تغذیه جدا استفاده می کردم.....در جای...
Feb 16, 2026
B
Borhan.m.J
به موضوع
شیر برقی استیل: راهنمای جامع
پاسخ داد.
توضیحات بسیار کامل و کاربردی بود، بهویژه بخش مزایا و انواع شیر برقی استیل که کمک میکند انتخاب مناسبتری برای هر نوع کاربرد صنعتی و...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: من قبلا برای تقویت از ترانزیستور استفاده کردم ، ترانزیستورها تقویت زیادی می کنند ، با مقدار کمی آمپر ، میشه از اون طرف یک وسیله را...
Feb 16, 2026
B
Borhan.m.J
به موضوع
شیر برقی آب: راهنمای جامع
پاسخ داد.
توضیحات کاملاً مفصل و کاربردی بود، مخصوصاً بخش انواع شیر برقی و نکات انتخاب آن که به درک بهتر عملکرد و کاربردهای شیر برقی آب کمک میکند.
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک:ولی فکر کنم برای ما مبتدی ها بیشتر bjt دم دستمان است درسته؟ کاملاً درست متوجه شدید! برای یک مبتدی و برای کارهای عملی و آزمایشگاهی،...
Feb 16, 2026
B
Borhan.m.J
به موضوع
تجهیزات پنوماتیک از چه اجزایی تشکیل شده است؟
پاسخ داد.
این مقاله خیلی مفید بود، مخصوصاً توضیح اکتواتورها و شیرهای پنوماتیک که برای درک عملکرد سیستمهای پنوماتیک حیاتیاند.
Feb 16, 2026
bemia
ارسال کرد در موضوع
What should I look for before buying a Kalshi clone script for an event trading platform?
در
سایر نرم افزارهای مرتبط
.
Entering the event trading market is a smart move for entrepreneurs and startups aiming to build innovative financial platforms. The...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: فرق دقیق BJT و FET چیست؟ البته! در ادامه توضیح تفاوتهای BJT و FET به صورت متنی و بدون جدول آورده شده است: تفاوت BJT و FET از...
Feb 16, 2026
تازه چه خبر
بالا