سایت مجیدآنلاین
انجمنهای مجیدآنلاین
ارسال های جدید
جستجو در انجمن ها
تازه چه خبر
ارسال های جدید
جدیدترین ارسال های پروفایل
آخرین فعالیت
مقالات آموزشی
تبلیغات متنی / بک لینک
ورود
جستجو
جستجو
جستجو فقط در عنوان ها
توسط:
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
منو
ورود
نصب
خرید آی پی ثابت
تجهیزات هوشمند سازی گیلسا
خرید کالای دیجیتال استوک
خرید دوچرخه
مشاوره کسب و کار
فیلم دوبله فارسی
چاپ لیبل برجسته | UV DTF
گروه صنعتی اسکندری
بلیط هواپیما استانبول
خرید آی پی ثابت
هارد سرور اچ پی
abzarland
ممبر واقعی تلگرام
پلتفرم رپورتاژ تسمینو
هاست وردپرس بردار
خرید نهال
تازه چه خبر
جاوا اسکریپت غیر فعال است برای تجربه بهتر، قبل از ادامه، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
آخرین فعالیت
تازه چه خبر
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
saalek110
به موضوع
لینوکس ، ایجاد تغییرات بر دسکتاپ LXDE
پاسخ داد.
لیست:
Feb 4, 2026
saalek110
ارسال کرد در موضوع
لینوکس ، ایجاد تغییرات بر دسکتاپ LXDE
در
سیستمعامل لینوکس/یونیکس (Linux/Unix)
.
لینوکس ، ایجاد تغییرات بر دسکتاپ LXDE نصب لینوکس در ترموکس در گوشی...
Feb 4, 2026
saalek110
به موضوع
نصب لینوکس بر ترموکس ۲
پاسخ داد.
mousepad ادیتور گرافیکی apt install برای نصبش بنویسید.
Feb 4, 2026
saalek110
به موضوع
نصب لینوکس بر ترموکس ۲
پاسخ داد.
خطاها: خطای signal 9 prees inter بعد این خطا ، گاهی میشه ب بستن ترموکس و دوباره باز کدن ، دوباره وارد دبیان شد و دسکتاپ را اجرا...
Feb 4, 2026
franksteward
ارسال کرد در موضوع
BITCOIN RECOVERY EXPERT USDT RECOVERY EXPERT REVIEWS ETH RECOVERY EXPERT how to recover lost or stolen cryptocurrency Best recovery experts for crypto
در
برنامهها و مسائل مربوط به گرافیک وکتوری
.
My name is Frank Steward. I am sharing my experience to give hope to anyone who has fallen victim to cryptocurrency theft or scams...
Feb 4, 2026
franksteward
ارسال کرد در موضوع
PROFESSIONAL SOLUTIONS FOR STOLEN AND LOST CRYPTO/BYTEPHANTOM CYBER RECOVERY
در
برنامهها و مسائل مربوط به گرافیک پیکسلی
.
My name is Frank Steward. I am sharing my experience to give hope to anyone who has fallen victim to cryptocurrency theft or scams...
Feb 4, 2026
saalek110
به موضوع
نصب لینوکس بر ترموکس ۲
پاسخ داد.
هر قت دستور شروع سرور را زدید یعنی vncserver :1 -geometry 1024x768 را . اگر خطا داشت دو دستور زیر را اجرا کنید: مثلا گفت در حال پورت از...
Feb 4, 2026
saalek110
به موضوع
نصب لینوکس بر ترموکس ۲
پاسخ داد.
لیست تلاش های من: سالک: مقایسه دبیان و ابوونتو: دبیان و lxde پایداری برای دستگاه من نسبتا خوبی داشته اند. یعنی چند ساعت کار کرده اند،...
Feb 4, 2026
saalek110
به موضوع
نصب لینوکس بر ترموکس ۲
پاسخ داد.
نصب دیستروهای دیگر: proot-distro list proot-distro install archlinux proot-distro install ubuntu proot-distro install void
Feb 4, 2026
saalek110
به موضوع
نصب لینوکس بر ترموکس ۲
پاسخ داد.
دسکتاپ ها و دیستروهای دیگر: در مورد دسکتاپ های دیگر: Openbox برای بعضی کارها ، کافیه. Lxqt گویا سنگین بود و موقع نصب قفل می کرد و...
Feb 4, 2026
saalek110
به موضوع
نصب لینوکس بر ترموکس ۲
پاسخ داد.
بعد نصب دبیان و lxde می رسیم به نصب خرت و پرت های ارسال تصویر به vnc viewer: برنامه tightvncserver سرور ارسال است ، dbus هم نصبش ، فقط...
Feb 4, 2026
saalek110
به موضوع
نصب لینوکس بر ترموکس ۲
پاسخ داد.
نصب دبیان و lxde: نصب ترموکس pkg update && pkg upgrade termux-setup-storage pkg install proot-distro proot-distro install debian...
Feb 4, 2026
saalek110
به موضوع
نصب لینوکس بر ترموکس ۲
پاسخ داد.
آموزشهای اولیه و آشنایی را در دو تاپیک قبلی پیگیری کنید، در این تاپیک مسائل اولیه یا شرح داده نمی شود یا خلاصه تر گفته میشه.
Feb 4, 2026
saalek110
به موضوع
نصب لینوکس بر ترموکس ۲
پاسخ داد.
لیست: صفحه اول:نصب و تنظیم lxde صفحه دوم: نصب و تنظیم openbox صفحه سوم: خطاها تنظیم vcn viewer در تاپیک شرحی بر نصب لینوکس گفته شد،...
Feb 4, 2026
saalek110
ارسال کرد در موضوع
نصب لینوکس بر ترموکس ۲
در
منطق و الگوریتم برنامهنویسی
.
نصب لینوکس بر ترموکس ۲ سالک ، تاریخچه : بعد از کلی دست انداز در تاپیک نصب لینوکس بر ترموکس ، من تاپیک شرحی بر نصب لینوکس بر ترموکس را...
Feb 4, 2026
saalek110
به موضوع
شرحی بر نصب لینوکس بر ترموکس
پاسخ داد.
apt install tightvncserver -y apt install dbus-x11 -y vncpasswd mkdir -p ~/.vnc # ایجاد فایل xstartup با محتوای صحیح cat >...
Feb 4, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
باز برگشت به دبیان و lxde: نصب ترموکس pkg update && pkg upgrade pkg install proot-distro proot-distro install debian proot-distro...
Feb 4, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
Xfce نصب شد ولی بعد یکی دو دقیقه از برنامه بیرون می پرید ، نمی دونم چرا...شاید مموری پر میشد. فعلا از xfce صرف نظر کردم ، و قصد دارم...
Feb 4, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
rm -f /tmp/.X*-lock /tmp/.X11-unix/* هر وقت میگه این فایل پورت هنوز در حال کاره دستور بالا را می زنم. بعدش مجدد دستور شزوع را می زنم...
Feb 4, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
دستور زیر را بزنید فایل خودش ساخته میشه ، با این فایل xfce اجرا شد. cat > ~/.vnc/xstartup << 'EOF' #!/bin/bash # تنظیمات اولیه unset...
Feb 4, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
نصب dbus: apt install dbus-x11 -y دسکناپ xfce مشکل d bus داشت ، دستور بالا را زدم. Xfce نیاز به dbus داره انگار ولی گویا lxde نیازی...
Feb 4, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
فایل start نوشته نمیشد با دستورات پست قبل ، خودم وارد نانو شدم جایگزین کردم...اول دستور زیر یعنی نانو را بزنید تا محیط نانو باز بشه ، و...
Feb 4, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک:xfce. را نصب کردم عالی که XFCE را نصب کردهاید. این محیط دسکتاپ سبکوزن و بهینهای است که تجربه بهتری نسبت به LXDE ارائه میدهد...
Feb 4, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
بعد عدم موفقیت در نصب lxqt .... رفتم سمت xfce apt install xfce4 xfce4-goodies -y apt install xfce4 xfce4-goodies -y
Feb 4, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
....
Feb 4, 2026
تازه چه خبر
بالا