سایت مجیدآنلاین
انجمنهای مجیدآنلاین
ارسال های جدید
جستجو در انجمن ها
تازه چه خبر
ارسال های جدید
جدیدترین ارسال های پروفایل
آخرین فعالیت
مقالات آموزشی
تبلیغات متنی / بک لینک
ورود
جستجو
جستجو
جستجو فقط در عنوان ها
توسط:
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
منو
ورود
نصب
خرید آی پی ثابت
تجهیزات هوشمند سازی گیلسا
خرید کالای دیجیتال استوک
خرید دوچرخه
مشاوره کسب و کار
فیلم دوبله فارسی
چاپ لیبل برجسته | UV DTF
گروه صنعتی اسکندری
بلیط هواپیما استانبول
خرید آی پی ثابت
هارد سرور اچ پی
abzarland
ممبر واقعی تلگرام
پلتفرم رپورتاژ تسمینو
هاست وردپرس بردار
خرید نهال
تازه چه خبر
جاوا اسکریپت غیر فعال است برای تجربه بهتر، قبل از ادامه، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
آخرین فعالیت
تازه چه خبر
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
saalek110
به موضوع
شرحی بر نصب لینوکس بر ترموکس
پاسخ داد.
سالک: فالکون در منوی اینترنت بود. دو بازی برای نصب: apt install gnome-games apt install aisleriot تصویر بازیهای خودش:
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
عکسهایی از محیط دسکتاپ lxde:
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: برنامه هایی که دادی را چطوری در کلاینت پیدا کنم در محیط دسکتاپ LXDE که اکنون روی VNC Viewer مشاهده میکنید، برنامههای نصبشده...
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
# مرورگر سبک apt install falkon -y # ویرایشگر متن سادهتر apt install mousepad -y # مدیریت بهتر بستهها apt install synaptic -y...
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
Deepseek میگه یک اسکریپت بساز که کار خود را برای بعدا راحت کنی echo '#!/bin/bash vncserver -kill :1 2>/dev/null sleep 2 vncserver :1...
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
و دسکتاپ lxde به نمایش درآمد. یک خطای سسیون اولش داد ، اکی کردم ، و بستم.نمی دانم برای چی بود. احتمالا سسیون را deepseek درست کار...
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
Openbox مشکل داشت برای lxde تنظیم کردم با ۴ دستور زیر: vncserver -kill :1 2>/dev/null || echo "No VNC server found or already killed"...
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
chmod +x ~/.vnc/xstartup دستور بالا ، تنظیم دسترسی فایلی است که در پست قیل ساختید. راه انداختن سرور: vncserver :1 -geometry 1024x768...
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
چون دوباره ترموکس نصب کردم باید برنامه ها را از اول نصب کنم اول دسکتاپ سبک را اجرا می کنم یعنی openbox را ، تا خیالم از سیستم نمایش راحت...
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
apt install openbox obconf tint2 pcmanfm lxappearance feh nitrogen xterm -y apt install lxqt -y دبیان نصب کردم و دو دسکتاپ بالا را
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک:lxdeخیلی سریعتر از lxqt نصب شد مگر حجم نصبشان چقدر فرق داره؟ درسته! LXDE واقعاً سریعتر نصب میشه چون هم حجم کمتر و هم...
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
عالی! شروع تازه با دبیان انتخاب خوبیه! دبیان پایدارتر و سبکتره. نصب دبیان از صفر در Termux: ۱. نصب proot-distro (اگر نداری)...
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
صفحه ۴: من ابونتو نصب کرده بودم ولی می خوام دبیان نصب کنم چون فکر کنم پایدارتره.
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
خسته نباشید میگم به خوانندگان که تا اینجا اومدند و مطالعه کردند.
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: جالبه سرور هنوز قطع نشده ، کلی حرف زدیم و پشت صفحه بود ترموکس ایا تنظیم باطری اش در تنظیمات موبایل که من کردم موثر بوده یا چی؟...
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
مقایسه دیستروها یا همون لینوکس ها از لحاظ سنگینی: سوال عالی! فرق دیستروها واقعاً مهمه! دیسترو (Distribution) چیست؟ ترکیب: هسته...
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
عالی! بریم نصب LXDE کامل: نصب LXDE کامل در Termux: ۱. اول مطمئن شو در محیط لینوکس هستی: ```bash proot-distro login ubuntu # یا...
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
نصب lxde کامل apt install lxde -y
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک:نسخه حداقلی lxde با نسخه معمولی فرقش چیه؟ تفاوت نسخه حداقلی (core) vs معمولی (full) LXDE: مقایسه محتوای بستهها: 1. LXDE-Core...
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سااک: من فکر کنم باید تون یکی lx... را می رفتم نه lxqt ...فرقشان چقدره؟.. lxde را میگم درست حدس زدی! LXDE انتخاب بهتری برای Termux...
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
بررسی دقیقتر: Fluxbox (سبکترین و سریعترین) · مزیت: مصرف RAM فوقالعاده پایین · عیب: سفارشیسازی پیچیده · دستور: startfluxbox JWM...
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
مقایسه سنگینی دسکتاپ ها یک مقایسه بین openbox و lxqt و یک مقایسه بین ۱۴ نوع دسکتاپ در زیر توصیه برای هر نوع موبایل را می بینید:
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
apt install lxqt -y شاید بشه گفت lxqt جزو دسکتاپ های متوسط باشه از لحاظ سنگینی اجرا. openbox را جزو سبک حساب کردیم.
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
پس نصب لینوکس و دسکتاپ openbox و طرز نمایشش را در کلاینت vcn viewer دیدیم.... برویم برای دسکتاپ بعدی.
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
بعد از نصب: منوی راست کلیک باید شامل اینها بشه: ``` Openbox 3 ├── Terminal (lxterminal) ├── File Manager (pcmanfm) ├── Text Editor...
Feb 3, 2026
تازه چه خبر
بالا