سایت مجیدآنلاین
انجمنهای مجیدآنلاین
ارسال های جدید
جستجو در انجمن ها
تازه چه خبر
ارسال های جدید
جدیدترین ارسال های پروفایل
آخرین فعالیت
مقالات آموزشی
تبلیغات متنی / بک لینک
ورود
جستجو
جستجو
جستجو فقط در عنوان ها
توسط:
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
منو
ورود
نصب
خرید آی پی ثابت
تجهیزات هوشمند سازی گیلسا
خرید کالای دیجیتال استوک
خرید دوچرخه
مشاوره کسب و کار
فیلم دوبله فارسی
چاپ لیبل برجسته | UV DTF
گروه صنعتی اسکندری
بلیط هواپیما استانبول
خرید آی پی ثابت
هارد سرور اچ پی
abzarland
ممبر واقعی تلگرام
پلتفرم رپورتاژ تسمینو
هاست وردپرس بردار
خرید نهال
تازه چه خبر
جاوا اسکریپت غیر فعال است برای تجربه بهتر، قبل از ادامه، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
آخرین فعالیت
تازه چه خبر
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
saalek110
به موضوع
شرحی بر نصب لینوکس بر ترموکس
پاسخ داد.
# بسته کامل Openbox با ابزارهای جانبی apt install openbox obconf lxappearance \ tint2 pcmanfm xfce4-terminal gpicview...
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
کل پست قبلی را هم کپی کنید ، و به عنوان دستور در ترموکس در محیط لینوکس اجرا کنید. Deepseek این کد را داد. ولی من نمی دونم منو باید چی...
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
# ۱. ابزار منونویسی نصب کن apt install menulibre -y # ۲. یا منو دستی بساز cat > ~/.config/openbox/menu.xml << 'EOF' <?xml...
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
Obmenu نصب نشد. این را نصب کردم: apt install menu -y ولی نفهمیدم کجا رفت. و چطوری در دسکتاپ openbox هست یا نیست و کجاست.
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
Deepseek: وقتی Openbox اجرا شد: کارهایی که میتونی بکنی: 1. راست کلیک روی دسکتاپ → منوی Openbox 2. برگهها رو عوض کن → Windows + Tab...
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
vncserver -kill :2 vncserver :2 -geometry 1280x720 -depth 24 با دو دستور بالا سرور را خاموش روشن کردیم. همان عدد ۲ را اسنفاده کردم که...
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
# فایل پیکربندی رو بساز cat > ~/.vnc/xstartup << 'EOF' #!/bin/bash xrdb $HOME/.Xresources openbox-session & tint2 & pcmanfm --desktop &...
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
صفحه ۳ : نمایش لینوکس
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
.....
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
.....
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک:داخل xterm بازی مار را نصب کردم ، دارم با نشان دادن xtem قضیه نصب لینوکس را به شکل آموزشی ساده نشان می دهم .بعدا می رویم برای اجرای...
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
در ترموکس داخل محیط لینوکس هم بنویسید nsnake بازی اجرا میشه... تازه اینجا دکمه های جهت هم داره که در عکس بالا می بینید. و با دکمه های...
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: در vnc viewer ... # بازی snake apt install nsnake -y nsnake من بازی مار را نصب کردم.در همون vcn viewer دستور نصب را نوشتم نه...
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک:xterm را در کلاینت دارم باهاش چکارهایی میشه کرد؟ Deepseek: اگه xterm در کلاینت داری یعنی وصل شدی! حالا کلی کار میشه کرد: ️...
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
پس دیدید که چقدر ساده یک برنامه مثل xterm را در برنامه vcn viewer به نمایش گذاشتیم. برای نمایش لینوکس خود ، فقط اسمش جای xterm در فایل...
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
vncserver -kill :1 # فایل xstartup ساده بساز echo 'xterm &' > ~/.vnc/xstartup echo 'sleep 100000' >> ~/.vnc/xstartup chmod +x...
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
نصب xterm سالک: پس بیایید اول xterm را با دستور زیر نصب کنیم؟نصبش زیر یک دقیقه و فوری است. apt install xterm -y من داخل ترموکس از...
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: راه حل تضمینی: ۱. روش قدیمی اما پایدار: apt install xterm -y vncserver :1 -geometry 800x600 -xstartup /usr/bin/xterm شما xterm...
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: من در پستهایی اول یعنی ۴ پست قبل، طرز ایجاد اتصال را گفتم ولی عمدا بدون اجرای فایل استارت گفتم تا کار را ساده شروع کنیم. ولی درعمل...
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
فایل xstartup یک اسکریپت شل (معمولاً bash) است که سرور VNC هنگام شروع یک session جدید آن را اجرا میکند. این فایل مشخص میکند که چه محیط...
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: من صفحه ای خالی داشتم ولی بعد چند دقیقه قطع شد Deepseek: مشکل قطع شدن و صفحه خالی رو حل میکنیم! علت و حل سریع: علت ۱: Sleep...
Feb 3, 2026
G
godwinphilips
ارسال کرد در موضوع
Don’t give up hope, Trace Hacker's Crypto Recovery can help you get back your Lost Crypto +447355702876
در
برنامهها و مسائل مربوط به گرافیک وکتوری
.
Don't give up hope, Trace Hacker's Crypto Recovery can help you get back your Lost Crypto +447355702876 If you've lost funds due to an...
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
من صفحه خاکستری دارم یعنی وصل هستم. من فعلا خواستم فعلا فقط مراحل وصل شدن انجام بشه برای همین صفحه خالی است. پس برای وصل شدن ، در...
Feb 3, 2026
H
hasanali-nasab
ارسال کرد در موضوع
تعمیرگاه گیربکس فلاحی در ایمنا معرفی شد!!
در
نیازمندیهای عمومی
.
در حوزه تخصصی تعمیر گیربکسهای اتوماتیک، معمولاً نام مجموعههایی در رسانهها مطرح میشود که علاوه بر تجربه فنی، از نظر کیفیت خدمات و...
Feb 3, 2026
antionegullit
ارسال کرد در موضوع
Consult Almighty Recovery Coin Expert For Quick Cryptocurrency Recovery
در
برنامه مایا Maya
.
During a tough and difficult period, Almighty Cryptocurrency Recovery changed my life. They avoided possible catastrophes by uncovering...
Feb 3, 2026
تازه چه خبر
بالا