سایت مجیدآنلاین
انجمنهای مجیدآنلاین
ارسال های جدید
جستجو در انجمن ها
تازه چه خبر
ارسال های جدید
جدیدترین ارسال های پروفایل
آخرین فعالیت
مقالات آموزشی
تبلیغات متنی / بک لینک
ورود
جستجو
جستجو
جستجو فقط در عنوان ها
توسط:
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
منو
ورود
نصب
خرید آی پی ثابت
تجهیزات هوشمند سازی گیلسا
خرید دوچرخه
مشاوره کسب و کار
فیلم دوبله فارسی
چاپ لیبل برجسته | UV DTF
گروه صنعتی اسکندری
بلیط هواپیما استانبول
خرید آی پی ثابت
هارد سرور اچ پی
abzarland
ممبر واقعی تلگرام
پلتفرم رپورتاژ تسمینو
هاست وردپرس بردار
خرید نهال
تازه چه خبر
جاوا اسکریپت غیر فعال است برای تجربه بهتر، قبل از ادامه، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
آخرین فعالیت
تازه چه خبر
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
saalek110
به موضوع
نصب لینوکس در ترموکس در گوشی
پاسخ داد.
لیست گیری: سؤال پایهای ولی خیلی مهم در لینوکس (و داخل ترموکس هم دقیقاً همینطور) «لیست گرفتن» یعنی دیدن محتویات. ابزار اصلیش ls است...
Feb 2, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
نصب لیست درختی apt install tree -y و اجرایش با نوشتن tree root@localhost:~# tree . ├── Desktop ├── Documents ├── Downloads ├── Music...
Feb 2, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
تمرین با نانو چرا از قبل نصب بوده؟ در خیلی از نصبهای دبیان (مخصوصاً روی ترموکس): nano جزو ابزارهای پایه است چون: سبک است امن است...
Feb 2, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
نانو خودش نصبه، چک ورژن: nano --version GNU nano, version 8.7 (C) 2025 the Free Software Foundation and various contributors Compiled...
Feb 2, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: همون طور که gpt گفت ۹۰ درصد گیرها در فایل استارت است و گیر بعدی در dbus اگر صفحه خاکستری/سیاه شد (راهحل فوری) apt install...
Feb 2, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: زدم which startlxde ترمینال جواب داد /usr/bin/startlxde هوش مصنوعی گفت: اگر مسیر...
Feb 2, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
چرا گفتی اینجاست که همه گیر می کنند؟ هوش مصنوعی گفت من هزاران نصب را دیده ام و از لحاظ آماری می دونم هر مرحله چقدر احتمال داره انجام...
Feb 2, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
این سرور که میگن مکانیسم کارش چطوریه؟ همین که دریافت کننده اش vnc viewer است سؤالِ حرفهای پرسیدی بیا مکانیسم سرور–کلاینت VNC رو طوری...
Feb 2, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
Lxde بدون خرت و پرت اگر بخواهی LXDE بدون مرورگر و اضافات نصب کنی: apt install lxde-core --no-install-recommends -y این دقیقاً مناسب...
Feb 2, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: گویا فایرفاکس همراه lxde نصب میشه سؤال خیلی بهجایی پرسیدی جواب کوتاه: بله، معمولاً نصب میشود — ولی اجباری نیست. حالا دقیق و...
Feb 2, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: پوسته xfce برای من مشکل داشت و چون با lxde راحت تر بودم رفتم سراغ lxde-core که نسحه سبک تر lxde است. در پستهای بالایی...حدود ۱۰...
Feb 2, 2026
Mitra6990
ارسال کرد در موضوع
یه تغییر ظریف که حالوهوای کل چهرهتو عوض میکنه
در
نیازمندیهای عمومی
.
یه تغییر ظریف که حالوهوای کل چهرهتو عوض میکنه اگه حس میکنی صورتت اون طراوت و جذابیتی که باید رو نداره، ولی دلت هم نمیخواد سراغ...
Feb 2, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
هنوز در vnc veiwer دسکتاپ ندارم ، یک منوی کوچک و یک پیام متصل نشدن دارم.
Feb 2, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
مگر نمیشه چک کرد lxde بالا اومده یا نه آره، میشه — چند روش ساده داریم تا مطمئن بشیم lxde واقعاً در لینوکس بالا آمده یا نه، حتی قبل از...
Feb 2, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
عالی پس من یک دستور یکخطی جادویی برات میسازم که همه کارهای لازم برای lxde + TigerVNC روی ترموکس/لینوکس را انجام میدهد و همیشه آماده...
Feb 2, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
ost:~# mkdir -p ~/.vnc root@localhost:~# echo '#!/bin/sh > xrdb $HOME/.Xresources > startxfce4 &' > ~/.vnc/xstartup root@localhost:~#...
Feb 2, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: من mkdir -p ~/.vnc را زدم ولی نانو مگه نصبه که ازش استفاده کنم؟ درسته روی ترموکس بعضی وقتها nano نصب نیست و خطا میدهد. اما...
Feb 2, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: با دستور ~/.vnc/xstartup میگه چنین فایلی نیست آها، حالا واضح شد مشکل فایل ~/.vnc/xstartup هنوز وجود ندارد بنابراین وقتی VNC...
Feb 2, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: در vnc viewer نوشته unadle to connect setting server آها، این یعنی VNC Viewer نتونسته به سرور وصل بشه، ولی نگران نباش چند دلیل...
Feb 2, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
عالی تو الان همه چیز آماده است و محیط lxde روی ترموکس با VNC بالا آمده، پس کارها خیلی ساده است. قدمبهقدم میگویم: ۱️⃣ نگاه کن و مطمئن...
Feb 2, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: برنامه vnc viewer را باز کردم....آدرس را localhost:5901 دادم و name اختیاری... دکمه کانکت را زدم ، یک جیزایی الان داره در vnc...
Feb 2, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: من زدم vncserver پسورد خواست دو بار عددی را دادم یک سوال پرسید با n یعنی نه جواب دادم و گفت: you like to enter a view-only...
Feb 2, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: ببر ، tiger نصب شد عالی یعنی TigerVNC نصب شده و آماده راهاندازی است! حالا میتوانیم XFCE را با VNC روی ترموکس اجرا کنیم. قدم...
Feb 2, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
apt update apt install tigervnc-standalone-server -y نصب ببر tiger
Feb 2, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک : فکر کنم کار عاقلانه ای کردم ترموکس را دیلت کردم و دوباره ترموکس نصب کردم تا از شر اون قفل کردن اای dpkg راحت بشیم هوش مصنوعی...
Feb 2, 2026
تازه چه خبر
بالا