آخرین فعالیت

• saalek110
    ...
  • saalek110
    ...
  • saalek110
    بحث انتخاب دسکتاپ برای کل تاپیک apt install lxde-core -y سالک: برای من lxqt همون موقع نصب قفل می کرد و همه چی مجبور شدم از اول...
  • saalek110
    سالک: پس بین xfce و lxqt باید یکی را انتخاب کنیم ، مقایسه کن آها، حالا دقیقاً می‌خوای یک مقایسه مستقیم بین XFCE و LXQt داشته باشیم تا...
  • saalek110
    سالک:من می خوام یک پوسته انتخاب کنم از اینهایی که بحث کردی ولی نمی خواهم یک برنامه ناقص باشه و دردسرم بیشتر بشه. آها ، فهمیدم دقیقاً چه...
  • saalek110
    سالک: این پوسته هایی که مقایسه کردی ، فرقشون چیه ؟ ناقص ترند یا جلوه های بصری شون کمتره؟ Chatgpt: آها، حالا سوالت روشن شد فرق اصلی بین...
  • saalek110
    وارد دبیان شدم: proot-distro login debian آپدیت کردم: apt update && apt upgrade -y
  • saalek110
    سالک:حجم xfce نسبت به پوسته های سبک تر چقدر فرق داره؟ Chatgpt: آها ، می‌خوای مقایسه کنیم حجم XFCE با پوسته‌های سبک‌تر مثل LXDE یا...
  • saalek110
    سالک: دبیان بده Chatgpt: آها، فهمیدم ، یعنی می‌خوای به جای ابونتو ، دبیان نصب کنیم. کاملاً شدنی است و حتی سبک‌تر و پایدارتر روی ترموکس...
  • saalek110
    ترموکس فارسروید را نصب کردم. دستور زیر را اجرا کردم: pkg update && pkg upgrade اینو اجرا کردم: pkg install proot-distro -y سریع نصب...
  • saalek110
    سالک: من ترموکس فارسروید را استفاده می کنم. البته شاید ربطی به منبع ترموکس نداشته باشه.
  • S
    انجام پروژه اتوکد با پیامنی پروژه تعریف پروژه اتوکد پروژه اتوکد در واقع ترسیم و طراحی دوبعدی (2D) یا سه‌بعدی (3D) با استفاده از...
  • S
    انجام تحلیل داده با پیامنی پروژه ابزارهایی هستند که به کاربران کمک میکنند تا دادهها را جمعآوری، پردازش، تحلیل و تجسم کنند. این ابزارها...
  • saalek110
    سالک:خود دبیان از دسکتاپش اش سبک تره؟ دقیقاً، همین سؤال خیلی مهمه ببین، وقتی می‌گوییم “پوسته سبک” یا محیط دسکتاپ سبک، داریم مقایسه...
  • saalek110
    حالا می خوام پوسته گرافیکی نصب کنم.باید داخل لینوکس باشم apt install lxde-core -y توضیحات chatgpt: lxde-core → محیط دسکتاپ حجم...
  • saalek110
    Chatgpt این را گفت نصب کن ، نمی دونم چیه ولی نصب می کنم: apt install nano htop نصبش چند ثانیه بیشتر طول نکشید.
  • saalek110
    نصب مجدد لینوکس بعد چند روز چند روز بعد من ترموکس را از اول نصب کردم و خواستم لینوکس را مجدد روی ترموکس نصب کنم. دبیان نصب کردم.سالک...
  • saalek110
    saalek110 به موضوع آموزش پایتون از پایه پاسخ داد.
    سالک: یک گذری سریع داشتیم بر کدنویسی پایتون. ممکن است بعدا در ادامه بیشتر تمرین کنیم یا مباحث دیگری اضافه کنیم.
  • saalek110
    ज्ञानं परमं बलम् (ज्ञानं परमं बलम्) معنی: “دانش بزرگ‌ترین قدرت است”
  • saalek110
    سالک: لیست همون آرایه است؟ دقیق پرسیدی بله، در پایتون لیست (List) خیلی شبیه آرایه (Array) در زبان‌های دیگر است، ولی چند تفاوت مهم دارد...
  • saalek110
    حتماً لیست را خیلی مختصر و ساده می‌گویم: لیست (List) چیست؟ جعبه‌ای که می‌تواند چند چیز همزمان نگه دارد. مثال ساده: fruits = ["سیب"...
  • saalek110
    اگر برنامه خیلی بزرگ بشه ، باید به صفحات مختلف ، یعنی فایلهای مختلف تقسیم کنید و یک جایی بنویسید هر فایل کارش چیه. مثل همون کتابخانه ها...
  • saalek110
    سالک:یادمون رفت کامنت را بگیم... Chatgpt: آفرین که یادآوری کردی در پایتون، کامنت یعنی توضیحی که داخل کد می‌نویسی ولی کامپیوتر آن را...
  • saalek110
    راستی کامنت را یادم رفت بگم.... بعد علامت # هر چی بنویسید کامنت است ،کامنت توضیح است که برای خودتان می نویسید و اجرا نمیشه مثلا در...
  • saalek110
    سالک: برنامه پست قبل را اجرا کردم فایل در حافظه داخلی بود ، بیرون پوشه ها. فایلی با نام example.txt حاوی 123456abc
بالا