سایت مجیدآنلاین
انجمنهای مجیدآنلاین
ارسال های جدید
جستجو در انجمن ها
تازه چه خبر
ارسال های جدید
جدیدترین ارسال های پروفایل
آخرین فعالیت
مقالات آموزشی
تبلیغات متنی / بک لینک
ورود
جستجو
جستجو
جستجو فقط در عنوان ها
توسط:
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
منو
ورود
نصب
خرید آی پی ثابت
تجهیزات هوشمند سازی گیلسا
خرید دوچرخه
مشاوره کسب و کار
فیلم دوبله فارسی
چاپ لیبل برجسته | UV DTF
گروه صنعتی اسکندری
بلیط هواپیما استانبول
خرید آی پی ثابت
هارد سرور اچ پی
abzarland
ممبر واقعی تلگرام
پلتفرم رپورتاژ تسمینو
هاست وردپرس بردار
خرید نهال
تازه چه خبر
جاوا اسکریپت غیر فعال است برای تجربه بهتر، قبل از ادامه، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
آخرین فعالیت
تازه چه خبر
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
saalek110
به موضوع
نصب لینوکس در ترموکس در گوشی
پاسخ داد.
...
Feb 2, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
...
Feb 2, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
بحث انتخاب دسکتاپ برای کل تاپیک apt install lxde-core -y سالک: برای من lxqt همون موقع نصب قفل می کرد و همه چی مجبور شدم از اول...
Feb 2, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: پس بین xfce و lxqt باید یکی را انتخاب کنیم ، مقایسه کن آها، حالا دقیقاً میخوای یک مقایسه مستقیم بین XFCE و LXQt داشته باشیم تا...
Feb 2, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک:من می خوام یک پوسته انتخاب کنم از اینهایی که بحث کردی ولی نمی خواهم یک برنامه ناقص باشه و دردسرم بیشتر بشه. آها ، فهمیدم دقیقاً چه...
Feb 2, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: این پوسته هایی که مقایسه کردی ، فرقشون چیه ؟ ناقص ترند یا جلوه های بصری شون کمتره؟ Chatgpt: آها، حالا سوالت روشن شد فرق اصلی بین...
Feb 2, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
وارد دبیان شدم: proot-distro login debian آپدیت کردم: apt update && apt upgrade -y
Feb 2, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک:حجم xfce نسبت به پوسته های سبک تر چقدر فرق داره؟ Chatgpt: آها ، میخوای مقایسه کنیم حجم XFCE با پوستههای سبکتر مثل LXDE یا...
Feb 2, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: دبیان بده Chatgpt: آها، فهمیدم ، یعنی میخوای به جای ابونتو ، دبیان نصب کنیم. کاملاً شدنی است و حتی سبکتر و پایدارتر روی ترموکس...
Feb 2, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
ترموکس فارسروید را نصب کردم. دستور زیر را اجرا کردم: pkg update && pkg upgrade اینو اجرا کردم: pkg install proot-distro -y سریع نصب...
Feb 2, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: من ترموکس فارسروید را استفاده می کنم. البته شاید ربطی به منبع ترموکس نداشته باشه.
Feb 2, 2026
S
sanaei84
ارسال کرد در موضوع
انجام پروژه اتوکد با پیامنی پروژه
در
نیازمندیهای عمومی
.
انجام پروژه اتوکد با پیامنی پروژه تعریف پروژه اتوکد پروژه اتوکد در واقع ترسیم و طراحی دوبعدی (2D) یا سهبعدی (3D) با استفاده از...
Feb 2, 2026
S
sanaei84
ارسال کرد در موضوع
انجام تحلیل داده با پیامنی پروژه
در
نیازمندیهای عمومی
.
انجام تحلیل داده با پیامنی پروژه ابزارهایی هستند که به کاربران کمک میکنند تا دادهها را جمعآوری، پردازش، تحلیل و تجسم کنند. این ابزارها...
Feb 2, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک:خود دبیان از دسکتاپش اش سبک تره؟ دقیقاً، همین سؤال خیلی مهمه ببین، وقتی میگوییم “پوسته سبک” یا محیط دسکتاپ سبک، داریم مقایسه...
Feb 2, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
حالا می خوام پوسته گرافیکی نصب کنم.باید داخل لینوکس باشم apt install lxde-core -y توضیحات chatgpt: lxde-core → محیط دسکتاپ حجم...
Feb 2, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
Chatgpt این را گفت نصب کن ، نمی دونم چیه ولی نصب می کنم: apt install nano htop نصبش چند ثانیه بیشتر طول نکشید.
Feb 2, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
نصب مجدد لینوکس بعد چند روز چند روز بعد من ترموکس را از اول نصب کردم و خواستم لینوکس را مجدد روی ترموکس نصب کنم. دبیان نصب کردم.سالک...
Feb 2, 2026
saalek110
به موضوع
آموزش پایتون از پایه
پاسخ داد.
سالک: یک گذری سریع داشتیم بر کدنویسی پایتون. ممکن است بعدا در ادامه بیشتر تمرین کنیم یا مباحث دیگری اضافه کنیم.
Feb 1, 2026
saalek110
به موضوع
آموزش پایتون از پایه
پاسخ داد.
ज्ञानं परमं बलम् (ज्ञानं परमं बलम्) معنی: “دانش بزرگترین قدرت است”
Feb 1, 2026
saalek110
به موضوع
آموزش پایتون از پایه
پاسخ داد.
سالک: لیست همون آرایه است؟ دقیق پرسیدی بله، در پایتون لیست (List) خیلی شبیه آرایه (Array) در زبانهای دیگر است، ولی چند تفاوت مهم دارد...
Feb 1, 2026
saalek110
به موضوع
آموزش پایتون از پایه
پاسخ داد.
حتماً لیست را خیلی مختصر و ساده میگویم: لیست (List) چیست؟ جعبهای که میتواند چند چیز همزمان نگه دارد. مثال ساده: fruits = ["سیب"...
Feb 1, 2026
saalek110
به موضوع
آموزش پایتون از پایه
پاسخ داد.
اگر برنامه خیلی بزرگ بشه ، باید به صفحات مختلف ، یعنی فایلهای مختلف تقسیم کنید و یک جایی بنویسید هر فایل کارش چیه. مثل همون کتابخانه ها...
Feb 1, 2026
saalek110
به موضوع
آموزش پایتون از پایه
پاسخ داد.
سالک:یادمون رفت کامنت را بگیم... Chatgpt: آفرین که یادآوری کردی در پایتون، کامنت یعنی توضیحی که داخل کد مینویسی ولی کامپیوتر آن را...
Feb 1, 2026
saalek110
به موضوع
آموزش پایتون از پایه
پاسخ داد.
راستی کامنت را یادم رفت بگم.... بعد علامت # هر چی بنویسید کامنت است ،کامنت توضیح است که برای خودتان می نویسید و اجرا نمیشه مثلا در...
Feb 1, 2026
saalek110
به موضوع
آموزش پایتون از پایه
پاسخ داد.
سالک: برنامه پست قبل را اجرا کردم فایل در حافظه داخلی بود ، بیرون پوشه ها. فایلی با نام example.txt حاوی 123456abc
Feb 1, 2026
تازه چه خبر
بالا