سایت مجیدآنلاین
انجمنهای مجیدآنلاین
ارسال های جدید
جستجو در انجمن ها
تازه چه خبر
ارسال های جدید
جدیدترین ارسال های پروفایل
آخرین فعالیت
مقالات آموزشی
تبلیغات متنی / بک لینک
ورود
جستجو
جستجو
جستجو فقط در عنوان ها
توسط:
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
منو
ورود
نصب
خرید بلیط هواپیما
تعمیر صندلی
خرید آی پی ثابت
ایزی وی پی اس ezivps.com
کلینیک روانشناسی آوان
بلیط هواپیما استانبول
خرید گیفت کارت اپل
سررسید 1404
تجهیزات هوشمند سازی گیلسا
خرید هاست ماهان سرور
گروه صنعتی اسکندری
ممبر واقعی تلگرام
قیمت سرور dl380 hp g9
معماری ایرانی اسلامی
خرید فالوور اینستاگرام
کارت ویزیت لایه باز
پلتفرم رپورتاژ تسمینو
خرید آی پی ثابت سیتی سرور
خرید و فروش بیت کوین
خرید ویپ
خرید کالای دیجیتال استوک
خرید دوچرخه
مشاوره کسب و کار
سرور دست دوم اچ پی دکتر
ممبر واقعی تلگرام
تازه چه خبر
جاوا اسکریپت غیر فعال است برای تجربه بهتر، قبل از ادامه، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
آخرین فعالیت
تازه چه خبر
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
mehdimirsharifi
ارسال کرد در موضوع
کسب درآمد از راه بازیافت طلا در خانه
در
نیازمندیهای عمومی
.
باورتان می شود که شما می توانید با بازیافت وسایل الکترونیکی دور ریختنی ثروتمند شوید؟ در این نوشته می خواهیم درباره بازیافت طلا در خانه و...
Sep 7, 2025
P
panaham
ارسال کرد در موضوع
فرمول شیب بندی پشت بام (مراحل و روشها)
در
معماری
.
شیب بندی پشت بام برای هدایت سریعتر آب به سمت آبرو انجام شده و در صورتی که آب از کف سازی عبور کند، عایق کاری مانع عبور آب و رطوبت به سطح...
Sep 7, 2025
M
mohammadnami
ارسال کرد در موضوع
شکلات تبلیغاتی چیست؟
در
نیازمندیهای عمومی
.
شکلات تبلیغاتی نوعی هدیه سازمانی و ابزاری برای بازاریابی است که برندها و شرکتها از آن برای معرفی نام و لوگوی خود استفاده میکنند. این...
Sep 6, 2025
mehdimirsharifi
ارسال کرد در موضوع
درآمد استخراج طلا از برد چگونه است و چه مزایایی دارد؟
در
نیازمندیهای عمومی
.
یکی از موضوعاتی مهمی که برای کسانی که می خواهند وارد کار استخراج طلا شوند مطرح است، درآمد استخراج طلا از برد ها می باشد. باید بدانید که...
Sep 6, 2025
mehdimirsharifi
ارسال کرد در موضوع
آموزش گام به گام استخراج طلا از برد کامپیوتر
در
نیازمندیهای عمومی
.
استخراج طلا از برد کامپیوتر امروزه به یکی از راههای نوین کسب درآمد تبدیل شده و بسیاری از شرکتهای فعال در حوزه ضایعات از خرید قطعات...
Sep 6, 2025
mehdimirsharifi
ارسال کرد در موضوع
آموزش گام به گام استخراج طلا از برد کامپیوتر
در
نیازمندیهای عمومی
.
استخراج طلا از برد کامپیوتر امروزه به یکی از راههای نوین کسب درآمد تبدیل شده و بسیاری از شرکتهای فعال در حوزه ضایعات از خرید قطعات...
Sep 6, 2025
mehdimirsharifi
ارسال کرد در موضوع
آیا استخراج طلا از بردهای الکترونیکی ممکن است؟
در
نیازمندیهای عمومی
.
اولین جستجوگران طلا وقت خود را در معادن و رودخانه ها می گذراندند، اما با مدرن شدن زندگی، این قسمت از تلاش های انسانی هم دستخوش تغییر شده...
Sep 6, 2025
mehdimirsharifi
ارسال کرد در موضوع
کیمیاگری نوین در قرن 21 با استخراج طلا از برد گوشی
در
نیازمندیهای عمومی
.
برای بسیاری از ما که با سینمای وسترن و فیلم های هالیوودی در دهه 40 تا 60 میلادی خاطره داریم، تب جست و جوی طلا همواره در پس ذهن ما قرار...
Sep 6, 2025
mehdimirsharifi
ارسال کرد در موضوع
نحوه استخراج طلا از برد موبایل های قدیمی و از کار افتاده!
در
نیازمندیهای عمومی
.
اگر از دسته افرادی باشید که به دنبال فرصت ها و شغل های جدید هستید، احتمالا استخراج طلا از برد موبایل به گوشتان خورده است. اگر قبلاً یک...
Sep 6, 2025
mehdimirsharifi
ارسال کرد در موضوع
نحوه استخراج طلا از برد موبایل های قدیمی و از کار افتاده!
در
نیازمندیهای عمومی
.
اگر از دسته افرادی باشید که به دنبال فرصت ها و شغل های جدید هستید، احتمالا استخراج طلا از برد موبایل به گوشتان خورده است. اگر قبلاً یک...
Sep 6, 2025
mehdimirsharifi
ارسال کرد در موضوع
معرفی ابزارهای استخراج طلا از برد
در
نیازمندیهای عمومی
.
آیا می دانید که برای استخراج طلا نیاز به ابزارهای استخراج طلا از برد دارید؟ مدت هاست که طلا بهترین رسانای الکتریسیته است، بنابراین از آن...
Sep 6, 2025
mehdimirsharifi
ارسال کرد در موضوع
تا کنون به استخراج طلا از برد سوخته فکر کردهاید؟
در
نیازمندیهای عمومی
.
شاید این سؤال برایتان عجیب به نظر برسد، آخر مگر استخراج طلا از برد سوخته امکان پذیر است؟ مگر طلا را تنها از معادن طلا آن هم از دل کوه به...
Sep 6, 2025
A
armincity
ارسال کرد در موضوع
استخدام در چی چت
در
کاریابی
.
با سلام . چی چت دستیار هوشمند فروش که در زمینه فروش با ai فعالیت داره نیازمند نیرو در پوزیشن های زیر هست : ۱-کارشناس تولید محتوا...
Sep 6, 2025
A
armincity
به موضوع
آموزش Laravel
پاسخ داد.
الان چی چت دستیار فروش هوشمند با لاراول بالا اومده و خیلی خفنه
Sep 6, 2025
آ
آیدا خ
ارسال کرد در موضوع
ساخت مجموعه ورزشی مدرن با وال مش، پنجره دوجداره و ساندویچ پانل
در
مقالات و آموزشها و ترفندها
.
مقدمه با رشد زندگی شهری و افزایش نیاز به فضاهای ورزشی استاندارد، طراحی و ساخت مجموعههای ورزشی مدرن اهمیت بیشتری پیدا کرده است. امروزه...
Sep 6, 2025
tikfollower
به موضوع
آموزش ساخت ربات تلگرام با php
پاسخ داد.
آموزش خیلی کاملی بود! من همیشه دنبال یه راه ساده برای ساخت ربات تلگرام با PHP بودم و توضیح مرحله به مرحله نحوه ارسال پیام، استفاده از...
Sep 6, 2025
tikfollower
به موضوع
چگونه از تلگرام برای بهبود کسب و کار استفاده کنیم
پاسخ داد.
مطلب خیلی خوبی بود! واقعاً نکات کاربردی مثل به اشتراک گذاشتن پستهای مرتبط، برگزاری مسابقه و لینک دادن به شبکههای اجتماعی دیگه، میتونه...
Sep 6, 2025
tikfollower
به موضوع
دانلود از یوتیوب با تلگرام
پاسخ داد.
من خودم چند بار با ربات تلگرام ویدیوهای یوتیوب رو دانلود کردم و واقعاً ساده و راحت بود. بدون نیاز به نرمافزار اضافی، میتونید ویدیوها...
Sep 6, 2025
tikfollower
به موضوع
آموزش ساخت دکمه شیشه ای در تلگرام
پاسخ داد.
من تازه از ربات تلگرام یار برای ساخت دکمه شیشهای استفاده کردم و واقعاً کار کردن باهاش راحت بود. پستها هم خیلی زیباتر و کاربردیتر شدن،...
Sep 6, 2025
tikfollower
به موضوع
افزونه 1
چگونه در تلگرام پرمیوم شویم
پاسخ داد.
من خودم از تلگرام پرمیوم استفاده کردم و واقعا تجربه کاربری متفاوتی داره. سرعت دانلود بالاتر و استیکرهاش خیلی جذابن. اینکه ایران موجو هم...
Sep 6, 2025
Mitra6990
ارسال کرد در موضوع
چرا همه به دنبال بهترین کلینیک میکرونیدلینگ در تهران هستند؟
در
نیازمندیهای عمومی
.
چرا همه به دنبال بهترین کلینیک میکرونیدلینگ در تهران هستند؟ پوست سالم و شاداب، نقش مهمی در اعتماد به نفس و زیبایی افراد دارد. با افزایش...
Sep 6, 2025
Mitra6990
ارسال کرد در موضوع
چرا کیفیت مواد اولیه و استانداردهای تولید کاررس، تضمینکننده موفقیت پروژههای شماست؟
در
نیازمندیهای عمومی
.
چرا کیفیت مواد اولیه و استانداردهای تولید کاررس، تضمینکننده موفقیت پروژههای شماست؟ یکی از مهمترین عوامل موفقیت در پروژههای صنعتی و...
Sep 6, 2025
O
omid2766
ارسال کرد در موضوع
علت یخ زدن صفحه داخل یخچال: از تشخیص تا رفع کامل مشکل
در
نیازمندیهای عمومی
.
عکس العمل ما هنگام دیدن یک لایه یخ ضخیم روی صفحه پشت یخچال یا در فریزر چیست؟ معمولاً فقط به فکر خالی کردن یخچال و ذوب کردن یخها با...
Sep 6, 2025
Mitra6990
ارسال کرد در موضوع
چرا اطلاع از قیمت ورق کرکره رنگی و خرید لوله گالوانیزه ۱ اینچ، تصمیمی هوشمندانه برای پروژههای شماست؟
در
نیازمندیهای عمومی
.
چرا اطلاع از قیمت ورق کرکره رنگی و خرید لوله گالوانیزه ۱ اینچ، تصمیمی هوشمندانه برای پروژههای شماست؟ در دنیای صنعت ساختمان و تولید...
Sep 6, 2025
G
god_farhad
ارسال کرد در موضوع
خرید ارز تتر بدون کارمزد در ایکس پی
در
نیازمندیهای عمومی
.
تتر یا USDT یکی از شناختهشدهترین ارزهای دیجیتال در جهان است که بهعنوان یک استیبل کوین (Stablecoin) عمل میکند. برخلاف بیت کوین یا...
Sep 6, 2025
تازه چه خبر
بالا