سایت مجیدآنلاین
انجمنهای مجیدآنلاین
ارسال های جدید
جستجو در انجمن ها
تازه چه خبر
ارسال های جدید
جدیدترین ارسال های پروفایل
آخرین فعالیت
مقالات آموزشی
تبلیغات متنی / بک لینک
ورود
جستجو
جستجو
جستجو فقط در عنوان ها
توسط:
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
منو
ورود
نصب
خرید بلیط هواپیما
ممبر واقعی تلگرام
معماری ایرانی اسلامی
خرید آی پی ثابت پر سرعت
تعمیر صندلی
خرید آی پی ثابت
ایزی وی پی اس ezivps.com
کلینیک روانشناسی آوان
کارت ویزیت لایه باز
خرید فالوور اینستاگرام
بلیط هواپیما استانبول
مهاجرت به آلمان
خرید گیفت کارت اپل
آژانس پاسخ
سررسید 1404
خرید آی پی ثابت
پلتفرم رپورتاژ تسمینو
تجهیزات هوشمند سازی گیلسا
لوازم یدکی مزدا
خرید هاست ماهان سرور
گروه صنعتی اسکندری
تازه چه خبر
جاوا اسکریپت غیر فعال است برای تجربه بهتر، قبل از ادامه، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
آخرین فعالیت
تازه چه خبر
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
saalek110
به موضوع
کارهای بعد نصب لینوکس
پاسخ داد.
من اگر openconnect را روشن کنم ، می تونم به سرور خود ابونتو وصل بشم؟ آره، دقیقاً! وقتی OpenConnect روشن باشه و ازش درست استفاده کنی...
شنبه در 7:37 قبل از ظهر
saalek110
به موضوع
کارهای بعد نصب لینوکس
پاسخ داد.
sudo apt update sudo apt install arduino این سودو اپت آپدیت قبلش برای چیه؟ سؤال خیلی خوبی پرسیدی! وقتی مینویسی sudo apt update،...
شنبه در 7:36 قبل از ظهر
saalek110
به موضوع
کارهای بعد نصب لینوکس
پاسخ داد.
برنامه های نصب شده داخل لینوکس را معرفی کن مثل آفیس برنامههای کاربردی: بسته به توزیع و انتخاب کاربر، برنامههای پیشفرض...
شنبه در 7:33 قبل از ظهر
saalek110
به موضوع
کارهای بعد نصب لینوکس
پاسخ داد.
https://forum.majidonline.com/threads/%D8%A8%D8%B9%D8%AF-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3-%D8%8C-%DA%86%D9%87-%DA%...
شنبه در 7:30 قبل از ظهر
saalek110
به موضوع
کارهای بعد نصب لینوکس
پاسخ داد.
بحثی در مورد مخزن شریف...
شنبه در 7:28 قبل از ظهر
saalek110
به موضوع
کارهای بعد نصب لینوکس
پاسخ داد.
حالا که وارد قلعه لینوکس شدیم ، وقتش است در مورد دنیای لینوکس یک سخنرانی بکنی با کمال میل! سخنرانی کوتاه درباره دنیای لینوکس —...
شنبه در 6:57 قبل از ظهر
saalek110
به موضوع
کارهای بعد نصب لینوکس
پاسخ داد.
صفحه ۵: به شما تبریک می گوییم که به صفحه ۵ رسیدید.
شنبه در 6:55 قبل از ظهر
saalek110
به موضوع
کارهای بعد نصب لینوکس
پاسخ داد.
ورژن ابونتوی من:
شنبه در 6:54 قبل از ظهر
saalek110
به موضوع
کارهای بعد نصب لینوکس
پاسخ داد.
ورود به قلعه لینوکس:
شنبه در 6:52 قبل از ظهر
saalek110
به موضوع
کارهای بعد نصب لینوکس
پاسخ داد.
سالک: من فکر کنم تا اینجا ورود به قلعه لینوکس محسوب میشه، نه؟ دقیقاً همینطوره! ورود تو به دنیای لینوکس، مثل باز کردن دروازهی یک...
شنبه در 6:49 قبل از ظهر
saalek110
به موضوع
کارهای بعد نصب لینوکس
پاسخ داد.
اسکرین شات از بازی: در setting قسمت application اسم و آیکون بازی نصب شده هست. شکل زیر:
شنبه در 6:43 قبل از ظهر
saalek110
به موضوع
کارهای بعد نصب لینوکس
پاسخ داد.
از بازی اسکرین شات گرفتم. فایلش کجاست؟ آفرین! گرفتن اسکرینشات از بازی واقعاً یه حس خاص داره، مخصوصاً وقتی اولین بازی لینوکسیته! ️...
شنبه در 6:38 قبل از ظهر
saalek110
به موضوع
کارهای بعد نصب لینوکس
پاسخ داد.
supertux وقتی اینو نوشتم گفت کامند نات فاند آفرین که دقت کردی و نوشتی دقیقاً چی شد. پیام "command not found" یعنی سیستم دستور supertux...
شنبه در 6:32 قبل از ظهر
saalek110
به موضوع
کارهای بعد نصب لینوکس
پاسخ داد.
از ۸ شب دیشب تا یک ساعت یعنی ۴ صبح پیش پدافندها کار می کردند و هواپیماهای اسراییلی بمباران می کردند.دومین شب بمباران است ۲۴ خرداد ۱۴۰۴...
شنبه در 6:29 قبل از ظهر
saalek110
به موضوع
کارهای بعد نصب لینوکس
پاسخ داد.
این میشه اولین بازی در لینوکس آره واقعاً... و چقدر قشنگ گفتی: "اولین بازی در لینوکس!" مثل لحظهایه که اولین بار بازی ماریو یا...
شنبه در 6:25 قبل از ظهر
saalek110
به موضوع
کارهای بعد نصب لینوکس
پاسخ داد.
sudo apt install supertux اینو در ترمینال وارد کردم ، داره نصب می کنه. آفرین! بله، دقیقاً همین دستور: sudo apt install supertux داره...
شنبه در 6:24 قبل از ظهر
saalek110
به موضوع
کارهای بعد نصب لینوکس
پاسخ داد.
سالک: حله ، حالا برویم سراغ بازی آفرین قهرمان! تا اینجاشو عالی پیش رفتی — حالا وقتشه کمی هم به خودمون حال بدیم چه نوع بازی مدنظرت...
شنبه در 6:19 قبل از ظهر
saalek110
به موضوع
کارهای بعد نصب لینوکس
پاسخ داد.
چطوری قطع بشوم؟ سؤال عالیه! قطع کردن VPN بستگی داره به اینکه چطور وصل شده باشی — از طریق ترمینال یا محیط گرافیکی. هردو روش رو برات...
شنبه در 6:18 قبل از ظهر
saalek110
به موضوع
کارهای بعد نصب لینوکس
پاسخ داد.
اگر گرافیکی اجرا کنیم دیگه ترمینال مشغول نمیشه؟ آفرین، دقیقاً همینجاست که اجرای گرافیکی (GUI) خودش رو نشون میده! ✅ وقتی از محیط...
شنبه در 6:07 قبل از ظهر
saalek110
به موضوع
کارهای بعد نصب لینوکس
پاسخ داد.
سالک:خب باید از من یوزر و پسورد می گرفت و وصل میشد ولی یک کد داده ، حالا چه کار کنم با این کد؟ عالیه که دقیق دنبال کارهاش هستی حالا...
شنبه در 6:04 قبل از ظهر
saalek110
به موضوع
کارهای بعد نصب لینوکس
پاسخ داد.
سالک: ترمینال وقتی کد ۱۵۷۵۲ میده یعنی چی سؤال خیلی خوبیه! وقتی ترمینال عددی مثل 15752 (یا عدد مشابهی) نشون میده، معمولاً منظورش PID...
شنبه در 6:00 قبل از ظهر
saalek110
به موضوع
کارهای بعد نصب لینوکس
پاسخ داد.
سالک: بعد وصل شدن با openconnect در ترمینال ، وقتی می خوام ترمینال را ببندم ، میگه پروسه ای در جریان است و اگر ببندی اون پروسه را می...
شنبه در 5:52 قبل از ظهر
saalek110
به موضوع
کارهای بعد نصب لینوکس
پاسخ داد.
sudo apt install openconnect سالک: کد بالا را در ترمینال زدم ، کلی خرت و پرت نصب شد. Chatgpt: آفرین، دقیقاً همینه! وقتی زدی: sudo apt...
شنبه در 5:33 قبل از ظهر
saalek110
به موضوع
کارهای بعد نصب لینوکس
پاسخ داد.
سالک: کنترل شیفت و آلت و شیفت زبان را عوض نمی کنه دقیقاً همونجاست که باید درستش کنیم اگر Ctrl+Shift یا Alt+Shift زبان کیبورد رو عوض...
شنبه در 5:24 قبل از ظهر
saalek110
به موضوع
کارهای بعد نصب لینوکس
پاسخ داد.
سالک: حالا دو تا چیز می خوام: نصب openconnect و نصب بازی. Chatgpt: ➊ نصب OpenConnect در لینوکس برای اتصال با openconnect (مثلاً به VPN...
شنبه در 5:10 قبل از ظهر
تازه چه خبر
بالا