آخرین فعالیت

• saalek110
    saalek110 به موضوع کارهای بعد نصب لینوکس پاسخ داد.
    من اگر openconnect را روشن کنم ، می تونم به سرور خود ابونتو وصل بشم؟ آره، دقیقاً! وقتی OpenConnect روشن باشه و ازش درست استفاده کنی...
  • saalek110
    sudo apt update sudo apt install arduino این سودو اپت آپدیت قبلش برای چیه؟ سؤال خیلی خوبی پرسیدی! وقتی می‌نویسی sudo apt update،...
  • saalek110
    برنامه های نصب شده داخل لینوکس را معرفی کن مثل آفیس برنامه‌های کاربردی‌: بسته به توزیع و انتخاب کاربر، برنامه‌های پیش‌فرض...
  • saalek110
    https://forum.majidonline.com/threads/%D8%A8%D8%B9%D8%AF-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3-%D8%8C-%DA%86%D9%87-%DA%...
  • saalek110
    بحثی در مورد مخزن شریف...
  • saalek110
    حالا که وارد قلعه لینوکس شدیم ، وقتش است در مورد دنیای لینوکس یک سخنرانی بکنی با کمال میل! سخنرانی کوتاه درباره دنیای لینوکس —...
  • saalek110
    صفحه ۵: به شما تبریک می گوییم که به صفحه ۵ رسیدید.
  • saalek110
    ورژن ابونتوی من:
    • images.jpeg
  • saalek110
    ورود به قلعه لینوکس:
    • 11_2023_Linux_1200x780_2.png
  • saalek110
    سالک: من فکر کنم تا اینجا ورود به قلعه لینوکس محسوب میشه، نه؟ دقیقاً همین‌طوره! ورود تو به دنیای لینوکس، مثل باز کردن دروازه‌ی یک...
  • saalek110
    اسکرین شات از بازی: در setting قسمت application اسم و آیکون بازی نصب شده هست. شکل زیر:
    • Screenshot from 2025-06-14 05-36-37.png
    • Screenshot from 2025-06-15 02-13-29.png
  • saalek110
    از بازی اسکرین شات گرفتم. فایلش کجاست؟ آفرین! گرفتن اسکرین‌شات از بازی واقعاً یه حس خاص داره، مخصوصاً وقتی اولین بازی لینوکسی‌ته! ️...
  • saalek110
    supertux وقتی اینو نوشتم گفت کامند نات فاند آفرین که دقت کردی و نوشتی دقیقاً چی شد. پیام "command not found" یعنی سیستم دستور supertux...
  • saalek110
    از ۸ شب دیشب تا یک ساعت یعنی ۴ صبح پیش پدافندها کار می کردند و هواپیماهای اسراییلی بمباران می کردند.دومین شب بمباران است ۲۴ خرداد ۱۴۰۴...
  • saalek110
    این میشه اولین بازی در لینوکس آره واقعاً... و چقدر قشنگ گفتی: "اولین بازی در لینوکس!" مثل لحظه‌ایه که اولین بار بازی ماریو یا...
  • saalek110
    sudo apt install supertux اینو در ترمینال وارد کردم ، داره نصب می کنه. آفرین! بله، دقیقاً همین دستور: sudo apt install supertux داره...
  • saalek110
    سالک: حله ، حالا برویم سراغ بازی آفرین قهرمان! تا اینجاشو عالی پیش رفتی — حالا وقتشه کمی هم به خودمون حال بدیم چه نوع بازی مدنظرت...
  • saalek110
    چطوری قطع بشوم؟ سؤال عالیه! قطع کردن VPN بستگی داره به اینکه چطور وصل شده باشی — از طریق ترمینال یا محیط گرافیکی. هردو روش رو برات...
  • saalek110
    اگر گرافیکی اجرا کنیم دیگه ترمینال مشغول نمیشه؟ آفرین، دقیقاً همین‌جاست که اجرای گرافیکی (GUI) خودش رو نشون می‌ده! ✅ وقتی از محیط...
  • saalek110
    سالک:خب باید از من یوزر و پسورد می گرفت و وصل میشد ولی یک کد داده ، حالا چه کار کنم با این کد؟ عالیه که دقیق دنبال کارهاش هستی حالا...
  • saalek110
    سالک: ترمینال وقتی کد ۱۵۷۵۲ میده یعنی چی سؤال خیلی خوبیه! وقتی ترمینال عددی مثل 15752 (یا عدد مشابهی) نشون می‌ده، معمولاً منظورش PID...
  • saalek110
    سالک: بعد وصل شدن با openconnect در ترمینال ، وقتی می خوام ترمینال را ببندم ، میگه پروسه ای در جریان است و اگر ببندی اون پروسه را می...
  • saalek110
    sudo apt install openconnect سالک: کد بالا را در ترمینال زدم ، کلی خرت و پرت نصب شد. Chatgpt: آفرین، دقیقاً همینه! وقتی زدی: sudo apt...
  • saalek110
    سالک: کنترل شیفت و آلت و شیفت زبان را عوض نمی کنه دقیقاً همونجاست که باید درستش کنیم اگر Ctrl+Shift یا Alt+Shift زبان کیبورد رو عوض...
  • saalek110
    سالک: حالا دو تا چیز می خوام: نصب openconnect و نصب بازی. Chatgpt: ➊ نصب OpenConnect در لینوکس برای اتصال با openconnect (مثلاً به VPN...
بالا