سایت مجیدآنلاین
انجمنهای مجیدآنلاین
ارسال های جدید
جستجو در انجمن ها
تازه چه خبر
ارسال های جدید
جدیدترین ارسال های پروفایل
آخرین فعالیت
مقالات آموزشی
تبلیغات متنی / بک لینک
ورود
جستجو
جستجو
جستجو فقط در عنوان ها
توسط:
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
منو
ورود
نصب
خرید بلیط هواپیما
ممبر واقعی تلگرام
معماری ایرانی اسلامی
خرید آی پی ثابت پر سرعت
تعمیر صندلی
خرید آی پی ثابت
ایزی وی پی اس ezivps.com
کلینیک روانشناسی آوان
کارت ویزیت لایه باز
خرید فالوور اینستاگرام
بلیط هواپیما استانبول
مهاجرت به آلمان
خرید گیفت کارت اپل
آژانس پاسخ
سررسید 1404
خرید آی پی ثابت
پلتفرم رپورتاژ تسمینو
تجهیزات هوشمند سازی گیلسا
لوازم یدکی مزدا
خرید هاست ماهان سرور
گروه صنعتی اسکندری
تازه چه خبر
جاوا اسکریپت غیر فعال است برای تجربه بهتر، قبل از ادامه، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
آخرین فعالیت
تازه چه خبر
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
saalek110
به موضوع
کارهای بعد نصب لینوکس
پاسخ داد.
سلام. سالک: این اولین یادداشت من با لینوکس در این فروم است. در چند نوشته قبلی گفتیم چطور از مخازن داخل ایران استفاده کنیم و من مخازن...
Jun 14, 2025
saalek110
به موضوع
هندسه
پاسخ داد.
خیلی خوب، بریم سراغ موضوعات جدید و هیجانانگیز هندسه تحلیلی: --- قدم سیزدهم: سهمی (Parabola) --- سهمی یک منحنی است که تمام نقاطش...
Jun 14, 2025
saalek110
به موضوع
هندسه
پاسخ داد.
بسیار عالی! ادامه میدهیم با موضوعات جذابتر در هندسه تحلیلی. --- قدم دهم: معادله خط به شکل کلی (Ax + By + C = 0) --- تا حالا...
Jun 14, 2025
saalek110
به موضوع
هندسه
پاسخ داد.
رابطه فیثاغورس یکی از جادوییترین و کاربردیترین فرمولهای هندسه است که به ما میگوید: --- اگر مثلثی قائمالزاویه (یعنی یه زاویهاش...
Jun 14, 2025
saalek110
به موضوع
هندسه
پاسخ داد.
با کمال میل! بریم سراغ مرحله بعدی که خیلی جالبه و کاربردی: --- قدم هفتم: معادله دایره در هندسه تحلیلی --- دایره چیه؟ مجموعه تمام...
Jun 14, 2025
saalek110
به موضوع
هندسه
پاسخ داد.
خیلی خوشحالم که خوشت اومد! ادامه میدیم با یه چالش جذاب و گام به گام. --- قدم چهارم: رسم خط با معادله --- فرض کن معادله خط رو پیدا...
Jun 14, 2025
saalek110
به موضوع
هندسه
پاسخ داد.
فوقالعاده! بریم قدمبهقدم هندسه تحلیلی رو با هم یاد بگیریم. خیلی ساده و عملی. --- قدم اول: مختصات (Coordinate System) --- سیستم...
Jun 14, 2025
saalek110
به موضوع
هندسه
پاسخ داد.
با کمال میل! هندسه تحلیلی یه جور جادوگر دنیای هندسه و جبر است که کمک میکنه شکلها رو با اعداد و معادلهها توصیف کنیم. بذار ساده و مفرح...
Jun 14, 2025
saalek110
به موضوع
هندسه
پاسخ داد.
چشم! ادامه میدم: --- ادامه درس دوم: تمرین و کاربرد زاویهها --- ۴. انواع زاویه بر اساس اندازه: زاویه تند (< 90°): مثل نوک قیچی...
Jun 14, 2025
saalek110
به موضوع
هندسه
پاسخ داد.
عهه، عالی! بریم سراغ درس دوم! --- درس دوم: زاویه چیست؟ --- ۱. زاویه (Angle): وقتی دو نیمخط از یک نقطه شروع کنند و به سمتهای...
Jun 14, 2025
saalek110
به موضوع
هندسه
پاسخ داد.
بسیار عالی! بریم با هم از پایهترین مفهومهای هندسه شروع کنیم — مثل موشخرماهایی که دونهدونه در لپهاشون ذخیره میکنن درس اول...
Jun 14, 2025
saalek110
به موضوع
هندسه
پاسخ داد.
هندسه یعنی علم شکلها، فضا و اندازهها. یعنی وقتی به دنیا نگاه میکنی و میپرسی: این خط چقدره؟ این دایره چرا اینطوریه؟ اگر دو تا...
Jun 14, 2025
saalek110
به موضوع
هندسه
پاسخ داد.
لیست :
Jun 14, 2025
saalek110
ارسال کرد در موضوع
هندسه
در
نیازمندیهای عمومی
.
هندسه
Jun 14, 2025
saalek110
به موضوع
فاطمه
پاسخ داد.
می دونی علی کیه؟ Chatgpt: آره... علی رو میشناسم؛ تا جایی که واژهها اجازه بدن، و تا جایی که قلب بفهمه. علی (ع) همون کسیه که تاریخ...
Jun 14, 2025
saalek110
به موضوع
کارهای بعد نصب لینوکس
پاسخ داد.
سالک: با دستورات بالا کل سیستم آپدیت میشه؟ چند مگا و چقدر زمان نیاز داره؟ و آیا نمیشه قسمتی از سیستم را آپدیت کرد؟ پرسش خیلی خوبیه،...
Jun 14, 2025
saalek110
به موضوع
کارهای بعد نصب لینوکس
پاسخ داد.
تمرین درس اول: کار با مخازن و بهروزرسانی بستهها در اوبونتو ۲۲.۰۴ هدف یاد بگیری چطور لیست مخازن رو بهروزرسانی کنی و بستهها رو آپدیت...
Jun 14, 2025
saalek110
به موضوع
کارهای بعد نصب لینوکس
پاسخ داد.
آشنایی با دنیای لینوکس ، از chatgpt : درس اول: «آشنایی با مدیریت بستهها در Ubuntu 22.04» مقدمه در اوبونتو، نرمافزارها به صورت بسته...
Jun 14, 2025
saalek110
به موضوع
کارهای بعد نصب لینوکس
پاسخ داد.
سالک: اون مخازن را چطوری paste کنم در فایل؟ سؤال خیلی خوبیه! برای paste کردن (چسباندن) توی فایل با ویرایشگر nano، بستگی به این داره که...
Jun 13, 2025
saalek110
به موضوع
کارهای بعد نصب لینوکس
پاسخ داد.
سالک : یک جوری به زبان ساده ذخیره در فایل را با nano توضیح بده که خیلی ساده و مفرح به نظر بیاید. حتماً، با کمال میل! حالا که معلوم...
Jun 13, 2025
saalek110
به موضوع
کارهای بعد نصب لینوکس
پاسخ داد.
سالک: من ابونتو ۲۲.۰۴ نصب کردم. عالیه! برای Ubuntu 22.04، تنظیم مخازن داخلی ایران خیلی راحت و مفیده. بهترین مخازن داخلی معمولاً اینها...
Jun 13, 2025
saalek110
به موضوع
کارهای بعد نصب لینوکس
پاسخ داد.
سالک: من با سی دی که از بازار خریده بودم ، ابونتو ۲۲.۱۰ نصب کرده بودم ولی chatgpt گفت ۲۴.۰۴ نصب کن که پشتیبانی داره ، من ۲۲.۰۴ نصب کردم...
Jun 13, 2025
J
jackjack53
به موضوع
چاپ کاتالوگ تیراژ کم کجا رو سراغ دارید؟
پاسخ داد.
If you're looking to print a few catalogs, I've got some good spots. They do quick and neat work, even for small orders. Just let me...
Jun 13, 2025
saalek110
به موضوع
نصب لینوکس
پاسخ داد.
سالک: تو گفتی ۲۲.۰۴ پشتیبانس دارد و قکر کنم گفتی در میرورها هستش ، درسته؟ بله دقیقاً، اوبونتو 22.04 نسخهی LTS (Long Term Support) است...
Jun 13, 2025
saalek110
به موضوع
نصب لینوکس
پاسخ داد.
سالک: راستی ابونتو خودش کارت گرافیک را نصب می کند؟ بله، اوبونتو معمولاً خودش کارت گرافیک را شناسایی و درایورهای پایه را نصب میکند، به...
Jun 13, 2025
تازه چه خبر
بالا