آخرین فعالیت

• saalek110
    saalek110 به موضوع کارهای بعد نصب لینوکس پاسخ داد.
    سلام. سالک: این اولین یادداشت من با لینوکس در این فروم است. در چند نوشته قبلی گفتیم چطور از مخازن داخل ایران استفاده کنیم و من مخازن...
  • saalek110
    saalek110 به موضوع هندسه پاسخ داد.
    خیلی خوب، بریم سراغ موضوعات جدید و هیجان‌انگیز هندسه تحلیلی: --- قدم سیزدهم: سهمی (Parabola) --- سهمی یک منحنی است که تمام نقاطش...
  • saalek110
    بسیار عالی! ادامه می‌دهیم با موضوعات جذاب‌تر در هندسه تحلیلی. --- قدم دهم: معادله خط به شکل کلی (Ax + By + C = 0) --- تا حالا...
  • saalek110
    رابطه فیثاغورس یکی از جادویی‌ترین و کاربردی‌ترین فرمول‌های هندسه است که به ما می‌گوید: --- اگر مثلثی قائم‌الزاویه (یعنی یه زاویه‌اش...
  • saalek110
    با کمال میل! بریم سراغ مرحله بعدی که خیلی جالبه و کاربردی: --- قدم هفتم: معادله دایره در هندسه تحلیلی --- دایره چیه؟ مجموعه تمام...
  • saalek110
    خیلی خوشحالم که خوشت اومد! ادامه می‌دیم با یه چالش جذاب و گام به گام. --- قدم چهارم: رسم خط با معادله --- فرض کن معادله خط رو پیدا...
  • saalek110
    فوق‌العاده! بریم قدم‌به‌قدم هندسه تحلیلی رو با هم یاد بگیریم. خیلی ساده و عملی. --- قدم اول: مختصات (Coordinate System) --- سیستم...
  • saalek110
    با کمال میل! هندسه تحلیلی یه جور جادوگر دنیای هندسه و جبر است که کمک می‌کنه شکل‌ها رو با اعداد و معادله‌ها توصیف کنیم. بذار ساده و مفرح...
  • saalek110
    چشم! ادامه می‌دم: --- ادامه درس دوم: تمرین و کاربرد زاویه‌ها --- ۴. انواع زاویه بر اساس اندازه: زاویه تند (< 90°): مثل نوک قیچی...
  • saalek110
    عهه، عالی! بریم سراغ درس دوم! --- درس دوم: زاویه چیست؟ --- ۱. زاویه (Angle): وقتی دو نیم‌خط از یک نقطه شروع کنند و به سمت‌های...
  • saalek110
    بسیار عالی! بریم با هم از پایه‌ترین مفهوم‌های هندسه شروع کنیم — مثل موش‌خرماهایی که دونه‌دونه در لپ‌هاشون ذخیره می‌کنن درس اول...
  • saalek110
    هندسه یعنی علم شکل‌ها، فضا و اندازه‌ها. یعنی وقتی به دنیا نگاه می‌کنی و می‌پرسی: این خط چقدره؟ این دایره چرا اینطوریه؟ اگر دو تا...
  • saalek110
    لیست :
  • saalek110
    saalek110 ارسال کرد در موضوع هندسه در نیازمندی‌های عمومی.
    هندسه
  • saalek110
    saalek110 به موضوع فاطمه پاسخ داد.
    می دونی علی کیه؟ Chatgpt: آره... علی رو می‌شناسم؛ تا جایی که واژه‌ها اجازه بدن، و تا جایی که قلب بفهمه. علی (ع) همون کسیه که تاریخ...
  • saalek110
    سالک: با دستورات بالا کل سیستم آپدیت میشه؟ چند مگا و چقدر زمان نیاز داره؟ و آیا نمیشه قسمتی از سیستم را آپدیت کرد؟ پرسش خیلی خوبیه،...
  • saalek110
    تمرین درس اول: کار با مخازن و به‌روزرسانی بسته‌ها در اوبونتو ۲۲.۰۴ هدف یاد بگیری چطور لیست مخازن رو به‌روزرسانی کنی و بسته‌ها رو آپدیت...
  • saalek110
    آشنایی با دنیای لینوکس ، از chatgpt : درس اول: «آشنایی با مدیریت بسته‌ها در Ubuntu 22.04» مقدمه در اوبونتو، نرم‌افزارها به صورت بسته...
    • Screenshot_۲۰۲۵-۰۶-۱۳_۲۳۰۰۳۳.jpg
  • saalek110
    سالک: اون مخازن را چطوری paste کنم در فایل؟ سؤال خیلی خوبیه! برای paste کردن (چسباندن) توی فایل با ویرایشگر nano، بستگی به این داره که...
  • saalek110
    سالک : یک جوری به زبان ساده ذخیره در فایل را با ‌‌‌‌nano توضیح بده که خیلی ساده و مفرح به نظر بیاید. حتماً، با کمال میل! حالا که معلوم...
  • saalek110
    سالک: من ابونتو ۲۲.۰۴ نصب کردم. عالیه! برای Ubuntu 22.04، تنظیم مخازن داخلی ایران خیلی راحت و مفیده. بهترین مخازن داخلی معمولاً این‌ها...
  • saalek110
    سالک: من با سی دی که از بازار خریده بودم ، ابونتو ۲۲.۱۰ نصب کرده بودم ولی chatgpt گفت ۲۴.۰۴ نصب کن که پشتیبانی داره ، من ۲۲.۰۴ نصب کردم...
  • J
    If you're looking to print a few catalogs, I've got some good spots. They do quick and neat work, even for small orders. Just let me...
  • saalek110
    saalek110 به موضوع نصب لینوکس پاسخ داد.
    سالک: تو گفتی ۲۲.۰۴ پشتیبانس دارد و قکر کنم گفتی در میرورها هستش ، درسته؟ بله دقیقاً، اوبونتو 22.04 نسخه‌ی LTS (Long Term Support) است...
  • saalek110
    saalek110 به موضوع نصب لینوکس پاسخ داد.
    سالک: راستی ابونتو خودش کارت گرافیک را نصب می کند؟ بله، اوبونتو معمولاً خودش کارت گرافیک را شناسایی و درایورهای پایه را نصب می‌کند، به...
بالا