سایت مجیدآنلاین
انجمنهای مجیدآنلاین
ارسال های جدید
جستجو در انجمن ها
تازه چه خبر
ارسال های جدید
جدیدترین ارسال های پروفایل
آخرین فعالیت
مقالات آموزشی
تبلیغات متنی / بک لینک
ورود
جستجو
جستجو
جستجو فقط در عنوان ها
توسط:
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
منو
ورود
نصب
خرید بلیط هواپیما
ممبر واقعی تلگرام
معماری ایرانی اسلامی
خرید آی پی ثابت پر سرعت
تعمیر صندلی
خرید آی پی ثابت
ایزی وی پی اس ezivps.com
کلینیک روانشناسی آوان
کارت ویزیت لایه باز
خرید فالوور اینستاگرام
بلیط هواپیما استانبول
مهاجرت به آلمان
خرید گیفت کارت اپل
آژانس پاسخ
سررسید 1404
خرید آی پی ثابت
پلتفرم رپورتاژ تسمینو
تجهیزات هوشمند سازی گیلسا
لوازم یدکی مزدا
خرید هاست ماهان سرور
گروه صنعتی اسکندری
تازه چه خبر
جاوا اسکریپت غیر فعال است برای تجربه بهتر، قبل از ادامه، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
آخرین فعالیت
تازه چه خبر
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
saalek110
به موضوع
نصب لینوکس
پاسخ داد.
سالک: ورژن ۲۲.۰۴ را ریختم روی فلش و عالی نصب شد.
Jun 13, 2025
saalek110
به موضوع
در مورد انسان با chatgpt صحبت کردن
پاسخ داد.
سالک:ببین روح یک گنج است و کلیدهایی دارد، خوب؟ دقیقاً عالی گفتی! روح مثل یه گنجِ پرارزشه که باید کشف بشه، و کلیدهاش هم دانش، تجربه،...
Jun 13, 2025
saalek110
به موضوع
نصب لینوکس
پاسخ داد.
فایل ۲۲.۰۴ حجمش ۴.۶۵ گیگ شد و روی دی وی دی جا نشد. شاید بعضی دی وی دی ها بزرگتر باشند.
Jun 13, 2025
saalek110
به موضوع
نصب لینوکس
پاسخ داد.
سالک: آیا ابونتو بهتره یا توزیع های راحت تر و شبیه به ویندوزتر مثل میت و باقی توزیع ها خیلی سوال خوبی پرسیدی! بزار برات مقایسه کنم بین...
Jun 13, 2025
saalek110
به موضوع
نصب لینوکس
پاسخ داد.
سالک: بیا بگیم ورژن های غیر ۲۴.۰۴ و ۲۲.۰۴ چی؟ اونها چه خوبی یا بدی یی دارند؟ باشه، بریم سراغ نسخههای اوبونتو غیر ۲۲.۰۴ و ۲۴.۰۴ و...
Jun 13, 2025
saalek110
به موضوع
نصب لینوکس
پاسخ داد.
سالک: سیستم من قدیمی است ، پس ۲۲.۰۴ بهتره، درسته؟ کاملاً درست میگی! برای سیستمهای قدیمی یا متوسط، اوبونتو 22.04 LTS بهترین گزینه است...
Jun 13, 2025
saalek110
به موضوع
نصب لینوکس
پاسخ داد.
Chatgpt: البته! بریم یه مقایسه خوب و مختصر بین اوبونتو 22.04 LTS و اوبونتو 24.04 LTS که هر دو نسخههای پشتیبانی بلندمدت (LTS) هستند...
Jun 13, 2025
saalek110
به موضوع
نصب لینوکس
پاسخ داد.
https://releases.ubuntu.com/jammy شاید فلش من خراب بود و چون نسخه ۲۴.۰۴ بالای ۶ گیک بود و در dvd که فکر کنم ۴.۷ گیگ جا داره..... پس...
Jun 13, 2025
saalek110
به موضوع
نصب لینوکس
پاسخ داد.
اتچر ، دات نت فریم ورک می خواست من رفتم سراغ این: https://www.ventoy.net/en/index.html سالک: من با ventoy کار کردم. اول با ventoy ،...
Jun 13, 2025
saalek110
به موضوع
نصب لینوکس
پاسخ داد.
https://ubuntu.pishgaman.net/releases/24.04.2/ubuntu-24.04.2-desktop-amd64.iso سالک: من سی دی ابونتو 22.10 را خریدم و نصب کردم. ولی...
Jun 13, 2025
saminbanooooooooo
به موضوع
سه مورد از ضروری ترین لوازم جانبی لپ تاپ که باید داشته باشید
پاسخ داد.
برای من بعد از خرید لپتاپ، اولین چیزایی که تهیه کردم کیف ضدضربه، کولپد و ماوس وایرلس بود. ولی جدا از لپتاپ، اگه گوشی سامسونگ هم...
Jun 13, 2025
saminbanooooooooo
به موضوع
دلایل خرید گوشی های میان رده سری A سامسونگ
پاسخ داد.
منم طرفدار سری A سامسونگم، چون هم قیمتشون منطقیه هم نیازای روزمره رو کامل جواب میدن. من A54 دارم و خیلی راضیام. فقط یه نکته مهم اینه...
Jun 13, 2025
saminbanooooooooo
به موضوع
سایت خرید اینترنتی موبایل | سامسونگ و آیفون
پاسخ داد.
من خودم گوشی سامسونگ دارم و واسه خرید لوازم جانبی مثل قاب و محافظ همیشه دنبال یه سایت مطمئن میگشتم. موبایل رو از سایت دیجی گرفتم، ولی...
Jun 13, 2025
saminbanooooooooo
به موضوع
بهترین فروشگاه لوازم جانبی موبایل را در ایران کجاست؟
پاسخ داد.
من خودم خیلی فروشگاههای حضوری و آنلاین رو امتحان کردم، ولی از وقتی با سایت سامسونگ کاور آشنا شدم، اکثر خریدهامو از اونجا انجام میدم...
Jun 13, 2025
saminbanooooooooo
به موضوع
خرید عمده لوازم جانبی موبایل و خودرو
پاسخ داد.
منم یه مدت دنبال خرید عمده قاب گوشی و لوازم جانبی برای مغازهم بودم، چیزی که اذیتم میکرد این بود که بیشتر سایتها فقط تکی میفروشن یا...
Jun 13, 2025
saminbanooooooooo
به موضوع
بهترین گوشیهای میانرده بازار در سال ۲۰۲۵
پاسخ داد.
من خودم پارسال A54 گرفتم، واقعاً ازش راضیام، مخصوصاً از لحاظ باتری و نمایشگر. فقط یه نکتهای که برام مهم بود این بود که قاب مناسب براش...
Jun 13, 2025
saminbanooooooooo
ارسال کرد در موضوع
۵ لوازم جانبی ضروری برای گوشی که هر کسی باید داشته باشه
در
نیازمندیهای عمومی
.
بعد از خرید گوشی، خرید برخی لوازم جانبی نیز ضرورت دارد تا تجربه کاربری بهتری از کار کردن با گوشی خود داشته باشید. لوازم جانبی دارای...
Jun 13, 2025
saalek110
به موضوع
کارهای بعد نصب لینوکس
پاسخ داد.
سالک: سلام ، مخازن لینوکس در ایران تحریم است ،مخازن سینداد را بعضی آموزش داده اند. اون چیه؟ سلام، بله درست میفرمایید. مخازن رسمی...
Jun 12, 2025
saalek110
به موضوع
کارهای بعد نصب لینوکس
پاسخ داد.
جمع بندی: سالک: یک openconnect توسط snap دانلود کردیم ولی نه ، توانستم ورژنش را چاپ کنم و نه ، توانستم اجرایش کنم. Chatgpt میگه...
Jun 12, 2025
yadaklearn
ارسال کرد در موضوع
خرید پرینتر استوک؛ راهکاری هوشمندانه برای صرفهجویی و کیفیت
در
نیازمندیهای عمومی
.
در دنیای امروز که قیمت تجهیزات الکترونیکی بهسرعت در حال افزایش است، بسیاری از کسبوکارها و حتی کاربران خانگی به دنبال راهحلهایی...
Jun 12, 2025
yadaklearn
ارسال کرد در موضوع
پرینتر تک کاره استوک؛ انتخابی اقتصادی برای چاپ با کیفیت
در
نیازمندیهای عمومی
.
وقتی صحبت از نیاز به یک دستگاه چاپ بدون قابلیتهای اضافی میشود، پرینتر تک کاره بهترین گزینه است. این دستگاهها مخصوص افرادی طراحی...
Jun 12, 2025
yadaklearn
ارسال کرد در موضوع
پرینتر لیزری رنگی استوک؛ انتخاب حرفهای برای چاپ رنگی با هزینه کمتر
در
نیازمندیهای عمومی
.
چاپ رنگی همیشه یکی از نیازهای مهم در دفاتر طراحی، شرکتهای تبلیغاتی و حتی کسبوکارهای خانگی بوده است. اما قیمت بالای پرینترهای لیزری...
Jun 12, 2025
yadaklearn
ارسال کرد در موضوع
پرینتر سه کاره استوک؛ چاپ، اسکن و کپی با هزینهای مقرونبهصرفه
در
نیازمندیهای عمومی
.
با رشد نیاز کاربران به دستگاههای چندمنظوره و صرفهجویی در فضا و هزینه، پرینترهای سه کاره به انتخابی هوشمندانه برای دفاتر، خانهها و...
Jun 12, 2025
yadaklearn
ارسال کرد در موضوع
دستگاه کپی استوک شارپ؛ کیفیت ژاپنی با قیمتی مقرونبهصرفه
در
نیازمندیهای عمومی
.
در میان برندهای مطرح در صنعت چاپ و کپی، شارپ (SHARP) جایگاهی ویژه دارد. این برند ژاپنی با سابقهای درخشان در تولید دستگاههای کپی اداری،...
Jun 12, 2025
saalek110
به موضوع
کارهای بعد نصب لینوکس
پاسخ داد.
انجام نشد اگر دستورهای openconnect یا openconnect-vpn اجرا نشد، احتمالاً اسم فرمان اصلی فرق داره یا snap مسیر اجرایی رو درست ست نکرده...
Jun 12, 2025
تازه چه خبر
بالا