سلام من تازه ویندوز رو عوض کردم و شروع کردم به نصب برنامه ها اولش همه چی خوب بود و بدون ارور کار میکرد اما حالا که مجددا اومدم سراغ مکس ارور MAX.NET UNHANDLED EXCEPTION میده Net Framework هم نصب هست رو سیستمم . چیکار باید کنم حالا
سر این ارور هرکاری کردم درست نشد اومدم دوباره ویندوز نصب کردم و این بار مکس 2015 رو نصب کردم که از این به بعد با وی ری 3 کار کنم . آخرین ورژن Net Framework نصب کردم و شروع کردم به نصب برنامه مکس بعد هم اتوکد دیگه برنامه ای نصب نکردم همه چی 24 ساعت اوکی بود تا اینکه دیشب آفیس و فوتوشاپ رو نصب کردم امروز که دوباره اومدم سراغ مکس این ارور رو مجددا داد ! دیگه نمیدونم چیکارش کنم !! و اصلا چی داره باعث این ارور میشه . الانم سرویس پک های مکس 2015 رو نصب کردم بازم فاییده نداشت
سلام نمی دونم این مشکل تاحالا برام پیش نیومد.ببین مکس یه سری پیش نیاز داره که اگه حجم فایل نصبی 8 گیگ باشه یعنی همه چی توش هست.میخواد نصب بشه شاید 17 تا آیتم نصب بشه.برات اینها رو داره>؟
نت ورک فریم ورک 3.5 برای ویندوز 8 یا 8.1 رو نصب بکن
سلام نمی دونم این مشکل تاحالا برام پیش نیومد.ببین مکس یه سری پیش نیاز داره که اگه حجم فایل نصبی 8 گیگ باشه یعنی همه چی توش هست.میخواد نصب بشه شاید 17 تا آیتم نصب بشه.برات اینها رو داره>؟
نت ورک فریم ورک 3.5 برای ویندوز 8 یا 8.1 رو نصب بکن
هر کاری کردم درست نشد و اومدم سراغ ویندوز 8.1 ... تا الان که خدارو شکر اروری نداده و به نظر همه چی خوب میاد اما هر دفعه با کلی استرس نرم افزار رو باز میکنم !
Files\Autodesk\3ds Max 2015\bin\assemblies\Autodesk.Max.StateSets.dll) and Rename it Autodesk.Max.StateSets.dll.back به اینجا برید فایل رو تغییر اسم بدید درست میشه