Zombie

642gmqo.jpg

Mandana

Active Member
amazy.gif
محشر شده.خیلی عالی کار شده مجید جان.تبریک میگم
3122.gif

فقط اون قسمت گوش که پوستش آویزون شده، بالای گوش منظورمه، به نظرم اگه اون قسمت گوش کلن کنده شده بود، بتر می بود.هر چند الان هم حرف نداره
129fs3707912.gif

موفق باشی

archintel

Member
بازم مثل قبلی عالی شده.ولی هنوز جای کار بیشتری داره.رو متریال ها باید بیشتر کار کنی.

pythoN

Active Member
کارت فوق العاده عالی و بدون نقسه . خیلی زیباست . نظر خواصی هم نمیدم چرا چون کسی مثل تو خودش نقص کارهاش رو
( که اصلا چیزی به اسم نقص نداری ) بهتر متوجه میشه . فقط یه کاری که می کنی اگه لطف کنی برنامه های که ازشون بهره بردی بگی ممنون میشم .
همیشه موفق باشی .

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
وای ی ی ی ی
فوق العاده است . واقعا حرفه ای و زیباست .
اما این بیچاره که مثل جزامی ها همه جاش خورده شده ، چرا دماغ و گوشش این قدر سالم مونده . البته نظر شخصییه اما من از 100 بهت 100 میدم . خیلی کارت درسته

Ali 59

Well-Known Member
بابا ایوالله! تو دیگه کی هستی! مرحبا به این نبوغ و استعداد... و انگشتها همچنان بر دهان است!! :دی

موفق باشی

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
عالي مثل هميشه.

واقعا تو اين زمينه پيشرفت زيادي كردي مجيد. بهت تبريك ميگم.
3122.gif

فقط يه چيزي كه در مورد اين كاراكترت به نظرم اومد دندوناشه. بنظرم دندوناي يه زامبي اينقدر سالم و مرتب نيست.
mad.gif

موفق باشي.
toyou.gif

hamed-ddd

Well-Known Member
مجید جان بسیار عالیست بهت تبریک میگم

عالي مثل هميشه.

واقعا تو اين زمينه پيشرفت زيادي كردي مجيد. بهت تبريك ميگم.
3122.gif

فقط يه چيزي كه در مورد اين كاراكترت به نظرم اومد دندوناشه. بنظرم دندوناي يه زامبي اينقدر سالم و مرتب نيست.
mad.gif

موفق باشي.
toyou.gif
خب دندون سالم باید داشته باشه که بتونه گاز بگیره

pythoN

Active Member
بازم همه چیز خوبه . کارت واقعا عالیه .
اگر اشتباه نکنم اول مایا بعد زیبراش درسته .

من که تا حالا زامبی ندیدم . اما فکر میکنم اگر دندوناش یه کم ناسالم باشه ( یکم ها ) بهتر باشه .

از نظرات همه ی دوستان ممنون...
NAKOOT...ممنون...
Ali 59...ممنون...
sara_is_nice_girl...ممنون...آره پیشرفتم محسوسه...زامبی اول این تاپیک تقریبن مال 3 هفته پیشه...در مورد دندون درست میگی...درستش میکنم...
hamed-ddd...راست میگی...چجوری میخواد گاز بگیره..!!؟....
ehsan_3dmax...ممنون....
pythoN...ممنون...آره...روال کار همونه...منم زامبی ندیدم...توی فیلم دیدم...

یه ذره پوستشو پاره کردم....
4y7fbra.jpg

6aiwtnk.jpg

mamali132002

Active Member
عالیه واقعا عالیه ! خیلی خوب detail میدی ... راستی اگر بتونی اینو texture بدی و shader بسازی براش ( مثلا قسمتی کهگوشت صورت معلومه و .... ) کار خیلی خیلی تمیزی میشه.

بازم ایولا.

pythoN

Active Member
خیلی بهتر شد . لین یکی بیشتر شبیه زامبی شد .
یادت باشه اخر کار یه رندر با مکس و به کمک وی ری حتما بگیر .
ادامه بده .
موفق باشی .

mamali132002

Active Member
خیلی بهتر شد . لین یکی بیشتر شبیه زامبی شد .
یادت باشه اخر کار یه رندر با مکس و به کمک وی ری حتما بگیر .
ادامه بده .
موفق باشی .

pythoN موافقم باهات .. ولی skull جان مایا کاره... خیلی سخته با رندر مایا بشه چیز تمیزی در آورد چون واقعا سخته ولی وقتی رندرت توش بگیره واقعا از صدتا vray قوی تره... خیلی ها mental ray رو هنوز که هنوزه بهترین میدونن... فیلم spider man 3 رو هم با mental تو مایا رندر گرفتن.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
اين آخري خيلي خوب شد. فقط يكمي روي گوش جا داره كه كار بشه.

دندونا رو هم بنظرم بيشتر روشون كار كن. هنوز زيادي سالم بنظر ميان.

يجورايي بايد حالت وحشيگري تو دندونا نشون داده بشه.

پوست رو فوق العاده كار كردي همينطور حالت چشما رو.

همينطوري پيش بره رزيدنت اويل 5 رو با زامبي هاي تو ميسازن!

موفق باشي.

pythoN

Active Member
pythoN موافقم باهات .. ولی skull جان مایا کاره... خیلی سخته با رندر مایا بشه چیز تمیزی در آورد چون واقعا سخته ولی وقتی رندرت توش بگیره واقعا از صدتا vray قوی تره... خیلی ها mental ray رو هنوز که هنوزه بهترین میدونن... فیلم spider man 3 رو هم با mental تو مایا رندر گرفتن.

اره ... ولی به نظر من تک فریم توی مکس رو هم راهت تر مشه در اورد هم یاد گیریش راهته . در مورد منتال ری هم باهات موافقم .
همينطوري پيش بره رزيدنت اويل 5 رو با زامبي هاي تو ميسازن!

ببخشید اینو میگم ها ربطی به اینجا نداره .... اما خدا نکنه .... کسایی که اینکارو برای پریویوی این بازی انجام دادند العان به دلیل نزاد پرستی دادگاهی شدن . ( خدا به دادشون برسه . )

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا