zend یا yii ، مسئله این است ؟

M_cover

Member
این یک سال هر روز روی این فریم ورک کار می کردید یا اینکه یه ماه کار می کردین و یه ماه نه و....

در کل سه ماه وقت گذاشتید برای این فریم ورک یا نه؟

بله روزی 1 ساعت البته بیشترین وقتی که برای من گرفت کمی ترجمه اطلاعاتی بود....:green:
اما به کل اگر پیگیرش باشید موفق می شوید...
زند فریم ورک یه quick start داره که حجمش حدود 22.1 KB هست ، فک کنم تازه کار ها باید از اون شروع کنن .
-*-*-*-*-*-*-*-*-*
بعد با چه کتابی شروع کنیم من خودم این ها رو انتخاب کردم :

علیرضا داداش انگار خیلی پیگیرشی... بله برای شروع خیلی خوب اما توی مرحله طراحی حرفه ایی ....

حقیقتا من برای یادگیری از کتاب و امثال کتاب استفاده نکردم بیشتر با سرچ توی اینترنت و سایت های آموزشی به جوابام می رسیدم
سایت مرجعی خوبی هم سراغ ندارم (معمولا خودم با کمترین راهنمایی توی سایت های مختلف و ساعت ها کار برای روی یک فاکشن به جواب می رسیدم) شما خودتان باید تلاش کنید و برای هر الگریتم ساعت ها سرچ کنید اوایلش برای من هم سخت بود ...

i-php-i

Active Member
Zend framework
a beginner’s guide
vikram vaswani
منم دنبال همین کتاب بودم و پولی بود و نمی تونستم بخرم، شما لینک دانلودش رو دارید؟

DSP

New Member
حقیقتا من برای یادگیری از کتاب و امثال کتاب استفاده نکردم بیشتر با سرچ توی اینترنت و سایت های آموزشی به جوابام می رسیدم
داداش اگر ما هم می توانستیم ادامه راه شما را شروع کنیم دیگر نیازی به مجدد تلاش کردن برای یافتن همه این فاکشن هایی که می گویید نبود البته درست هم همینه که همه برای رسیدن به چیزهایی که ارزش میدانند خودشان باید تلاش کنند
اما اگر می توانستیم از شما دوستانی که این راه را رفته اید استفاده کنیم و این به عنوان یک فرهنگ در جامعه جلو میرفت ما اکنون در جایگاه کشور های جهان اولی بودیم چرا شما به راه اندازی یک سایت آموزشی فارسی در مورد زند اقدام نمی کنید جدا از بحث معنویی منافع مالی هم در پی دارد؟!@!

i-php-i

Active Member
Zend framework
a beginner’s guide
vikram vaswani
منم دنبال همین کتاب بودم و پولی بود و نمی تونستم بخرم، شما لینک دانلودش رو دارید؟

M_cover

Member
http://uploading.com/files/914ed67b/007163939XZendFrameworkB.rar/

داداش اگر ما هم می توانستیم ادامه راه شما را شروع کنیم دیگر نیازی به مجدد تلاش کردن برای یافتن همه این فاکشن هایی که می گویید نبود البته درست هم همینه که همه برای رسیدن به چیزهایی که ارزش میدانند خودشان باید تلاش کنند
اما اگر می توانستیم از شما دوستانی که این راه را رفته اید استفاده کنیم و این به عنوان یک فرهنگ در جامعه جلو میرفت ما اکنون در جایگاه کشور های جهان اولی بودیم چرا شما به راه اندازی یک سایت آموزشی فارسی در مورد زند اقدام نمی کنید جدا از بحث معنویی منافع مالی هم در پی دارد؟!@!
اتفاقا بنده در فکر راه اندازی یک همچین سایتی بودم اما معمولا در اینگونه کارها حمایت و پشتیبانی از جانب کاربران وجود ندارد
به فرهنگ اشاره کردید من هم این را به شما بگویم که تقریبا 98 درصد ما ایرانیان هنوز فرهنگ استفاده از اینگونه سایت های آموزشی یا انجمن های اینترنتی را متاسفانه نداریم نمونه اش مثلا در این انجمن شما لطفی کرده اید و اطلاعات خود را بی منت در اختیار کاربران قرار می دهد اون مبحث 153 نفر بازدید کننده دارد اما از این 153 بازدید فقط 1 نفر تشکر می کند در صورتی که ممکن است 50 درصد بازدید کننده ها از اون اطلاعات استفاده کرده اند اما من چندی پیش توی یک انجمن خارجی به یکی از کاربران در مورد همین بحث فریم ورک زند اطلاعاتی دادم طی 45 بازدید توی اون روز 38 نفر از من تشکر کرده بودنند بله این فرهنگ ما ایرانیان است ... و نمونه های آن زیاد است من حدود 1 سال گذشته می خواستم روی سی ام اس مادایکس کار کنم و سایت آموزشی آن به کمک یکی از دوستان راه اندازی شده بود (چندین مقاله ترجمه شده -گروه پشتیبانی-هزینه هاست-ارزش زمانی و...) آنقدر استقبال کم بود و هدف کاربران بیشتر استفاده بود ما پشیمان شدیم 2 ماه بعدش کلا بیخیال این قضیه شدیم می خواهم اینو به شما بگم که یک نفر نمی تواند فرهنگ را بسازد بلکه یک ملت باید خود و اعتقادات خرافاتی خود را تغییر دهند و بتوانند فرهنگ را بسازنند (که با این شدت اعتقادات خرافاتی مردم ما گمان نمی کنم به این زودیا ما بتونیم این قضیه را فرهنگ سازی کنیم)

موفق باشید:rose:

آخرین ویرایش:

M_cover

Member
توی این لینک، کتاب آموزش زند وجود نداشت. جایی دیگه سراغ ندارید که بشه دانلودش کرد؟

من از خیلی وقت پیش این لینکو داشتم :-? باز جایی را پیدا کردم برای شما قرار می دهم خودتان سرچ کنید توی گوگل سریعتر به نتیجه می رسید!!:wink:

i-php-i

Active Member
من از خیلی وقت پیش این لینکو داشتم :-? باز جایی را پیدا کردم برای شما قرار می دهم خودتان سرچ کنید توی گوگل سریعتر به نتیجه می رسید!!:wink:
اگه این کتاب رو دارید امکانش هست که توی انجمن آپلودش کنید؟

• Like
Reactions: DSP

M_cover

Member
اگه این کتاب رو دارید امکانش هست که توی انجمن آپلودش کنید؟
نه متاسفانه من هم این کتابو ندارم () حدود یک سال پیش من این کتابو پیدا کردم به دلیل قوائد پچیده گرامری من کلا بیخیالش شدم
این لینک هم توی ذخیره های مفید من برای زند بود که با اسم همین کتاب ذخیره کرده بودم ...
:rose:

ALYREZA

Member
هر کی می خواد ایمیلشو برام بفرسته تا برایش send کنم.(تو پیغام خصوصی ).:rose:

i-php-i

Active Member
هر کی می خواد ایمیلشو برام بفرسته تا برایش send کنم.(تو پیغام خصوصی ).:rose:
همینجا آپلودش کنید.

یا یه تاپک در مورد کتابهای مربوط به فریم ورک زند بسازید و اونجا آپلودش کنید.

ALYREZA

Member
عجب گیری دادی یا .....:shock:

با یه پیغام خصوصی ایمیلتو بده ، بعدش هم

باید قول بدی کیک دیگه نخوری:lol:

i-php-i

Active Member
آپلودش کن همینجا، بقیه هم بتونن استفاده کنن.
باید قول بدی کیک دیگه نخوری:lol:
کیک یه چیز دیگست !

الان می خوام یه سایت با امکاناتی در حد سایت کلوب درست کنم و نیاز هست که از زند استفاده کنم. البته هنوز نمی دونم که از چه فریم ورکی استفاده کنم.

ALYREZA

Member
اینم از کتاب
1534807912.jpg

پیوست ها

• McGraw.Hill.Zend.Framework.A.Beginners.Guide.Jul.2010.rar
    2.3 مگایابت · بازدیدها: 19

i-php-i

Active Member
بنظرتون برای نوشتن یه شبکه اجتماعی مثل سایت فیسبوک بهتره که از چه فریم ورکی استفاده بشه؟

M_cover

Member
بنظرتون برای نوشتن یه شبکه اجتماعی مثل سایت فیسبوک بهتره که از چه فریم ورکی استفاده بشه؟
اسپم دادیا داداش ....:green:
البته به دلیل قدرت بالا زند 100 درصد جوابگو است در صورتی که شما در زند حرفه ایی باشید پیاده سازی یک شبکه بزرگ اجتماعی مانند فیس بوک به راحتی کار با یک بلاگ است:green:
تمام فریم ورک ها قادر به پیاده سازی یک شبکه اجتماعی را هستند بستگی به سطح کاری شما در اون فریم ورک دارد (حرفه ایی یا کاربلد:))
در شبکه های اجتماعی به دلیل وسعت حجم اطلاعاتی و همچنین مسائل امنیتی مربوط به کاربران اکثر شبکه های بزرگ مانند فیس بوک و امثال آن از فریم ورک های اختصاصی استفاده می کنند

i-php-i

Active Member
در شبکه های اجتماعی به دلیل وسعت حجم اطلاعاتی و همچنین مسائل امنیتی مربوط به کاربران اکثر شبکه های بزرگ مانند فیس بوک و امثال آن از فریم ورک های اختصاصی استفاده می کنند
مگه فریم ورکهای موجود و فریم ورک زند با این قدرتی که ازش تعریف می کنید، برای این کار مناسب نیستن؟
البته به دلیل قدرت بالا زند 100 درصد جوابگو است در صورتی که شما در زند حرفه ایی باشید پیاده سازی یک شبکه بزرگ اجتماعی مانند فیس بوک به راحتی کار با یک بلاگ است:green:
این قدرتی که ازش حرف می زنید دقیقا چیه؟ جادوگری که نمی کنه ! لطفا توضیح بدید.

M_cover

Member
مگه فریم ورکهای موجود و فریم ورک زند با این قدرتی که ازش تعریف می کنید، برای این کار مناسب نیستن؟
عرض کردم که برای امنیت کاربران ... چون فریم ورک هایی نظیر زند و کیک از الگریتم های ثابتی استفاده می کنند که طبیعتا یک هکر نیز با آن ها کار کرده است و عملکرد آن ها را می داند
این قدرتی که ازش حرف می زنید دقیقا چیه؟ جادوگری که نمی کنه ! لطفا توضیح بدید.
قدرت زند برای الگریتم های جز به جز آن است که به برنامه نویس امکان انعطاف بیشتری را می دهد و باید با این فریم ورک کار کنید تا متوجه آن شوید
الگریتم جز به جز یعنی کد نویسی اصولی و پایه ایی بر اساس اصول mvc است که به برنامه نویس امکان تغییر کد ها یا لایبری های فریم ورک را می دهد (شخصی سازی)

i-php-i

Active Member
قدرت زند برای الگریتم های جز به جز آن است که به برنامه نویس امکان انعطاف بیشتری را می دهد و باید با این فریم ورک کار کنید تا متوجه آن شوید
الگریتم جز به جز یعنی کد نویسی اصولی و پایه ایی بر اساس اصول mvc است که به برنامه نویس امکان تغییر کد ها یا لایبری های فریم ورک را می دهد (شخصی سازی)
باید به کاربرد هر فریم ورک هم توجه بشه. بنظرم زند برای سایتهای خاص مناسب هست. یعنی طوری طراحی شده که برنامه نویس بتونه اون رو تغییر بده.

اما کیک یه فریم ورک رپیدلی هست، یعنی همه چیز آماده هست و برنامه نویس باید از این ابزاری که فریم ورک آماده کرده استفاده کنه و نمی تونه هسته یا کتابخانه های این فریم ورک رو تغییر بده. به قول خودشون پخت و پزش خوب، خوشمزه و سریعه !

در مورد امنیت هم باید بگم که کیک orm داره و امنیتش عالی هست و به هرحال تیم توسعه دهنده هر فریم ورکی امنیت رو در حد بالایی ایجاد کرده. مسئله دیگه اینکه یه فرم ورک به خودی خود نمی تونه امنیت رو ایجاد کنه و این برنامه نویس هست که باید بتونه از ابزار موجود استفاده کنه.

i-php-i

Active Member
آقا alyreza نیسستی، یه سر اینجا بزن.

من 150 صفحه اول کتاب رو خوندم. چیزی که می تونم بگم اینه که یادگیری این فریم ورک مشکل نیست، چون بعضی جاهها کامل توضیح نداده و گفته برید به لینکهایی که در انتهای فصل قرار دارن.

مسئله دیگه اینه که نحوه ارث بری مدلها، کنترلر ها و ویو ها رو اصلا توضیح نداده و ظاهرا باید این موضوع رو هم سرچ کنم یا شاید در ادامه کتاب به این موضوع پرداخته شده.

جدیدترین ارسال ها

بالا