یعنی زند رو نمیشه customize ش کرد ؟ یعنی باید 56.34MB رو همشو آپلود کرد ؟
این حجم برای library های زند است البته شما تمام lib ها را آپلود میکنی لایبراری هایی که نیاز داری را فعال بزار
البته از اونجاییکه من فعلا کارهای متوسط انجام می دم، منطقی نمی بینم که بخوام برای چنین کارهایی از زند استفاده کنم و بهتر می دونم که همون کیک رو برای یکی دو سال آینده بکار ببرم.
اگه راه افتادم و کارای بزرگی بهم پیشنهاد شد، اونوقت سراغ زند هم می رم.
به هر حال وقتی می شه با یه تفنگ معمولی یه هدف رو زد، منطقی نیست که برای همون هدف یه هواپیما بلند کنیم ! چون هزینه استفاده از هواپیما خیلی بیشتر از اون تفنگ معمولی هست.
دوست عزیز انگار شما متوجه منظور من نیستید حرف من اینه زند دارای یک mvc و هسته قدرتمند دارد که با اون شما می توانید چه یک مگس چه یک انسان خلق کنید (توی مثال وارد نشوید همجوری پرید...) پچیدگی زند هم برای همین است زند به جزئی ترین الگریتم ها توجه کرده و همین دست برنامه نویس را باز می زارد
البته شما هم حق دارید چون با فریم ورک زند کار نکردید پس متوجه منظور بنده نمی شوید
من متوجه مثال شما هم نشدم فکر می کنم طرز فکر شما خیلی قدیمی است من اینگونه برداشت می کنم شما اینگونه فکر می کنید که مثلا یک پراید همون کار پورشه را انجام می دهد با این من به مقصد می رسم با پورشه هم به مسیر می رسم اما این را درنظر نمی گیرید که یک پورشه ...

green

البته فبها که اینجا مسئاله مالی وجود ندارد و هر دو فریم ورک کاملا رایگان در دسترس اند اما با کیفیت های دیگر
اصلا به نظر من مقایسه شما درست نیست شما زمانی می توانید این دو فریم ورک با هم مقایسه کنید که در هر دو این فریم ورک ها به سطح حرفه ایی رسیده باشید من هم نمی خواهم بگویم که توی زند حرفه ایی هستم یا در درجه قضاوت قرار دارم من با فریم ورک کیک و زند کار کردم طبق تجربه که دارم این نظریه را دادم
و قصد بالا بردن قدرت زند را ندارم آن هایی که با زند کار کرده اند این را درک می کنند
وقتی شما می توانید از اول روی یک فریم ورک قدرتمند کار کنید چه نیازی است دو نوع فریم ورکی که کاملا شیوه الگریتم نویسی آن ها متفاوت است می خواهید زمان خود را روی کیک بگذارید بعد کار بزرگی به شما بخورد شما بیاید مجدد با الگریتم نویسی زند آشنا شوید ؟ به نظر من زمانتان را صرف یک چیزی کنید که ارزش دارد...
البته امیدوارم به کسی توهینی نشده باشد و همه فریم ورک ها قابل احترام اند و تمام برنامه نویس های پی اچ پی در هر فریم ورکی روی چشم ما جا دارنند