zbrush practice

living_for_cg

کاربر متخصص مدلینگ
سلام به همه دوستان.
چند تا از تمرینهای zbrush .
توی اون کار قبلی حالم خیلی گرفته شد. از بس به مشکل خوردم گفتم یکم خودمو تخلیه کنم :twisted: . اون رو در اولین فرصت ادامه میدم.
منتظر نظرات دوستان هستم.

این رو با sphere زدم :

2lked5l.jpg

این هم که با plan کار کردم :

2a7ablf.jpg

sw953k.jpg

27xf8z8.jpg

siavashmusic

Active Member
خیلی عالیه واقعا حال کردم

اما یه سوال؟! : میخواستم بدونم کاربرد این تکنیک یا نرم افزار برای شما چیه ؟
مثلا فتوشاپ و نرم افزارهای گرافیکی مصرف مشخص دارند اما نرم افزارهای سه بعدی توی بخش ایجاد تصاویر و پرتره . . . چه کاربردی برای یک کاربر ایرانی میتونه داشته باشه؟

vrb_3d

Active Member
سلام خیلی عالیه.خیلی جالب شده.
همون سوالی که دوستمون پرسید برای من هم پیش اومده

pixolator

Member
عالی..
البته من برای گفتن این اینجا نیومدم...یه چیزی دیدم گفتم با اطلاع باشین...البته فکر می کنم از این اتفاقا زیاد می افته تو اینترنت..

راستی خودمو تحویل گرفتم و دوست شما معرفی کردم..:wink:

یه نیگاه اینجا بندازید :

http://www.2del.com/contents/music/music.aspx?id=14

living_for_cg

کاربر متخصص مدلینگ
pixolator .. تشکر . کاربرد این نرم افزار در خروجی گرفتن جزییاتی هست که داخلش میشه ایجاد کرد و اونها رو به صورت normal map و یا displace روی کارکاتر با حجم توی مکس و مایا و ... به کار میره. استفادش هم که توی فیلمها و بازیهاست . البته توی ایران به علت اینکه کار حرفه ای انجام نمیشه تا حالا من ندیدم توی پروژه ی مهمی استفاده شده باشه. ولی در حال گسترش هست.
ما هم داریم تمرین میکنیم که حداقل از اولینها که نیستیم ولی از کار بلدهاش بشیم. :wink:

vrb_3d از شما هم ممنون هستم.

pixolator ممنونم که این لینک رو گذاشتی . واقعا نمیدونم چی بگم . وقتی کار توی اینترنت میزاری باید انتظار یه همچین حرکاتی هم از بعضی ها داشته باشی. به هر حال خیلی ممنون از اینکه بهش تذکر دادی. حداقل پی امی اجازه ای . :neutral:

Mandana

Active Member
می ازون پیش پیشی دومی ئه خوشم اومد.خیلی خوشگل شده علی ^.^
اونی که با پلن کشیدی.خیلی خشنگه.تبریک
The_Bouncy_Brothers_by_Abfc.gif

موفق باشی دوست جان با پشتکار
AddEmoticons10919.gif

Divine Love

Well-Known Member
سلام! علی آقا!
کارای شما مثل همیشه Number one هستش.
یک سوال این که تمام جزئیات روی پوست مثل چین و چروک و ... این جور چیزها رو با bump map توی زیبراش ایجاد می کنن؟
خیلی ممنون!

living_for_cg

کاربر متخصص مدلینگ
Divine Love تشکر. شما لطف دارید .
من سوال شما رو دقیقا متوجه نشدم.
توی زیبراش دقیقا مثل مجسمه سازی روی مدل کار میکنید هر چقدر بخواید جزییات میدید و بعد آبجکت رو به حالت کم حجم خروجی میگیرید و جزییاتش رو به صورت یک تکسچر به حالت normal map یا displace خروجی میگیرید . توی مکس آبجکت کم حجم رو import میکنید و بعد نرمال مپ رو بهش اختصاص میدید . آبجکت حجمش کمه ولی توی رندر با جزییاتی هست که توی زیبراش بود.
امیدوارم متوچه شده باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا