بی بی کد zanjan residential complex........(exterior)

martin eco

Well-Known Member
چیزی که اشتباه باشه هرجور بیانش کنید اشتباه هست دوست عزیز...
من به شخصه تمام کارهاتونو همون موقعی که گذاشتین دیدم..و بسیار هم لذت بردم از کیفیت کارها.......این چیزی هم که در مورد سرچ زدین که معنی مچ گیری میده ، دوست عزیز این کار خونه ای که شما زدین رو من همون موقع دیدم و همون موقع هم شناختم کار رو...چون کار معروفی هست......و اگر قصدم مچ گیری بود همون موقع میتونستم عکس العمل نشون بدم....بیکار هم نیستم تا وقتم رو برای مچ گیری و سرچ برای اون بزارم......این کار شما یه نوع فرافکنی هست.....بنده از روی عداوت و دشمنی با شما نیومدم اینجا و انتقاد کنم....احساس کردم پتانسیلی خوبی دارین ولی راه به شدت اشتباهی رو میرین.....حالا اگر خودتون رو راضی کردین که این راه درسته .....دیگر حرفی نیست...موفق باشید

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام مجدد.چه بحث داغ و خوبی شده.من خودم شخصا یه کار خیلی خوب دیده بودم. اینقدر بهش علاقه مند شدم که دقیقا با توجه به نمای و طرحش پلان زدم.توی سایت هم گذاشتم.بعد متهم شده بودم به کپی برداری. بعد فهمیدم هم من هم دوستام درست گفتم.اینقدر به کار علاقه مند شده بودم سعی کردم چیزی شبیهش بزنم.
لینک کار

حامد جان کارت به لحاظ تکنیکی نمره خیلی خوبی آورده.اما راستش من نمی دونستم کارش مال کجاست توی archvis اورموشن شبیهش رو دیده بودم.مارتین درست گفته.اینقدر به کارش علاقه مند شدی که ناخودآگاه یا خودآگاه کارت تبدیل به کپی شده.
اما خب ارزش کار پائین نیست.
یه مطلبی درباره لوکوربوزیه بگم . ایشون با ایده پلان آزادش عملا اختیار تام به تمام مردم دنیا با هر فرهنگی دادن تا هر جور دلشون میخواد دیواراشون رو بچینن.آزاد باشن... یا به درون خودشون برن...

dr.hashemi

کاربر فعال
حرف دوستا و حرف خود حامد كاملا قابل لمسه ولي اين موضوعو ميشه از دو سوي مختلف ديد . اوليش بحث تسلط به مكس و وي ريه و رندر و پست پرو كه انصافا هيچ نقدي بهش وارد نيست و آدم فكش ميخوره زمين از بس قشنگه كه خدايي هيچ كس نميتونه ايرادي بگيره. ولي موضوعه دوم بحث معماريو خلاقيته كه متاسفانه تو كارت ديده نميشه. حامد جان همه ي كاراي قشنگ هميشه به به چه چه به دنبال ندارن گاهي هم بايد حقايقو پذيرفت و من مطمئنم شما يكي از كسايي هستي كه تو زمينه مكس هميشه باعث افتخار خواهي بود و توي معماري هم با تلاشت به همين درجه خواهي رسيد. موفق باشي.

hamed max

کاربر فعال
بازم از توجه شما ممنونم ..............martin eco.............. باز انگار منظورمو بد برداشت کردین.............من نگفتم شما واسه مچ گیری اومدین!!!! اما قبول کنین که ریسک بزرگی انجام دادم و هرکسی این کارو نمیکنه ( شما فکر میکنین من روند طراحی مو گذاشتم تو خط کپی برداری و راهشو دارم هی پیش میبرم جلو) اما واقعا اینطور نیست...........................کارهای جدیدم که بزودی میزارم به هیچ عنوان اینطور نیستند.................و نکته ی بعدی !!!! خیلی از شجاعت خودم خوشحالم که کارمو تو سایتی گذاشتم که مرجع اصلی سه بعدی اون کار بوده .......حالا........بحث اینه حتما دو نوع برخورد میتونه داشته باشه به این کارم ( یا اینکه شدیدا اینو یه تقلب یا یه توهین در نظر بگیرن یا اینکه برعکس خوششون بیاد ) ........گذاشتن این کار تو تاپ گالری سایت نشونه ی خوبیه ( همونطور که میدونین هیچ وقت یه کار ناشایست رو تاپ اورموشن نمیشه دید) به خصوص این چند مدت که بیشتر تمرکزشون تو خلاقیت و معماری کار بوده) اگه پیج فیسبوک اورموشن رو ببینید کار منو گذاشته و توضیح داده پروژه دانشگامه و نکته ی دیگه اینکه عکس خود انیستیتو رو هم زیرش گذاشته..........................خب من باید این کار رو شکست تلقی کنم؟؟؟؟....یا نیرنگ ؟؟؟؟..................یا فرافکنی ؟؟؟؟؟.....................یا چی؟؟؟؟..........................من به شخصه در مورد این کار یه تجربه ی شیرین و باحال و پرماجرا میبینم که خوشحالم اینقدر بحث برانگیز شده.......................................عارف عزیز درست میگی کاملا............................. اول اینکه من نوع کارمو با لوکوربوزیه مقایسه نکردم بلکه حالات اونو تو زمان نسبت به خودم سنجیدم( کلی منتقد که هی گیر میدن بهش و پافشاری اون روی حرفش ).....................البته غلط بکنم خودمو با چنین آدم بزرگی قیاس کنم اما بازم خوشحالم اقلا یکی دو نفر هستند که به لحاظ معماری به کارام نگاه میکنن و این باعث افتخاره...............................

جدیدترین ارسال ها

بالا