YahooID پی اچ پی کارها

jhoseini

Member
فکر ميکنم YahooID دوستان php کار اين فروم، بعضي مواقع به دردم بخوره
براي شروع آيدي خودم رو ميزارم
هرکي دوست داشت ايدي شو + زمينه کاريشو بزاره
در مجموع :blink:

%%%%%
Y!ID : iranphponline
email.addr : jhoseinii |at| gmail |dot| com
tell : 0 911 320 2661
profession : PHP/MySQL/JS/aJax/CSS

اين تاپيک فقط به هدف ايجاد ارتباط ساده تر بين همکاراي محترم ايجاد شده :happy:

YTERROR

Active Member
:lol: بد نیتس ولی بهتر نیتس تویی این فروم که یک بخش هم در این رابطه داره هر کس سوای داره بکنه تا بخواد دست به دامن تک تک افراد بشه

+ مسنجرها خیلی افراد اصلا استفاده نمی کنند

I.NoBody

Active Member
من فكر مي كنم اين كار جز بار اضافه، چيزي در بر نداره. چون افراد رو خيلي درگير ميكنه و همچنين اطلاعات بالگاني نميشن.
ضمناً اين فوروم امكان ارسال و دريافت ژيام هاي خصوصي رو داره

jhoseini

Member
من فكر مي كنم اين كار جز بار اضافه، چيزي در بر نداره. چون افراد رو خيلي درگير ميكنه و همچنين اطلاعات بالگاني نميشن.

خوب. ببینید، اومدن توی یه همچین فروم سنگینی (هر صفحه 400kb) خیلی سختتر از چت کردنه :-؟؟
یاهو خیلی دم دسته
درضمن، نگفتم که بجای فروم چت کنیم، هرکدوم جای خود دارن
من کمبودش رو حس کردم گفتم اگه مایلید ایدی بزارید :-؟؟

آخرین ویرایش:

iranads

Active Member

بابا حالا ایشون نظرشونو دادن...(((((البته شما هم نظرتونو دادین)))) (:)(:)(:)
ولی با این حال
id: pesare_bad53
[email protected]
بهنام
زیاد با مسنجر رابطه خوبی ندارم ولی به هرحال در خدمتم

آخرین ویرایش:

alireza82

Well-Known Member
:lol: بد نیتس ولی بهتر نیتس تویی این فروم که یک بخش هم در این رابطه داره هر کس سوای داره بکنه تا بخواد دست به دامن تک تک افراد بشه

+ مسنجرها خیلی افراد اصلا استفاده نمی کنند

نظر هر کس محترمه ولی منم با YTERROR موافقم. مطمئن باشید در این جور موارد فاوم ها کاربردی ترن. مثلا قبل از این که شما سوالی بپرسید خیلی ها ممکنه قبلش پرسیده و به جواب رسیده باشن و با یه سرچ پیدا شه و شما هم نخوای بپرسی ولی مسنجر یعنی یه سوال و هزار نفر بپرسن.
مسنجر و من یکی بیشتر برای تبادل سریع لینک و اطلاعات استفاده میکنم و رفع مشکلات خودم یا سوال دیگران رو ترجیح میدم تو انجمن ها یا ایمیل باشه ولی با این وجود
id: vae_666 !YahOO
همه گی موفق باشید

miladmovie

Active Member
ممم
من به شخصه که با این کار مخالفم ! یعنی یک مدته اصلا دیگه بخاطر همین یاهو رو گذاشتم کنار و بیشتر توی IRC ها هستم

یعنی اصلا باعث تنبلی می شه ! اگر قرار به هم کمک کنیم توی همین فروم ها می تونیم
اینکه هرکسی هر لحظه به یک اروری برخورد کرد بیاد مزاحم یک نفر بشه کار صحیحی نیست

البته به هیچ کدام از دوستان توهین نشه مطمئنا من ID بسیاری از دوستان PHP کار رو Add کردم واسه اینکه با هم در ارتباط باشیم و هرزگاهی بیکار باشند با هم صحبت کنیم ....

این رو گفتم چون دیدم ! و خیلی ها شده که مزاحم من شدند توی زمان هایی که واقعا خودم به 1 ثانیه زمانی که به اینترنت وصل بودم نیاز داشتم

jhoseini

Member
پس لااقل یکی به این آقا مجید بگه "بابا کمش کن.. کمش کـــــــن، این قالب بزرگتر از دهن ما dialup ها هستش، حجمشو کم کن" :cry:

miladmovie

Active Member
پس لااقل یکی به این آقا مجید بگه "بابا کمش کن.. کمش کـــــــن، این قالب بزرگتر از دهن ما dialup ها هستش، حجمشو کم کن" :cry:
من منظورم نبود که این کار رو نکنید و مطمئنان من هیچ وقت به خودم اجازه نمی دم که به شما بگم چه کار کنید و چه کار نکنید !

تنها نظرم رو گفتم ;)

amir01

Well-Known Member
البته من خیلی از شما کمتر بلدم (سنم هم کمتره) در اندازه ای نیستم که به کسی کمک کنم ولی اگه کسی خواست آی دیمو نوشتم.
YahooID : a_jafari90

alireza82

Well-Known Member
سلام
جناب حسینی عزیز اگر با سایز انجمن ها خیلی مشکل دارید. پیشنهاد میکنم از کنترل پنل خودتون تنظیم کنید که چیزایی مثل امضا و آواتر های کاربر ها رو نشون نده اونوقت سریعتر لود میشه.
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا