سلام به بروبکس آنلاین ! :D چطوریایین !؟ :oops:
saeid-xplod Member Aug 6, 2006 #2 باحال شده ! ولی تو هم مثه من یه مشکل بزرگ داری !d: بیشتر وقت بزار ! X:
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Aug 6, 2006 #3 بزرگترین مشکلش اون 2 تا کابلی هست که طراحی کردی. من یه اموزش قدیم ندیما تو قسمت مقالات انجمن قرار داده بود که توش روش طراحی سیم فلزی رو اموزش میداد فکر کنم به این کار بیاد. اگر خواستی ببین شاید به دردت خورد.
بزرگترین مشکلش اون 2 تا کابلی هست که طراحی کردی. من یه اموزش قدیم ندیما تو قسمت مقالات انجمن قرار داده بود که توش روش طراحی سیم فلزی رو اموزش میداد فکر کنم به این کار بیاد. اگر خواستی ببین شاید به دردت خورد.
hamid ir Well-Known Member Aug 6, 2006 #4 سارا اون سیمه که میگی فکر نکنم به درد این بخوره طرحتم خوبه.فقط خیلی تخته. فکر کنم با Bevel کار کنی خوتر بشه
سارا اون سیمه که میگی فکر نکنم به درد این بخوره طرحتم خوبه.فقط خیلی تخته. فکر کنم با Bevel کار کنی خوتر بشه
White Rose Member Aug 6, 2006 #5 sara_is_nice_girl گفت: بزرگترین مشکلش اون 2 تا کابلی هست که طراحی کردی. کلیک کنید تا باز شود... منم همین نظر رو دارم زیاد خوب نشده ولی کارت خوبه.
sara_is_nice_girl گفت: بزرگترین مشکلش اون 2 تا کابلی هست که طراحی کردی. کلیک کنید تا باز شود... منم همین نظر رو دارم زیاد خوب نشده ولی کارت خوبه.
hamid ir Well-Known Member Aug 6, 2006 #6 سعی کن از ابزار dodge tool و Burn tool توی این نوع کارا بیشتر استفاده کنی.مخصوصاً برای صفحه ی شیشه ایش.از حالتهای مختلفشون استفاده کن
سعی کن از ابزار dodge tool و Burn tool توی این نوع کارا بیشتر استفاده کنی.مخصوصاً برای صفحه ی شیشه ایش.از حالتهای مختلفشون استفاده کن
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Aug 7, 2006 #7 hamid ir گفت: سارا اون سیمه که میگی فکر نکنم به درد این بخوره طرحتم خوبه.فقط خیلی تخته. کلیک کنید تا باز شود... فقط در حد یه پیشنهاد بود!
hamid ir گفت: سارا اون سیمه که میگی فکر نکنم به درد این بخوره طرحتم خوبه.فقط خیلی تخته. کلیک کنید تا باز شود... فقط در حد یه پیشنهاد بود!