XML_3D_BioGallery

BioDread

Banned
سلام
من چندین روزه پیش به دانش نوشتن گالری های سه بعدی پی بردم
و شروع به نوشتن یه گالری شبیه ان چیزایی خارجی ها در فروشگاها اینترنتی به قیمت 100 تا 150 دلار می فروختن پرداختم
وقتی شما شروع به نوشتن یه گالری سه بعدی میکنین در اصل وارد یه کلاس خاص کد نویسی میشید
در این کلاس همه مقادیر پویا بوده و شما چیزه ثابتی ندارید به جز چند موارد که به کاربر قدرت انتخاب میدید

نوشتن گالری سه بعدی مسقیم به ریاضی بر میگرده و یه خورده باید قدرت تخیول و ریاضیتون خوب باشه (که من از این دو فقط اولی رو خیلی بهش تسلط دارم :D)

این گالری بدون استفاده از موتور های سه بعدی در نت نوشته شده و شاید اگر از ان موتور ها استفاده میکردم زیباییش چند برابر میشد :D

چند ویژگی این گالری

استفاده از زبان XML برای راحتی کاربر
تا بی نهایت عکس پشتیبانی می کند
هر نوع عکس و هر اندازه رو پشتیبانی میکنه (این رو در گالری قبلی که درست کردم گفته بودم --60% گالری های خارجی این کار رو نمیکنن)

قدرت تعیین سرعت چرخش - شعاع - و ... توسط کاربر

پشتیبانی از زبان فارسی برای توضیحات عکس (از فارسی کانورتور که after نوشته استفاده کردم)

استفاده از scale dynamic برای تمامی عکس ها (یعنی اگه عکس مستطیل هست و کادر نمایش عکس مربع هست دیگه اندازه عکس دفورمه نمیشه و همون حالت مستطیل کوچیک میشه
این امکان برای کس های اصلی هست و عکس های پیش نمایش به صورت مربع در ابعاد 100*100 نمایش داده میشه!

من موندم این مورد بالا یه کار خیلی ساده هست ولی در بیشتر گالری ها رعایت نمیشه

امکان ذخیره عکس اصلی (بدونه استفاده از پهنای باند اینترنت شما)

و ...

این گالری دارای امکانات دیگه ای هم بود که به خاطر طولانی نشدن پست نگفتم!

این سومین گالری هست که من تا به این لحظه نوشتم!!!

به زودی نسخه اصلی با گرافیک بهتر آماده میشه!!!

لینک پیش نمایش!

http://gallery.vatangig.com/3d/Advanced_XML_3D_BioGallery.html

آخرین ویرایش:

animations

Active Member
ایول... عالیه.

راجع به برنامه نویسی هیچی نمی دونم که بخوام تعریف کنم. به نظر می یاد که خیلی خفن باشه.

فقط خوب بود وقتی موس رو ازش دور می کردیم، بعد از یه مدت حرکتش یه ریتم کند و عادی رو از سر می گرفت.
رنگ قرمز رو هم اگه عوض می کردین بهتر بود. فیلتر دورش (اونی که زده بیرون) هم اگه کوچیکتر می شد شیک تر بود. مثلا نصف الان.

اگه ایرادهای بنی اسراعیلی گرفتم ببخشید. به نظرم همینم عالی شده. :wink:

BioDread

Banned
ایول... عالیه.

راجع به برنامه نویسی هیچی نمی دونم که بخوام تعریف کنم. به نظر می یاد که خیلی خفن باشه.

فقط خوب بود وقتی موس رو ازش دور می کردیم، بعد از یه مدت حرکتش یه ریتم کند و عادی رو از سر می گرفت.
رنگ قرمز رو هم اگه عوض می کردین بهتر بود. فیلتر دورش (اونی که زده بیرون) هم اگه کوچیکتر می شد شیک تر بود. مثلا نصف الان.

اگه ایرادهای بنی اسراعیلی گرفتم ببخشید. به نظرم همینم عالی شده. :wink:

مرسی
بستر برنامه نویسی حرکت دادن اجسام به صورت داینامیک رو در یه تاپیک گفتم (همش ریاضیه)

ببین من حرکت ان عکس هارو نسبت به موقعیت موس در نظر گرفتم انم بخاطر این که شاید کار بر بخواد عکس هارو با سرعت بیشتر ببیه اگه من سرعت رو خودم تعیین کنم حوسله کاربر سر میره!

در مورد رنگ قرمز هم بگم چیزی به ذهنم نرسید (اگه رنگ بهتری میدونی بگو :-دی)

باشه ان glow رو نصف میکنم ِعنی بهتر میشه مرسی اصلا دقت نکرده بودم

insurer

Member
سلام :
خیلی عالی شده ....
فقط اگر روی حرکت موس مجموعه حرکت نکنه تا به این شکل نشه : فکر کنم بهتر باشه !!!

1204481501.jpg

مثلاً روی این حالت که که مجموعه وسط صفحه هست فیکس بشه و مجموعه گالری روی حرکت موس بچرخه و ...

1204544410.jpg

البته این نظر شخصی....وگر نه ما که حرفی در برابر کار بزرگان فلش نداریم!
در ضمن تو مرورگر فایر فاکس قاطی میزنه !!!

آخرین ویرایش:

BioDread

Banned
آره اینم فکر خوبیه
اما من این کار رو بخاطر طبیعی بودن کردم تا کاربر ببینه که عکس ها داره به طرفش میاد
به کاربر قدرت انتخاب این کار رو میدم در فایل xml
مرسی از توضیح تصویری!

insurer

Member
آره اینم فکر خوبیه
اما من این کار رو بخاطر طبیعی بودن کردم تا کاربر ببینه که عکس ها داره به طرفش میاد
به کاربر قدرت انتخاب این کار رو میدم در فایل xml
مرسی از توضیح تصویری!

خواهش می کنم !!!
انجام وظیفه بود.
فقط اگر میشد یه کاریش بکنی زیر ماسک مربع نیاد هم خوب می شد....درست با این کار قدرت اسکریپ نویسی را نشان می دهد اما وقتی میاد زیر ماسک مربع ،یه جوری می شه !!!
البته نظرها مختلفه !!!
ولی در کل کارت 20

animations

Active Member
مرسی
بستر برنامه نویسی حرکت دادن اجسام به صورت داینامیک رو در یه تاپیک گفتم (همش ریاضیه)

ببین من حرکت ان عکس هارو نسبت به موقعیت موس در نظر گرفتم انم بخاطر این که شاید کار بر بخواد عکس هارو با سرعت بیشتر ببیه اگه من سرعت رو خودم تعیین کنم حوسله کاربر سر میره!

در مورد رنگ قرمز هم بگم چیزی به ذهنم نرسید (اگه رنگ بهتری میدونی بگو :-دی)

باشه ان glow رو نصف میکنم ِعنی بهتر میشه مرسی اصلا دقت نکرده بودم

منظورم این نبود که داینامیک نباشه. اون خیلی خوبه. وقتی رو گفتم که موس کلا از صفحه می ره بیرون.

رنگ خوب... مثلا سفید. یا افکت روی preview های تاپ گالری خودمون... اینم بد نیست که اصلا رنگ نشه روش، ولی دورش یه کادر سفید بیاد مثلا.

BioDread

Banned
دوست من
این نسخه دمو هست
و به زودی full ver رو میبینید!!!
با کلی تغییرات نسبت به این نسخه
:D

++Hadi++

Active Member
سلام
البته با شناختی که از شما دارم می دونم سلیقه گرافیکیتون حرف نداره و مطمئنا بهتر و قشنگتر هم می شه ولی یخورده دسترسی ها به عکس ها رو راحت تر کنین چون مدام عکس ها بالا و پایین می رن .
اگه بتونین یه کم دسترسی به تصاویر رو راحت تر کنین فکر کنم خیلی خیلی خوش دست و خوش فرم می شه .
در هر صورت ایول داره که شما ظرف چند روز به این خوبی تونستین کار 3d انجام بدین.
بای ...

BioDread

Banned
3 ماه در حال تحقیق در مورد حرکت اجسام به صورت سه بعدی بو دم

و 15 روزه پیش ان چیزیو که میخواستمو تونستم در بیارم

دسترسی به عکس ها راحت هست فقط یه خورده تمرین باید بکنی

اگه موس بیاری پایین هم تصاویر بزرگ میشه و هم دیگه زیاد بالا پایین نمیره

و هر چه قدر موس رو بالا ببری عکس های بیشتری میبینی!!!

Mandana

Active Member
ایول بایو بایو واقعن به اینهمه پشتکار آفرین باید گفت...فکر نمی کردم به این زودی بتونی راه اش بندازی ^.^
به نظرم خعلی عالی شده.از نظر گرافیکش نظر نمیدم چون فکر کنم فقط روی کدنویسیهاش کار کردی و به نظرم خعلی عالی از کار در اومده

در مورد گرافیکش کمکی ازم بر میومد در خدمتم حبیبی:rose:

BioDread

Banned
امروز یه چیزه جالب فهمیدم

فهمیدم که هر کی خوب یاد بگیره که با sin و cos خوب کار کنه و یه کم خلاقیت داشته باشه یه کار تو مایه های گالری من میزنه

چند نمونه شبیه کار خودمو امروز دیدم!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا