xml از آغاز تا فرجام

arman_p

Member
درود
من چند وقت پیش گفتم می خوام آموزش xml بگذارم، و حالا می خواهم به قول خود وفا کرده و یک آموزش کوچولوی چندین جلسه ای بگذارم.
البته تا تونستم،ساده بیان کردم.
در طی آموزش ها،هر جایی رو که نفمیدین مطرح کند. تا واضح تر بگیم.
این آموزش به این صورت است که ابتدا مقدماتی در مورد xml گفته میشه،بعدش آوردن آن در فلش و استفاده از آند در فلش.
امیدوارم همه همراهی کنند.
سپاس

arman_p

Member
درود
جلسه ی اول آموزش xml:
اگه جایی مشکل داشت بگید تا اصلاح کنم.درضمن اگر جایی رو نفهمیدین،بگید تا واضح تر و شفاف تر بگم.
درس 1
در این آموزش سعی می شود،xml را به صورت کامل و کاربردی در فلش توضیح دهم. در همه ی آموزش ها،مثال ها یی وجود دارد که با مشاهده ی آنها به مطلب گفته شده پی خواهید برد.زبان xml بسیار به html شباهت دارد، و در واقع زبان html نوعی از xml به حساب می آید.
پایه های دستوری XML
با ملاحضه ی این مثال خواهید فهمید که چقدر xml به زبان html نزدیک است، و به روایتی html برگرفته شده از xml است. و در بسیاری موارد یکی است.
این یک مثال از xml که بسیار ساده است:
PHP:
<letter>
<to>sandy</to>
<from>andy</from>
<body>I don`t love you</body>
</letter>
اگر شما با html آشنا باشید،شباهت بین آنها را درخواهید یافت. با نگاه کردن به بالاترین نوشته به آسانی می توان دریافت فایل ما چه اطلاعاتی را در خود نگاه داشته است و خرجی آن چگونه است.
همان طور که می بینید هم در html و هم در xml از علامت های <i> و </i> به کار رفته است. تگ های نا مفهوم <to> و </to> که در کد بالا sandy را احاطه کرده اند،به ما نشان می دهد که sandy کسی است نامه ای را دریافت کرده است.
در xml، تمام اطلاعات ما باید در میان حداقل دو تگ باز و بسته باشند و نوع این تگ ها به نوع اطلاعات ما بستگی دارد. برای مثال،در کد بالا ما فهمیدیم که sandy نامه را دریافت کرده است، و همان طور که می بینید sandy بین دو تگ to می باشد که خود این تگ ها بین دو تگ باز و بسته ی دیگری قرار دارند.(<letter>,</letter>).
تگ های باز و بسته ی letter مانند فولدری هستند که در درون خود سه فولدر دیگر را جای داده اند.(همان تگ های to , from , body) هر کدام از فولدر های درون letter، حاوی اطلاعات مربوط به موضوع خود هستند و همان طور که اطلاعات
مربوط به یکی از تگ های to , from , body می باشد،مربوط به تگ های letter هم هستند.
حجم یک سند XML (تگ ها و اطلاعات درون آنها) بستگی به Node دارد.
Node چیست؟
These nodes are the basic building blocks XML defining all that it is.
Node های درون مثال بالا دو نوع هستند.
1- Element nodes
2- Text Nodes
Letter,to,from,body از نوع element nodes و sandy,andy,I don`t love you از نوع Text Nodes هستند.

آخرین ویرایش:

arman_p

Member
خلاصه درس 1

درود
خلاصه:
HTML زبانی برنامه نویسی می باشد که از XML گرفته شده است. و از این رو یادگیری XML بسیار ساده می باشد.
به هر کدام از <to></to> یک تگ گفته می شود. و اطلاعات ما در میان این تگ ها قرار می گیرند. این تگ ها،خود می توانند میان دو تگ دیگر قرار بگیرند.
XML از Node تشکیل شده است. که خود این Node ها از دو دسته elementو text تشکیل می شود.
سپاس

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

لطف كنيد كپي - پيست كه مي كنيد فونت ها رو درست كنيد

موفق باشيد

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

توي خود انجمن لينك pdf براي آموزش XML هست

بچه ها چند روز پيش Up كردن

موفق باشيد

Mr. LonelY

کاربر فعال
آونگ جان من اون pdf هارو گرفتم.
منظورم pdf های همین آموزش هست.
آموزشی که آقا آرمان داره میده.
درس به درس یا وقتی که آموزش کامل شد pdf هاشو بزاره.

بالا