xml از آغاز تا فرجام

arman_p

Member
با سلام
من داخل سایت kirupa یک مقاله آموزشی دیدم که داخل اون آموزش xml رو داده بود.
اما انگلیسی بود.
حالا هم می خواهم هر هفته دو صفحه از اون رو ترجمه کنم و داخل تاپیک بگزارم.:paint:
نمی دونم کسی کمک می کنه داخل ساخت نمونه و از این جور چیزها؟
با تشکر:cool:

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

چرا در انجمن آموششو دوست خوبم MashGame گذاشته

خوب ولي اگه شما مي تونيد كامل آموزش رو بزاريد خيلي بهتر ميشه

موفق باشيد

++Hadi++

Active Member
سلام
انشاء ا... اگه توفیق شد منم کمکتون می کنم.
می خوام این تایپیک تبدیل بشه به آموزش XML و بعد ها ارتباط اون با فلش.
البته چون شروعش یخده با بحث های اولیه شروع شده و اینا بحثای آموزشی نیست بهتون پیشنهاد می کنم یه تایپیک جدید باز کنین و در اون آموزشو از صفر شروع کنین و من و هر کسی تونست بهتون کمک می کنه.
در ضمن آقای محمد (mshgames) هم یه آموزش خوب داده بودن که پیشنهاد می دم در تایپیکتون یه لینک هم به پست آموزشی ایشون بدین تا بچه ها به تایپیک ایشونم سری بزنن.
با تشکر از شما...

++Hadi++

Active Member
سلام جناب محسن پور
انشاء ا... من سعی می کنم این هفته مبانی ابتدایی xml رو شروع کنم و تا ارتباط اون با فلش و غیره پیش برم.
در واقع تا اونجایی که سوادم بکشه و از رفرنس ها استفاده کنم.
اگه توفیق شد سعی می کنم یه تایپیک جدید باز کنم و شروع کنم و شما هم هر جا تونستی مطلب اضافه کن.
در مورد ایکسمل باید بگم از هر جا مطلب معتبر گیر آوردی و تست کردی به تایپیک اضافه کن.
حالا اگه از این کتاب استفاده کنی دیگه عالی می شه...
موفق باشی...

arman_p

Member
با سلام
این آموزش که لینک داده بودم رو یک نگاه گذرا انداختم،به نظرم بیشتر در مورد کاربرد xml در فلش مطلب داره اما یکمی درباره ی پایه های xml وشته شده.
حالا هر کسی مقدمات xml رو تا اونجایی که فهمیده شود" چی هست"،مثلا تا متغیر ها،در تاپیکی شروع به توضیح داده شود.من هم ، تا رسیدید به متغیر ها کار رو شروع می کنم.
(فکر کنم بعد از زدن اولین پست آموزش xml باید دست به کار شوم)
چطوره؟
با تشکر

++Hadi++

Active Member
محسن پور جون
من یخورده سرگرم آموزش اکشن 3 هستم قول می دم حتما به زودی این کارو انجام بدم ...
من ازت پوزش می خوام...

آخرین ویرایش:

arman_p

Member
با سلام
من یکمی مطلب آماده کرده بودم،گفتم هر وقت جناب hadimetal شروع کردند و قدم اول رو نهادند،ما هم شروع کنیم و ارادت خودمون رو نسبت به hadimetal ابراز نماییم.
سپاس

mohsenpoor2

Member
با سلام
بنده خود از اول تا آخر xml را میارم رو آب.و این کار از اول مهر شروع خواهد شد.(یکماه دیگر)

++Hadi++

Active Member
سلام
من پست اول رو شروع می کنم .بعد از توضیحات اولیه و غیره سعی می کنم مطالبمو تا یه ماه تموم کنم بعد می یای و ادامه کارو دنبال می کنی .
فقط سعی کن بعد از پستهای من ،مطالب جدید بزاری و مطالب منو تکرار نکنی.
بای...

جدیدترین ارسال ها

بالا