Www.3dmax.ir

mamali132002

Active Member
به !!‌ سلام جناب آقای عزیزی... از وقتی که از persian learn رفتی دیگه ندیدمت... یعنی دیگه ندیدم جایی آموزش بدی.
راستی در مورد طراحی ساییتون یک فکری بکنید به نظرم طراحیش خیلی درهمه !
ولی واقعا تبریک میگم اگر ادامه بدین فکر کنم بهترین مرجع بشه برای ایرانی ها.

آخرین ویرایش:

amirazizi

Member
متشکرم از نظرلتتوم ولی تنهایی چنین سایت بزرگی رو چرخوندن سخته مخصوص اپدیت مقالات.
به امید همکاری دوستان البته بچه ها تو این سایت دارن خوب مقاله می فرستن.
byyyyyyyyyyy

amirazizi

Member
مقالات سایت با همکاری دوستان بطور قابل توجهی اضافه شده البته با کمی شرایط می توانید استفاده کنید.

WWW.3DMAX.IR

amirazizi

Member
از 207 مقاله موجود در سایت فقط 20 مقاله بصورت ویژه است که که انهم اگر در سطح خواندش باشید با فرستادن یک مقاله معمولی (توسط خودتان) حساب شما فعال و اطلاعاتی حرفه ای تری کسب می کنیم.

amirazizi

Member
دوستان کسی مایل به راه اندازی maya.ir هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برنامه نویسی و طراحی سایت با من ولی اطلاعات و مقالات با..........................؟؟

einollahia

Well-Known Member
همون طور که قبلا گفتم در مورد آموزش ها من هستم چه جورم

در ضمن اگه می خواین چنین کاری بکنید پیشنهاد می کنم مثل 3dmax.ir نباشه. یعنی مثل سایت های توپ 3d دنیا باشه یعنی یه قسمتهایی مثل Mini challenge رو داشته باشه

mamali132002

Active Member
آقا امیر به نظرم برنامه نویسی سایتتون و طراحیش پر از ایراده. و خیلی بد قلق.

اول از همه بگم که اگر میخوای سایتت بازدید کننده خوبی داشته باشه این سیستم که باید مقاله بدی تا آموزش ببینی رو بردار.

ali_hi1368

Member
من خيلي وقته كه اين سايتو مي شناسم ولي به همين دو دليل بهش سر نميزنم.
اول اينكه طراحيش خوب نيست و اعصاب آدم داغون مي كنه و دوم اينكه حتما بايد يه آموزش بذاري تا بتوني از مقالات ويژه استفاده كني.

einollahia

Well-Known Member
به نظر من این سیستمی که مقاله بدی تا مقاله بگیری خیلی خوب هست. بالاخره نمیشه که مفتی همه چیز به دست آورد

amirazizi

Member
:wink:
einollahia گفت:
به نظر من این سیستمی که مقاله بدی تا مقاله بگیری خیلی خوب هست. بالاخره نمیشه که مفتی همه چیز به دست آورد
با سلام و تشکر از einollahia
باید بگم 3dmax.ir حدود 1 سال دقیق است که روی اینترنت هست. این سایت ابتدا روی هاست رایگان بوده که می تونید بقایاشو در این ادرس ببینید:
http://web.1asphost.com/amirazizi/index.ASP
در ابتدا تاسیس ما تمام مقالات را بدون هیچگونه شرایطی در معرض مطالعه قرار دادیم اما دیدیم که فقط باید تیم مدیریت سایت به ترجمه و ویراش مقالات بپردازند وبقیه استفاده کننده باشند و شاید هفته ای یک مقاله وارد سایت می شد.
اما با وضع قانون جدید کلیه افراد سایت بصورت گروهی به همکاری پرداختند که انگیزه ان صرفا استفاده از مقالات ویژه بود و این باعٍث شد تاامار بازدید سایت تا روزی بالای 100 نفر برسد و همچنین تعداد مقالات سایت بالای 200 .

در ضمن افرادی که حساب وِیژه ندارند نیز می توانند از مقالات عادی سایت که در تقریبا هر هفته update می شوند استفاده کنند و البته حرفه ای های سایت هم بادادن کمی زحمت تایپ و حوصله از کل مقالات سایت.
:wink:
درکل بحث حول maya.ir است که می تونه گار گروهی خوبی باشه ..
شاید هم اینجا جای بحث نیست و تو بخش دیگه سایت باید مطرح می کردم اما در کنار 3dmax.ir می تونه بیشتر به بحث کشیده بشه..
منتظر نظرات دوستان هستم.........:lol:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا