Workstations و Rendering Systems های پر قدرت شرکت CAD 2

davincho

New Member
سلام بچه ها من تازه واردم ولی سال هاست که کار انیمیشن و خلق آثار سه بعدی رو آغاز کردم...

MAYA-3D MAX

شاید بحث پیشرفت جدی رندرینگ و سیستم های پرقدرت که از ارکان اصلی یک کار سه بعدی در نرم افزار های همچون Maya و 3D MAX و ... همواره آرزوی هنرمندانی هست که واقا عاشق هنر پویا نمایی در ایران می باشد.
من خودم شدیدا آرزو دارم که یک شرکت سازنده در شاخه انیمیشن های سه بعدی و به صورت کاملا حرفه ای با به روز ترین سیستم ها نظیر Workstations و Rendering Systems های پر قدرت و همچنین سیستم هایMotion Capture و... تا بعد از تحصیلات دانشگاهی دایر کنم. ( انشا الله و به یاری خدا )

حالا جدا از این همه بحث ها شرکت مشهور CAD 2 در این رابطه سیستم های پر قدرتی به علاقه مندان این هنر مخصوص نرم افزار های سه بعدی نظیر Maya و 3D MAX و Cinema 4D و Light Wave و XSI و ... در رابطه با Workstation های قوی و کار تهای گرافیک نظیر Nvidia Quadro و ... به خصوصRendering Systems های بسیار قدرتمند که واقا دوسش دارم :oops: ارائه میده در واقع این سیستم های رندرینگ رو میتوان با پلاگین های معروفی نظیر

Mental Ray

Maxwell

Vrayو ... مچ کرد.

عکس هایی از CAD2 RX8 Quad Core Rendering System - [FONT=arial,sans-serif][SIZE=-1]CAD2 Super Blade[/SIZE][/FONT] و Workstation

نکته: اگر کسی در خرید و فروش این سیستم ها کار میکنه ما خریداریم [email protected]

موفق باشید.( به امید رشد انیمیشن ایران )
منبع کمپانی CAD 2

rx8-open.jpg
rx8-front.jpg
rx16-render-node-top.gif

CAD2 RX8 Quad Core Rendering System

super-blade-image.jpg
[FONT=arial,sans-serif]CAD2 Super Blade[/FONT]

workstation.jpg

24o2irb.jpg

Workstations

و در آخر عکس هایی از سیستم Motin Capture از شرکت Optitrack

سیستم مورد نیاز :