Workstations و Rendering Systems های پر قدرت شرکت CAD 2

davincho

New Member
سلام بچه ها من تازه واردم ولی سال هاست که کار انیمیشن و خلق آثار سه بعدی رو آغاز کردم...

MAYA-3D MAX

شاید بحث پیشرفت جدی رندرینگ و سیستم های پرقدرت که از ارکان اصلی یک کار سه بعدی در نرم افزار های همچون Maya و 3D MAX و ... همواره آرزوی هنرمندانی هست که واقا عاشق هنر پویا نمایی در ایران می باشد.
من خودم شدیدا آرزو دارم که یک شرکت سازنده در شاخه انیمیشن های سه بعدی و به صورت کاملا حرفه ای با به روز ترین سیستم ها نظیر Workstations و Rendering Systems های پر قدرت و همچنین سیستم هایMotion Capture و... تا بعد از تحصیلات دانشگاهی دایر کنم. ( انشا الله و به یاری خدا )

حالا جدا از این همه بحث ها شرکت مشهور CAD 2 در این رابطه سیستم های پر قدرتی به علاقه مندان این هنر مخصوص نرم افزار های سه بعدی نظیر Maya و 3D MAX و Cinema 4D و Light Wave و XSI و ... در رابطه با Workstation های قوی و کار تهای گرافیک نظیر Nvidia Quadro و ... به خصوصRendering Systems های بسیار قدرتمند که واقا دوسش دارم :oops: ارائه میده در واقع این سیستم های رندرینگ رو میتوان با پلاگین های معروفی نظیر

Mental Ray

​
Maxwell

​
Vrayو ... مچ کرد.

عکس هایی از CAD2 RX8 Quad Core Rendering System - [FONT=arial,sans-serif][SIZE=-1]CAD2 Super Blade[/SIZE][/FONT] و Workstation

نکته: اگر کسی در خرید و فروش این سیستم ها کار میکنه ما خریداریم [email protected]

موفق باشید.( به امید رشد انیمیشن ایران )
منبع کمپانی CAD 2

rx8-open.jpg
rx8-front.jpg
rx16-render-node-top.gif

​

CAD2 RX8 Quad Core Rendering System

super-blade-image.jpg
[FONT=arial,sans-serif]CAD2 Super Blade[/FONT]

workstation.jpg

24o2irb.jpg

​
Workstations