به به به .
شما ملت این طوری کار میکنید به اندازه شونصد تا خارجی بعدش میگید مشکل داریم ؟
بابا اینا که از بدنه کاره ایرانیاس . اصلا نباشه حال نمده .
پیشرفت از اون روز که من بودمن تا به الان بسی فجیح(!) بوده . و فکر میکنم دیگه خودتونید و خودتون !
این کاری که من میبینم حیفه نفله بشه
شماهام به شخصه میگم نیاز ندارید ملت بیان کاراتونو تائید کنند . درسته روحیه میده ولی نیومدنشون نباید روحیه بگیره که .
در کل خدا قوت .اون تم سبز رنگ هم جالب بود ولی یکم کار رو دیجیتال میکرد تو نظر من !
سیستم من دیگه نمیکشه واسه رندر و حتی تست رندر ...
سلام
اگر با وی ری رندر میگیرید حتما کار رو پروکسی کنید
اندازه باگت ها رو کمتر کتید تا اونجایی که به رم فشار نیاد و کار رندر بشه
اگر از وی ری استفاده میکنید میتونید GI رو ذخیره کنید تا اگر یک موقع سیستم کرش کرد حداقل 30% رندر رو ذخیره کرده باشید
خلاصه اگر از وری ری استفاده میکنید شاید بتونیم کمک کنیم
کلی تبلیغ وی ری کردم
چون اصلا منتال ری بلد نیستم راهنمایی کنم
خوب دارید پیش میرید، منتظر کار ما باشید، فعلا تو مرحله تکسچر و یو وی هستیم و البته همزمان چیدمان صحنه (کلا هنوز هیچ کاری نکردیم)
برای همین چیزی آپ نمیکنم، آخه زشته بگیم فلان چیز رو یو وی کردیم
ولی خوب اگر شما انصراف بدید، حسام، علی و محمد و این دوست جدیدمون کورش اگر اشتباه نکنم مثل شما بیخیال بشن
ما حتما اول میشیم
سلام
اگر با وی ری رندر میگیرید حتما کار رو پروکسی کنید
اندازه باگت ها رو کمتر کتید تا اونجایی که به رم فشار نیاد و کار رندر بشه
اگر از وی ری استفاده میکنید میتونید GI رو ذخیره کنید تا اگر یک موقع سیستم کرش کرد حداقل 30% رندر رو ذخیره کرده باشید
خلاصه اگر از وری ری استفاده میکنید شاید بتونیم کمک کنیم
کلی تبلیغ وی ری کردم
چون اصلا منتال ری بلد نیستم راهنمایی کنم
خوب دارید پیش میرید، منتظر کار ما باشید، فعلا تو مرحله تکسچر و یو وی هستیم و البته همزمان چیدمان صحنه (کلا هنوز هیچ کاری نکردیم)
برای همین چیزی آپ نمیکنم، آخه زشته بگیم فلان چیز رو یو وی کردیم
ولی خوب اگر شما انصراف بدید، حسام، علی و محمد و این دوست جدیدمون کورش اگر اشتباه نکنم مثل شما بیخیال بشن
ما حتما اول میشیم
اره رندرمون شاید وی ری باشه
البته سیستم حمید یکم قدیمیه رم کم میاره، پروکسی هم فایده نداره چون بالاخره تو رندر رو رم بار میشن
داره رو نور پردازی کار میکنه
رندر نهایی من میزنم با 16 گیگ رم باس 2000 وi7 2600k اوکلاک 5 گیگ و......
و اینم میدونم رندر شما یه رندر فوق العاده میشه چون هم باکارای تو اشنایی دارم هم با عباس
سلام، تنظیمات رندرت رو بزار اینجا ببینیم قضیه چی هست
تنظیمات رندر کلی برای تست رندر رو گذاشتم، به همراه توضیحات
باز تست کن، اگر باز سیستم کم اورد مقدار رم رو چک کن، که توی رندر چقدر پر میشه (توی عکس مشخص کردم)
اگر با این تنظیمات مقدار رم مورد نیاز بیشتر از مقدار رم سیستم بشه، راهی جزء پروکسی کردن ابجکت های سنگین نمیمونه
اینها رو توی یک فایل کپی شده از فایل اصلی انجام بده
مشاهده پیوست 95854
- میتونی از سالید راک استفاده کنی به عنوان گزینه بعدی
راه آخری که به ذهنم میرسه اینه که فردا اول صبح پاشی بری دوتا رم بگیری بندازی روی سیستم
امیدوارم مشکل حل بشه و کار رو جلو ببری
خواهش میکنم، کاری نکردیم
پس احتمالا مشکل از نور یا یکی از آبجکت ها هست
مثل Fur , displace و یا حتی پروکسی
من به همچین مشکلی برای یک صحنه برخورده بودم، برای رفع کردنش این کار رو کردم
سابدوایز نورها رو کم کردم بعد اومدم اون ابجکت هایی که فکر میکردم مشکل داره رو حذف میکردم بعد میزدم رندر بگیره
اگر رندر میگرفت که معلوم میشد اون آبجکت مشکل داشته، وگرنه باز فایل رو باز میکردم و آبجکت قبلی رو اینبار حذف نمیکردم میرفتم سراغ آبجکت جدید
خلاصه اینکه اینقدر حذف و رندر زدیم تا رسیدم به یک درخت پروکسی شده که مشکل از اون بود؛ با حذف اون درخت از فایل اصلی سیستم دوباره رندر گرفت
البته همه اینها رو روی یک کپی از فایل اصلی انجام بده
منتظر ادامه کار هستیم