Workshop - حمید رضا آقاجانی و مهران خدایی - 3DsMax - Maya - ZBrush - Vray - MentalRay

شاید موضوع رو عوض کنیم به ایده ها رای بدید .

• مجموع رای دهندگان
    20

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
دوستان کار به یک مشکل خیلی بزرگ برخورده ، بدجور تو چاه موندیم !!!

Little-Demon

Well-Known Member
به به به .
شما ملت این طوری کار میکنید به اندازه شونصد تا خارجی بعدش میگید مشکل داریم ؟
بابا اینا که از بدنه کاره ایرانیاس . اصلا نباشه حال نمده .:green:

پیشرفت از اون روز که من بودمن تا به الان بسی فجیح(!) بوده . و فکر میکنم دیگه خودتونید و خودتون !
این کاری که من میبینم حیفه نفله بشه
شماهام به شخصه میگم نیاز ندارید ملت بیان کاراتونو تائید کنند . درسته روحیه میده ولی نیومدنشون نباید روحیه بگیره که .:cool:
در کل خدا قوت .اون تم سبز رنگ هم جالب بود ولی یکم کار رو دیجیتال میکرد تو نظر من !

Mehran coyote

Well-Known Member
به به به .
شما ملت این طوری کار میکنید به اندازه شونصد تا خارجی بعدش میگید مشکل داریم ؟
بابا اینا که از بدنه کاره ایرانیاس . اصلا نباشه حال نمده .:green:

پیشرفت از اون روز که من بودمن تا به الان بسی فجیح(!) بوده . و فکر میکنم دیگه خودتونید و خودتون !
این کاری که من میبینم حیفه نفله بشه
شماهام به شخصه میگم نیاز ندارید ملت بیان کاراتونو تائید کنند . درسته روحیه میده ولی نیومدنشون نباید روحیه بگیره که .:cool:
در کل خدا قوت .اون تم سبز رنگ هم جالب بود ولی یکم کار رو دیجیتال میکرد تو نظر من !

اره ایرانی جماعت همیشه باید یه جاش بلنگه
کار پیشرفت خوبی داشته هم ما هم باقی بچه ها
مرسی که اومدی
تو همین چند روزه کارو میبندیم
منتظرم حمید کارش با صحنه تموم شه

یا علی

abbasi_0912

Active Member
سیستم من دیگه نمیکشه واسه رندر و حتی تست رندر ...

سلام
اگر با وی ری رندر میگیرید حتما کار رو پروکسی کنید
اندازه باگت ها رو کمتر کتید تا اونجایی که به رم فشار نیاد و کار رندر بشه
اگر از وی ری استفاده میکنید میتونید GI رو ذخیره کنید تا اگر یک موقع سیستم کرش کرد حداقل 30% رندر رو ذخیره کرده باشید

خلاصه اگر از وری ری استفاده میکنید شاید بتونیم کمک کنیم

کلی تبلیغ وی ری کردم :green:
چون اصلا منتال ری بلد نیستم راهنمایی کنم

خوب دارید پیش میرید، منتظر کار ما باشید، فعلا تو مرحله تکسچر و یو وی هستیم و البته همزمان چیدمان صحنه (کلا هنوز هیچ کاری نکردیم)
برای همین چیزی آپ نمیکنم، آخه زشته بگیم فلان چیز رو یو وی کردیم
ولی خوب اگر شما انصراف بدید، حسام، علی و محمد و این دوست جدیدمون کورش اگر اشتباه نکنم مثل شما بیخیال بشن
ما حتما اول میشیم :lol:

Hamed

Active Member
سلام
اگر از وی ری استفاده میکنید میتونید GI رو ذخیره کنید تا اگر یک موقع سیستم کرش کرد حداقل 30% رندر رو ذخیره کرده باشید

خوب دارید پیش میرید، منتظر کار ما باشید، فعلا تو مرحله تکسچر و یو وی هستیم و البته همزمان چیدمان صحنه (کلا هنوز هیچ کاری نکردیم)
ولی خوب اگر شما انصراف بدید، حسام، علی و محمد و این دوست جدیدمون کورش اگر اشتباه نکنم مثل شما بیخیال بشن

باریکلا خوبه...داره خوشم میاد...:wink:مشتاقانه پیگیرم...

علی علی

Mehran coyote

Well-Known Member
سلام

اره رندرمون شاید وی ری باشه
البته سیستم حمید یکم قدیمیه رم کم میاره، پروکسی هم فایده نداره چون بالاخره تو رندر رو رم بار میشن
داره رو نور پردازی کار میکنه
رندر نهایی من میزنم با 16 گیگ رم باس 2000 وi7 2600k اوکلاک 5 گیگ و......:green:

و اینم میدونم رندر شما یه رندر فوق العاده میشه چون هم باکارای تو اشنایی دارم هم با عباس

abbasi_0912

Active Member
اره رندرمون شاید وی ری باشه
البته سیستم حمید یکم قدیمیه رم کم میاره، پروکسی هم فایده نداره چون بالاخره تو رندر رو رم بار میشن
داره رو نور پردازی کار میکنه
رندر نهایی من میزنم با 16 گیگ رم باس 2000 وi7 2600k اوکلاک 5 گیگ و......:green:

و اینم میدونم رندر شما یه رندر فوق العاده میشه چون هم باکارای تو اشنایی دارم هم با عباس

درسته که توی رم باید بشینه اما اگر تنظیمات سیستم رو بزاری روی داینامیک باعث میشه "زمانیکه باگتها روی اون ابجکت قرار گرفتند، آبجکت رو توی رم بارگزاری کنه"
دوم مقدار باگت ها هرچقدر کمتر باشه، از رم کمتری استفاده میکنه
زمانی که خودم رم 8 داشتم شده بود برای کاری اندازه باگت ها رو گذاشته بودم روی 15 تا سیستم بکشه

خوب این ها باعث میشه، تایم رندر زیاد بشه اما هر جوری هست کار رو رندر بگیره (بارنگ سبز توی عکس مشخص کردم)

برای اینکه زمان تست رندر کم بشه مقدار عددهایی که توی عکس با رنگ قرمز مشخص کردم رو بزارید روی 1 تا باسرعت بیشتری تست رندر بگیرید
البته کیفیت میاد پایین، ولی موقع رندر اصلی بزارید روی تنظیمات دیفالت یا با توجه به کیفیتی که میخواهید تنظیمشون کنید

Test render.jpg

LinkinForEver

سلام و درود
متاسفانه هیچ فرقی نکرد که هیچ بدتر هم شد
مشکل الان اینه که اولین باکت رو هم نگرفته هم میره رو Rendering ... مکس کرش میکنه ، شایدم مکس مشکل داره !!
به هر حال ممنون:rose:

آخرین ویرایش:

abbasi_0912

Active Member
سلام، تنظیمات رندرت رو بزار اینجا ببینیم قضیه چی هست
تنظیمات رندر کلی برای تست رندر رو گذاشتم، به همراه توضیحات
باز تست کن، اگر باز سیستم کم اورد مقدار رم رو چک کن، که توی رندر چقدر پر میشه (توی عکس مشخص کردم)
اگر با این تنظیمات مقدار رم مورد نیاز بیشتر از مقدار رم سیستم بشه، راهی جزء پروکسی کردن ابجکت های سنگین نمیمونه

اینها رو توی یک فایل کپی شده از فایل اصلی انجام بده

Test render.jpg

- میتونی از سالید راک استفاده کنی به عنوان گزینه بعدی

راه آخری که به ذهنم میرسه اینه که فردا اول صبح پاشی بری دوتا رم بگیری بندازی روی سیستم :green:

امیدوارم مشکل حل بشه و کار رو جلو ببری

LinkinForEver

سلام، تنظیمات رندرت رو بزار اینجا ببینیم قضیه چی هست
تنظیمات رندر کلی برای تست رندر رو گذاشتم، به همراه توضیحات
باز تست کن، اگر باز سیستم کم اورد مقدار رم رو چک کن، که توی رندر چقدر پر میشه (توی عکس مشخص کردم)
اگر با این تنظیمات مقدار رم مورد نیاز بیشتر از مقدار رم سیستم بشه، راهی جزء پروکسی کردن ابجکت های سنگین نمیمونه

اینها رو توی یک فایل کپی شده از فایل اصلی انجام بده

مشاهده پیوست 95854

- میتونی از سالید راک استفاده کنی به عنوان گزینه بعدی

راه آخری که به ذهنم میرسه اینه که فردا اول صبح پاشی بری دوتا رم بگیری بندازی روی سیستم :green:

امیدوارم مشکل حل بشه و کار رو جلو ببری

سلام دوباره ، عباسی جان من متخصص رندرم (1%) میدونم تمام اینهارو:green: ، سالید راک هم Optimzer صحنست نه خود اجسام در موقع ریلود شدن ...
مشکل جای دیگست ، من اصلا مموریم کم نمیاره ، نمیدونم مشکل از چیه ...:sad:
رمم 4 گیگ اما فایل های سنگین تر هم رندر زدم ، کلا اولین باری که مهران هم ابجکت هارو فرستاد رندر میزدم ، با اینکه صحنه خالی بود تقرایبان رندر میشد اما سفید بود همه چیز حتی کانال الفا هم نداشت !!!

ممنون از راهنماییت

abbasi_0912

Active Member
خواهش میکنم، کاری نکردیم

پس احتمالا مشکل از نور یا یکی از آبجکت ها هست
مثل Fur , displace و یا حتی پروکسی

من به همچین مشکلی برای یک صحنه برخورده بودم، برای رفع کردنش این کار رو کردم
سابدوایز نورها رو کم کردم بعد اومدم اون ابجکت هایی که فکر میکردم مشکل داره رو حذف میکردم بعد میزدم رندر بگیره
اگر رندر میگرفت که معلوم میشد اون آبجکت مشکل داشته، وگرنه باز فایل رو باز میکردم و آبجکت قبلی رو اینبار حذف نمیکردم میرفتم سراغ آبجکت جدید

خلاصه اینکه اینقدر حذف و رندر زدیم تا رسیدم به یک درخت پروکسی شده که مشکل از اون بود؛ با حذف اون درخت از فایل اصلی سیستم دوباره رندر گرفت

البته همه اینها رو روی یک کپی از فایل اصلی انجام بده

منتظر ادامه کار هستیم

Mehran coyote

Well-Known Member
حال پ خ نيستحالا يادم افتاد ان مشكلم واسه خودم يه سري پيش اومدحميد فايلي كه بهت دادم رو تو يه پروزه جديد import كن شايد درست شه اينطوري تنظيمات رندر و مكس روي كامپيوتر خودت لود ميشهحتما امتحان كن خبرشو بهم بده

sallarmelli

Active Member
خواهش میکنم، کاری نکردیم

پس احتمالا مشکل از نور یا یکی از آبجکت ها هست
مثل Fur , displace و یا حتی پروکسی

من به همچین مشکلی برای یک صحنه برخورده بودم، برای رفع کردنش این کار رو کردم
سابدوایز نورها رو کم کردم بعد اومدم اون ابجکت هایی که فکر میکردم مشکل داره رو حذف میکردم بعد میزدم رندر بگیره
اگر رندر میگرفت که معلوم میشد اون آبجکت مشکل داشته، وگرنه باز فایل رو باز میکردم و آبجکت قبلی رو اینبار حذف نمیکردم میرفتم سراغ آبجکت جدید

خلاصه اینکه اینقدر حذف و رندر زدیم تا رسیدم به یک درخت پروکسی شده که مشکل از اون بود؛ با حذف اون درخت از فایل اصلی سیستم دوباره رندر گرفت

البته همه اینها رو روی یک کپی از فایل اصلی انجام بده

منتظر ادامه کار هستیم

سلام ببخشید دخالت می کنم ولی یک بار همین برای من پیش اومد دونه دونه آبجکت ها رو حذف می کردم تا رسیدم به آبجکت مشکل دار
انشاالله که مشکل حل می شه

دوست دارم کمر مشکل رو خم کنید مقاوم باشید و کم نیارد فکر کنید باید کار به کارفرما تحویل بدهید انشاالله که حل می شه
موفق باشید و توکلتون به خدا باشه

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا