WorkBoard فاسی ( مجانی بیا داخل)

mmz

Member
ماژوال جدیدی work board توسط سايت dcenter.info به طور كامل فارسي شد.
شما مي توانيد با دريافت اين ماژوال بازديدكنندگان سايت خود را از پروژه هاي در حال انجام يا پايان يافته و .... مطلع سازید.
برای مشاهده ی محیط این ماژوال به http://dcenter.info/modules.php?name=WorkBoard مراجعه کنید.

با تشکر
مهدی
(راستی نظرتون رو توی سایت حتما بگید و اگه کسی هست که میخواد همکاری کنیم اعلام کنه تا با هم شروع کنیم)

guilanict

Member
مرسی من دریافت کردم بعد از نصب نظر می دهم.
اما دستتون درد نکنه.

موفق باشید

mmz

Member
خواهش مي كنم. اميدوارم كه ماژوال هاي بعدي كه قصد داريم فارسي كنيم هم به درد شما بخوره

iman_ebru

Active Member
ممنون mmz
من كلا از ناك استفاده نميكنم. ولي حتما چيز جالبي بوده كه فارسي كردين و اميد وارم تو همه كاراتون موفق باشيد.

ضمنا امضات اصلا لود نميشه يه كنترلي بكن

mmz

Member
اما الان واسه من كه باز ميشه؟ نمي دونم ايمان جان.

guilanict

Member
اولا امضا رو من هم با فایرفاکس موزیلا نمی بینم.
دوما در تکست باکس ها امکان فارسی نویسی رو باید فعال کنی کافیه یه عبارت کوچولو رو به هر تکست باکس اضافه کنی تا یونیکد بشه نوشت.

موفق باشی

mmz

Member
guilanict گفت:
اولا امضا رو من هم با فایرفاکس موزیلا نمی بینم.
دوما در تکست باکس ها امکان فارسی نویسی رو باید فعال کنی کافیه یه عبارت کوچولو رو به هر تکست باکس اضافه کنی تا یونیکد بشه نوشت.

موفق باشی
ميشه بيشتر توضيح بدين؟ در مورد ورك برد ديگه

S4DEGH

Well-Known Member
ممنون .
من لذت مي برم از كساني كه برنامه اي رو فارسي مي كنن . و در قبالش پولي دريافت نمي كنند .
مطمئن باشن هميشه در كارهايشان موفق اند.

mmz

Member
sadeghkhafan گفت:
ممنون .
من لذت مي برم از كساني كه برنامه اي رو فارسي مي كنن . و در قبالش پولي دريافت نمي كنند .
مطمئن باشن هميشه در كارهايشان موفق اند.
خواهش مي كنم. صادق جان اگه موافق باشي مي تونيم با هم اين كار رو بكنيم.

guilanict

Member
دوست عزیز
ناک از ادیتور htmlarea استفاده می کنه و شما باید برای فارسی سازی کامل یکی از ماژولهای فعلی در نسخه های فارسی مثل ایدنا رو باز کن و بدنبال input های تکست بگرد می بینی یه کد رو بهش اضافه شده که برای ماژول شما نیز باید اینکار انجام بشه. اینکار برای اینه نوشته ها تبدیل به یونیکد بشه در همه ویندوزها درست نمایش داده شود.

mmz

Member
guilanict گفت:
دوست عزیز
ناک از ادیتور htmlarea استفاده می کنه و شما باید برای فارسی سازی کامل یکی از ماژولهای فعلی در نسخه های فارسی مثل ایدنا رو باز کن و بدنبال input های تکست بگرد می بینی یه کد رو بهش اضافه شده که برای ماژول شما نیز باید اینکار انجام بشه. اینکار برای اینه نوشته ها تبدیل به یونیکد بشه در همه ویندوزها درست نمایش داده شود.
والا من كه ماژوال فيدبك ايدنا رو باز كردم و چيزي نديدم كه جلوي اينپوتش باشه و توي اين ماژوال نباشه. يعني اصلا چيزي اضافه شده من كه نديدم.

black-die

Active Member
mmz جان درمورد امضاي شما اگه يك نگاهي به آدرسش بندازي ميفهمي مشكل كجاست
file:///G:/Works/dcenter/Flash/dcenter.jpg

از برنامه هم ممنون

guilanict

Member
ببین مثلا در فایل projects.php مربوط به ادمین در خط 165 باید اینطوری بنویسی:

<input type=\"text\" name=\"project_name\" size=\"30\" onkeypress=\"return farsikey(this,event)\" onkeydown=changelang(this);><br>

با اینکار ادیتور htmlarea برای باکس ورود نام پروژه فعال می شه.

mmz

Member
ممنونم فرزان جان.( اگه فرزان رو درست نوشته باشم( p: ) درستش كردم. اصلا حواصم نبود. آخه نكه با ماله خودم ميومد و فايل رو تغييرش ندادم جاش رو واسه این.
در مورد دوست عزيز لينوكس هم با يد بگم كه بله. شما درست ميگيد. آخه من شخصا از اين كه با سكرول لاك زبان رو عوض كنم خوشم نمياد و با آلت و شيفت راحت ترم( ولي خداييش هم بدم مياد از اين هم اينكه حالش نيست خدا شاهده) اگه حاضري مي تونيم با هم شروع كنيم به فارسي كردن. چطوره؟

جدیدترین ارسال ها

بالا