بی بی کد work shop interior

max vray

کاربر VIP
سلام این کار فقط یک تمرین هستش برای تست نور.
نور ها : dome +hdri+day light
3ds max +vray+ps
time render 40 mine
امیدوارم دوست داشته باشین.

پیوست ها

• 15.jpg
    15.jpg
    320.1 کیلوبایت · بازدیدها: 77
  • t1.jpg
    t1.jpg
    574.4 کیلوبایت · بازدیدها: 85

Mehran coyote

Well-Known Member
به نظر من نور خیلی خوبی شده
اون زنه رو یه سایه زیره پاش درست کن که از حالت سنگینیش پیدا باشه و در هوا بودنش رفع بشه
کلا گفتی نور، که خوب شده .
خسته نباشی

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام. خیلی کار خوبی شده.آفرین
چوب ها تابلوی دیوار فضا سازی خیلی خوب شده.
فقط آدم اشل درست داره؟ من میخوام آدم بزارم یه ادم واقعی توی مکس میزارم و بعد از ویو پورت عکس میگیرم. توی فتوشاپ کامل دستم میاد که اندازه باید چقدر باشه
ماشین راستش معلومه اسکیل شده. به نظرم مثلا یه مقداری دیتیلش کمتر بشه یا بعضی از قطعات ماشین باهم یه متریال بشه که اون محدودیت رو برسونه یا رنگش هم از متالیک در بیاد و پلاستیک بشه.
روی هم رفته مختصر مفید پرفکت.درود بر تو افتخار مازندران

max vray

کاربر VIP
به نظر من نور خیلی خوبی شده
اون زنه رو یه سایه زیره پاش درست کن که از حالت سنگینیش پیدا باشه و در هوا بودنش رفع بشه
کلا گفتی نور، که خوب شده .
خسته نباشی
مرسی مهران جان.اره درست میگی خودمم همچین حسی داشتم.اینکه استادی مثل تو از کار من خوشش بیاد باعث دلگرمیه.ممنون.
سلام. خیلی کار خوبی شده.آفرین
چوب ها تابلوی دیوار فضا سازی خیلی خوب شده.
فقط آدم اشل درست داره؟ من میخوام آدم بزارم یه ادم واقعی توی مکس میزارم و بعد از ویو پورت عکس میگیرم. توی فتوشاپ کامل دستم میاد که اندازه باید چقدر باشه
ماشین راستش معلومه اسکیل شده. به نظرم مثلا یه مقداری دیتیلش کمتر بشه یا بعضی از قطعات ماشین باهم یه متریال بشه که اون محدودیت رو برسونه یا رنگش هم از متالیک در بیاد و پلاستیک بشه.
روی هم رفته مختصر مفید پرفکت.درود بر تو افتخار مازندران
سلام عارف جان.والله وقتی امثال تو هستن امثال من افتخار که چه عرض کنم نوچه به حساب میایم...واقعا از موفقیاتت تو دنیای گرافیک سه بعدی خوشحالم... رشدت همیشگی و ثابت بوده و دلچسب.
مثل همیشه ریز بینانه نگاه کردی :) درست گفتی درباره ماشین :) اون خانوم هم خیلی رو ابعادش کار کردم منطقی ترین حالتش نسبت به اجسام اطراف و ارتفاع سقف همین بود. فکر کنم یکم بخاطر کفش پاشنه بلندش نا متعارف دیده میشه قدش.
ممنون بازم.
سلام محمد جان

کاره خوبی شده آفرین :rose:
به به ممنون بهزاد جان.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا