1- اگر این مورد رو کاملا تشریح کنید در شرایطی بوده ممنون می شم ، چون فکر می کنم قبلا از اینکه چیزی بگم از شرایط با خبر باشم
2- گرافيك جوملا بسيار بالاتر از ورد پرس هست (برعكس دوستان كه مي گن قالبهاي جوملا متنوع ترند اگر كسي سراغ نداره دليل بر كمبود نيست )
گرافیک ربطی به نوع سیستم نداره به طراح داره ، اگر طراحی ضعف گرافیکی داره نباید اون رو گردن سیستم انداخت به خاطر اینکه سیستم از یه Template Engine بهره می بره !
3- جوملا ماچولاها و كامپوننتهاي بيشتري براي انواع نيازمنديها ارايه ميده
البته در وردپرس چیزی به نام ماژول یا کامپوننت یا مامبوت نداریم ولی آمار بخش پلاگین های وردپرس دو برابر جوملا هست.
4
- سئو شدن وردپرس به مراتب بهتر از جوملا هست
5- سايتهاي جوملا لودينگشان نسبت به وردپرس بيشتر است يعني به اصطلاح سنگين ترند
این هم بر می گرده به هسته ، شما اگر اون سایت رو که درون امضاتون هست نگاه کنید نزدیک 20 فایل جاوا لود می شه + چند تا CSS که می شه این ها رو حداقل رسوند به 3 تا 4 تا ، که به صورت غیر ضروری در چند تا فایل رفتن ، این طوری تعدا درخواست ها زیاد می شه و بقیه موارد ... .
6- در بحث مديريت و سختي و راحتي براي كسي كه آشنا به سيستم باشد زياد فرقي ندارند
این هم از دو منظر هست اگر شما به عنوان یه Webmaster نگاه کنید بله هیچ فرقی نداره شما هر سیستم رو می تونید کار کنید ولی اگر بخواید سیستم رو به یک مشتری بدید مطمئنا باید وقت و انرژی بیشتری بزارید برای جوملا.
------------
یه نکته ای رو بگم که من تمامی این موارد فوق رو برای برتری وردپرس به جوملا نگفتم ، به این دلیل گفتم که حس می کنم علاقه شما به جوملا بیشتر هست .
من خودم با هر دو سیستم کار می کنم ، ولی بار ها و بارها گفتم هر سیستمی برای کاری ساخته شده .
موفق باشید